.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99

Тема: терен...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ако имах такъв брат щях да му вдигна луд скандал....Кажи му : "Ти като си пасивен и искаш да си зарибен девственик ,аз не искам и не съм социално отхвърлен като тебе и искам да си изчукам гаджето "
    ей тфа е \/

Цитирай Първоначално написано от stivanch
    и той неще вика че всичките му приатели били он-лайн...
    ОМФГ

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Стара Загора
    На къде върви светът

Заключвате се в банята и се почвате, кво толкова сложно има.

Тцтцтцтцтц. Това хората да няма къде да се изчукат
    Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    еби си спокойно няма да забележи ;D
    GTA Stunting

Като не ще да излиза покани я у вас и се заключете в някоя друга стая и си го направете
    =)

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    за сички wow маняци http://vbox7.com/play:93682e43
    даеба тъпата наркомания! тая игра тряя я забранат със закон

Повече от фен Аватара на c0ci
    а ти на колко си

Ето моя убийствен план:

намираш някоя също толкова вманиачена в играта като него.
    Запознаваш ги (онлайн, то явно няма как иначе).
    Тя трябва да му инсценира, че не може да си управлява достатъчно добре героя и да го помоли той да я "научи как се играе тая игра", чрез персонални уроци у тях.
    Той докато го няма, ти си имаш терен.
    И всички ще са щастливи!

Успех!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    добре де
    вие на колко сте? ;д
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако бях аз щях да го спукам от бой и да му кажа, че ако за няколко часа не се махне ще му строша компютъра и разбия главата. При положение, че не ме разбере с нормални думи. Но това все пак съм аз...

Ако само той е у вас, не виждам какъв е проблема да пляснеш приятелката в съседната стая. WoW пристрастените изключват съзнанието си от реалността и сигурно няма да забележе, че има някой в апартамента. Казваш му да не влиза в стаята, и ако е поне малко свестен ще те остави да си свършиш работата.

Между другото това МИТ, ако не се лъжа е масачузетския университет? Много ме съмнява WoW addict да успява да има отличен успех в училище и паралелно да учи за SAT и Toefl. Дано да влезе... ще му трябва късмет и ДОСТА пари.
    Temet Nosce

벨야카

хахах пич вместо да му даваш кинти чувал ли си за хотелски стаи за нощ .. не са скъпи избери някакво там с 1 легло 1 стая и се мятайте ако нее ся е малко стидено но измери си стена с изолация че е помекичка

Резни кабела на нета?

Цитирай Първоначално написано от umri
    Ако само той е у вас, не виждам какъв е проблема да пляснеш приятелката в съседната стая. WoW пристрастените изключват съзнанието си от реалността и сигурно няма да забележе, че има някой в апартамента. Казваш му да не влиза в стаята, и ако е поне малко свестен ще те остави да си свършиш работата.
    Сега ми дойде и една друга идея на главата... бе защо да се правят някакви предупреждения и забрани, като цялата работа може да свърши един прост тъп ключ? Ако вратата на стаята на родителите е снабдена с ключалка, 100% може да се намери ключ за нея (особено ако е от онези стандартните МЕТАЛ и ти трябва ключ #5 примерно).

Цитирай Първоначално написано от umri
    Между другото това МИТ, ако не се лъжа е масачузетския университет? Много ме съмнява WoW addict да успява да има отличен успех в училище и паралелно да учи за SAT и Toefl. Дано да влезе... ще му трябва късмет и ДОСТА пари.
    Не е невероятно. Аз даже познавам няколко хора в MIT, които са геймъри (не знам дали са толкова запалени, ама поне преди цъкаха доста). То и геймърите са като цяло интелигентни. По-скоро щях да се съмнявам, ако беше от оня тип дето всяка вечер запиват или ходят по дискотеки. ТАКИВА вече рядко влизат в MIT

ама вие забравяте че наще са си вкъщи номера трябва да мине през деня, че аз съм по-малак и наще не ме пускат мн мн да излизам навън вечер. и да това с ключа е добра идея най-много да се опитам да говоря с наще да го разкарат по задачи 1 ден
    Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Sir9Maximilian
    Резни кабела на нета?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Компютърните игри водят хората до затъпяване.Точно за това ми е трудно да повярвам ,че wow пристрастен човек ще кандидатства в MIT.Аз преди съм играл wow и знам ,че само за да седнеш да направиш един raid (за не запознатите с wow езика raid е група от 10-25 човека които ходят да бият чудовища) отнема 3-4 часа ... И от къде намира време да се подготвя незнам ....

Едно мога да ти кажа брат ти е голям смотяняк щом дори няма да ти направи място за 1-2 часа да си оправиш приятелката

--------------------------------------------------------

ама вие забравяте че наще са си вкъщи номера трябва да мине през деня, че аз съм по-малак и наще не ме пускат мн мн да излизам навън вечер. и да това с ключа е добра идея най-много да се опитам да говоря с наще да го разкарат по задачи 1 ден
    Прати го на world of warcraft international forum или на някоя game олимпиада.

Сериозно, ако наистина толкова е спекано положението, както го описваш, май единствения вариант остава хотел
    Там поне ще ви е спокойно Ама си трябват парички...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Начиии... Праиш си и ти акаунт в УоУ и размазваш брат си от кютек. Ама после може и да си пререже вените. Обаче... има опасност УоУ-а да ти хареса по'ече от секса с приятелката ти.

1. Казваш му че искаш да цъкаш на компа.
    2. Ако не проработислагаш компютъра на двора пред вас. И Действаш. Ма трябва да бързаш,че брат ти може да му стане студено, дават го застудяване.

Абе вие луди ли сте как ще накарате брат му да го няма на компа няколко часа.
    Знаете ли за тези няколко часа колко ще напреднат другарите му който са наравно тъпи с него

Град
    Sофiiя City xD
    Компютърните игри водят хората до затъпяване.Точно за това ми е трудно да повярвам ,че wow пристрастен човек ще кандидатства в MIT.Аз преди съм играл wow и знам ,че само за да седнеш да направиш един raid (за не запознатите с wow езика raid е група от 10-25 човека които ходят да бият чудовища) отнема 3-4 часа ... И от къде намира време да се подготвя незнам ....
    как си се спасил? аз мисля, че то е като смъртоносно такова, неизлечимо

Re: терен...

здр имам един въпрос искам вашата помош ако може искам да има каде да го направим с мойта ма брат ми по цял ден е у нас и играе WoW(той е на 18 ) дайте некви савети как да го разкарам
    Ами ако не може увас или утях помолете някой по -голям ваш приятел с терен да ви помогне или кола ,а ако е топло времето може и навън някада на полянка ,а ако нямате друго решение си платете хотел няма да е много скъпо за една вечер.А защо непробваш да поговориш с брат си за тея неща,а може и да му намериш приятелка ,за да не е толкова време увас

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Ем мене никога не са успявали да ме пристрастят ирги.И просто като го играх малко време ми омръзна и спрях

--------------------------------------------------------

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Ем мене никога не са успявали да ме пристрастят ирги.И просто като го играх малко време ми омръзна и спрях
    =D> =D> \/ \/ \/

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    добре де
    вие на колко сте? ;д
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Верно изтрии му героя, на всеки сървър става , ама път той ще ис направи нов и пак ще играе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си