- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момче с кака?
Да се засегна?!?!Първоначално написано от dakata123
От какво бе душицо?!?!
![]()
От това, че не съм се наебала на 14 ..
![]()
Такова "девствено" животно на 14 НЯМА!!
![]()
Добре де има ама са много малко ..
![]()
Аз ли не знам какви са?!![]()
Знам ги друг е въпроса, че са далече от моя живот ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спрете с тия филми ве,бах ви в лапетата.1-2 години разлика и кака-уот да фак?Като бех на 18 имах връзка с една на 25,още тогава си бех пич и не се занимавах с лапета.Тия под 20 са лапета дет стават само за йебане,с малко изключения - на лигави романтички,дет се правят на много загрижени.
ОКПървоначално написано от Hilary_
Тва момче с кака ми е супер фетиш такъв.![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ми по принцип момичетата тръгват с по-големи момчета, тъй че -
или трябва да е много смотана,
или трябва да е к*рва,
или трябва да е някакво уникално момиче, което хич не му пука на колко години е момчето и момчето трябва да е толкова готино, че просто каката да не може да устои...
А тва последното малко ме съмнява...
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
тоз даката е най-лудналия.
Толквоа филмирано момче не съм виждал
поне годините да имаш, че а говориш така.
И мен ме съмнява за по-малките от мен.Първоначално написано от loliii
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
За сега сано 4-ма са писали по темата..![]()
Ей Дака стига си се заяждал и писал некви глупости, инфантил такъв че ще викна госпожата да те накаже със вдигнати ръце в ъгъла![]()
В днешно време е вървежно 14-15 годишните момиченца да са с 19-20 годишни мъже и постигат това с невероятна лекота - гол пик в сайт за запознанства, и те балъците се връзват... Но за момче на 14-15г е невъзможно да е с 19 годишна. А сега изразете мнение, мои чеда :*
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Съгласна съм... до някъде. Ама както бяха писали в една друга тема "батковците" ходят с по-малки момичета не само защото им виждат изкусителните снимки в [IиimPuLsSsЭ :**] а и просто защото момчетата чисто биологически искат да са закрилници. Пък и според много прочувания мъжете се страхуват от властни и умни жени, тъй че по-големите 18-19-годишни момчета търсят някоя по-тъпичка и неграмотна кифла.Първоначално написано от lllXayclll
П.П. Има изключения. Говоря за масата хора, които съм наблюдавала.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Съгласен съм с теб за всичкоПървоначално написано от Nadelina
![]()
+1Първоначално написано от Len4etyYyy
![]()
Аха.И въз основа на какво изказваш това, след като не си бил с момичета под 20 ?Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!