- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- терен...
Дойде ми и друга идея. Направи го само при положение, че баща ти е точен и ще те разбере. Обясняваш на баща си цялата ситуация, че искаш да напъваш приятелката, пък тоя пречи. На баща ти едва ли ще му откаже, както отказва на теб.
Temet Nosce
벨야카
Не че да обиждам някой, ама от това "брат ми е на 18 и по цял ден стои у нас и играе.." ми стана ясно що за брат имаш..
Той ако беше нормално момче, щеше да те разбере и да излезе..
В този случай май нищо не може да се направи, знам ли, пробвай да поговориш с него и би трябвало да те разбере, макар, че не ми се вярва
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
На 14Първоначално написано от mOBSCENE
Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.
![]()
14..?!
Яяяя... вземи се откажи...
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Да наистина вземи се откажиПървоначално написано от stivanch
Рано ти е още ....
![]()
--------------------------------------------------------
Стига глупости,народът е казал: Пишка надървена се вкарва в дупка овлажненаПървоначално написано от ElinoOor
![]()
![]()
Събери пари и отидете на хотел
Memento mei, memini tui!
Е тъй деПървоначално написано от golqmumnik
.. ама ..
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от ef4etyYy
2012 не забравяш ли?![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
братле ! ами ако има райд ! WoW > kурви и Райд > секс Всеки знае товаПървоначално написано от Korrnyy
![]()
аз имам пари айде да те вода на хотел ?Първоначално написано от s3nsual
![]()
направете тройка с брат ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
omg
zavediq na hotel i q 4ykai . i kypi nekvi prespivatelni ot aptekata she my go slojish v vodata i she my dadesh da pie . ili s tyhlata go halosai po glavata .
i btw az cukam 12 4asa na den cabal a sum na 13![]()
Keep dreamingПървоначално написано от varSAritai
![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
Боже вие всички го приемате толкоз буквално.... Казано е ,че на 21 декември 2012 ще започне "началото на края"...Ама според мен и си го заслужаваме.Никой не оценява вече какво има-избиваме видове животни ,изсичаме вековни гори,не оценяваме културното наследство...Само я опустошаваме тази земя ..Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
Не сме цвете за мирисане човешкия род...![]()
--------------------------------------------------------
Ако ми позволиш само да вметна - писанията на разни средноинтелигентни диваци не са от някакво значение, много по-съществено е, че пуснахме големия адронен колайдер. Ако ще има край на света, то той е още идния Януари. Според мен няма да има, но ако все пак съществува някаква опасност, тя е много пъти по-голяма от края на някакъв си календар на Маите...Първоначално написано от BlueFace
тъй че... деца... ако не сте правили секс и вярвате в Края на Света - действайте. Имате още два месеца.
Ми спрриятели брат си с някои твои приятели с които му е забавно и виж как по цял ден няма да го има у вас ... та даже и вечер![]()
![]()
направете го в колата, в някоя чиста тоалетна на заведение, кино(ако филма е ужаси не вярвам някой да забележи какво правите), за варианти на открито е доста студено, ако имаш повечко парички може да отидете и на хотел или хижа.
<<нз на колко години сте и дале сте девствени, защото ако сте 90% от горепосочените отпадат>>
успех и да кажеш какво е станало :P