- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- терен...
На къде върви светът![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заключвате се в банята и се почвате, кво толкова сложно има.
Тцтцтцтцтц. Това хората да няма къде да се изчукат![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
еби си спокойно няма да забележи ;D
GTA Stunting
Като не ще да излиза покани я у вас и се заключете в някоя друга стая и си го направете![]()
![]()
![]()
=)
за сички wow маняци http://vbox7.com/play:93682e43
даеба тъпата наркомания! тая игра тряя я забранат със закон![]()
Ето моя убийствен план:
намираш някоя също толкова вманиачена в играта като него.
Запознаваш ги (онлайн, то явно няма как иначе).
Тя трябва да му инсценира, че не може да си управлява достатъчно добре героя и да го помоли той да я "научи как се играе тая игра", чрез персонални уроци у тях.
Той докато го няма, ти си имаш терен.
И всички ще са щастливи!
Успех!
добре де
вие на колко сте? ;д
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ако бях аз щях да го спукам от бой и да му кажа, че ако за няколко часа не се махне ще му строша компютъра и разбия главата. При положение, че не ме разбере с нормални думи. Но това все пак съм аз...
Ако само той е у вас, не виждам какъв е проблема да пляснеш приятелката в съседната стая. WoW пристрастените изключват съзнанието си от реалността и сигурно няма да забележе, че има някой в апартамента. Казваш му да не влиза в стаята, и ако е поне малко свестен ще те остави да си свършиш работата.
Между другото това МИТ, ако не се лъжа е масачузетския университет? Много ме съмнява WoW addict да успява да има отличен успех в училище и паралелно да учи за SAT и Toefl. Дано да влезе... ще му трябва късмет и ДОСТА пари.
Temet Nosce
벨야카
хахах пич вместо да му даваш кинти чувал ли си за хотелски стаи за нощ .. не са скъпи избери някакво там с 1 легло 1 стая и се мятайте ако нее ся е малко стидено но измери си стена с изолация че е помекичка![]()
Сега ми дойде и една друга идея на главата... бе защо да се правят някакви предупреждения и забрани, като цялата работа може да свърши един прост тъп ключ? Ако вратата на стаята на родителите е снабдена с ключалка, 100% може да се намери ключ за нея (особено ако е от онези стандартните МЕТАЛ и ти трябва ключ #5 примерно).Първоначално написано от umri
Не е невероятно. Аз даже познавам няколко хора в MIT, които са геймъри (не знам дали са толкова запалени, ама поне преди цъкаха доста). То и геймърите са като цяло интелигентни. По-скоро щях да се съмнявам, ако беше от оня тип дето всяка вечер запиват или ходят по дискотеки. ТАКИВА вече рядко влизат в MITПървоначално написано от umri
![]()
ама вие забравяте че наще са си вкъщи номера трябва да мине през деня, че аз съм по-малак и наще не ме пускат мн мн да излизам навън вечер. и да това с ключа е добра идея най-много да се опитам да говоря с наще да го разкарат по задачи 1 ден![]()
Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.
Компютърните игри водят хората до затъпяване.Точно за това ми е трудно да повярвам ,че wow пристрастен човек ще кандидатства в MIT.Аз преди съм играл wow и знам ,че само за да седнеш да направиш един raid (за не запознатите с wow езика raid е група от 10-25 човека които ходят да бият чудовища) отнема 3-4 часа ... И от къде намира време да се подготвя незнам ....![]()
Едно мога да ти кажа брат ти е голям смотяняк щом дори няма да ти направи място за 1-2 часа да си оправиш приятелката![]()
--------------------------------------------------------
Прати го на world of warcraft international forum или на някоя game олимпиада.Първоначално написано от stivanch
Сериозно, ако наистина толкова е спекано положението, както го описваш, май единствения вариант остава хотел
Там поне ще ви е спокойноАма си трябват парички...
Начиии... Праиш си и ти акаунт в УоУ и размазваш брат си от кютек. Ама после може и да си пререже вените. Обаче... има опасност УоУ-а да ти хареса по'ече от секса с приятелката ти.![]()
1. Казваш му че искаш да цъкаш на компа.
2. Ако не проработислагаш компютъра на двора пред вас. И Действаш. Ма трябва да бързаш,че брат ти може да му стане студено, дават го застудяване.
Абе вие луди ли сте как ще накарате брат му да го няма на компа няколко часа.
Знаете ли за тези няколко часа колко ще напреднат другарите му който са наравно тъпи с него![]()
![]()
Ами ако не може увас или утях помолете някой по -голям ваш приятел с терен да ви помогне или кола ,а ако е топло времето може и навън някада на полянка ,а ако нямате друго решение си платете хотел няма да е много скъпо за една вечер.А защо непробваш да поговориш с брат си за тея неща,а може и да му намериш приятелка ,за да не е толкова време увасПървоначално написано от stivanch
![]()
Ем мене никога не са успявали да ме пристрастят ирги.И просто като го играх малко време ми омръзна и спряхПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от mOBSCENE
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Верно изтрии му героя, на всеки сървър става![]()
, ама път той ще ис направи нов и пак ще играе
![]()
![]()