- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момче с кака?
Теми в които се обсъждат момиченцата с батковци - бол. А я сега да разберем дали и индивидите от мъжки пол ( на каквато и да са възраст) успяват да се уредят с кака с такава лекота (ей, не се счита ако сте платили)
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
само веднъж
Хвани си кака да те отрака![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Някакси по-спокойно е с кака в повечето отношения![]()
за сега повече немога да кажа![]()
зависи от каката ..Първоначално написано от Metatron
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Случвало ми се е 3 пъти, 2 пъти в основното и после първия ми път. Първите два случая си бяха лапешка работа за по 1-2 седмици, а третия просто за секса.Така че не мога да отговоря дали ми е било лесно или трудно.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
То за отракването, може и в тоалетната на някой клубПървоначално написано от Len4etyYyy
Напиваш се, напиваш някое момиче (по-голяма от теб, ако искаш) и в тоалетната, прас, прас. Е тва не е да си хванеш кака за връзка, ама пак става
аз в момента я имам тая чест. въпросното момиче е с 6 месеца по-голяма от мен, родена е предишната година. и е чук ^^ доста по-мила, всеотдайна, жизнерадостна и страстна от почти всички момичета, които познавам![]()
REGGAE BOOM <3
По-скоро се мъчи да си повдигне самочувствието и да се прави на интересенПървоначално написано от misslowe
![]()
По темата:Е що пък да не могат да се уредят с кака?!Аз имам приятел,който е година и половина по-малък от приятелката си,но са заедно вече 3 години и нещо
А и те не са единствените,които познавам
![]()
В случая не е важна възрастта,а това дали има разлика в начина им на мислене,защото (както всички знаем) момчетата израстват доста по-късно от момичетата,но има и изключения![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Що пък да се правя на интересен, кат си под влиянието на алкохола сичко може да направиш. А те какичките сами ти предлагат. Не е нужно да се мъчиш ти. Идват при теб, танцуват, обарват те и ти тях и после в тоалетната.Първоначално написано от 3oPuTy
Не съм писал, че ще напия, а че това е вариант. Ако искаш кака в леглото/тоалетната, да изживееш удоволствието, което ще ти достави тя, вместо някоя 14 годишна девственица е варянт. А след секса ти може да и поискаш телефона/скайпа и т.н. После и се обаждаш и казваш, че изживяването е било прекрасно, естествено, ако го помниш. Е поне ще и имаш скайпа или телефона и ще има да се чудиш от къде е т'ва нещо. И след обаждането, ако го помните и двамата, може да се повтори и потрети и така нещата да потръгна от секс към любов.
^Още повече в тоалетната. dakata, много филми гледаш.
Иначе ми се е случвало да харесвам момче по-малко от мен с 2 години, ама изобщо не ми е пукало, че е по-малък, по онова време си допадахме и възрастта да е спирачка е глупаво.
Кво лошо и има на тоалетнатаПървоначално написано от Nadelina
Има доста хубави тоалетни, ако си ходила в Англия, на летището тоалетната е ЖЕСТОКА. Е по баровете и клубовете не е като там ама пак стават. Мислиш ли, че ако не съм пиян бих го направил в тоалетна.
Има хора, които го правят в училищните тоалетни, а там децата пикаят каде ли не и си бършат дупетата по стените, к'ат нямат тоалетна хартия.
ОК, щом казваш
Първоначално написано от misslowe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хохооо смехчИ ..Първоначално написано от dakata123
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ааааа, някой май се засегнаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Спокойно ти си изключение. Незнаеш, какви кифли има на тези години, ама аз знам ти не си такава. Ти не си го правила още заради обета.