- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Израза "Ти живееш в този форум"
Често срещан, често употребяван.
Леко дразни.
Кой го употребява? Хора с мнения над 3, 4, 5, 6, 7, 8 и т.н. хиляди.
На кой се казва? На хора с мнения под 2 хиляди.
Малко ми е странно когато някой ми каже, че живея във форума и, че не излизам от него, при положение, че имам около 1200 мнения... При това ми го казват хора с над 3-4 хиляди мнения. Някак си глупаво звучи, поне за мен.
Правя тази тема, защото този израз е прекалено често употребяван, а и мишена на този израз стават все повече и повече 'жертви'.
Искам една хубава дискусия.
Който напише сарказъм, ирония, глупост или просто се изака по темата, нека бъде пълен имбецил.![]()
Това последното е за 'мръсния списък на съфорумците'.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Щом имаш и мръсен списък на съфорумници ясно кой живее и кой не тук. Потни никой друг освен теб не пуска такива житейски драми събрани в една компактна тема с прикрит интригантски замисъл според мен, но хубавото е че така очакваните от теб дискусии така и не се провеждат.. може би и защото никого не го вълнува.![]()
.!.
аз живея във форума.
Пребивавам във форумО и се храня от тяхните кафевещини, които пишат![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Едва 1200 на този профил. А на другите?
Saatana vittu perkele hate crew!
Мисля си, че постове средно на ден е по-важно от общо постове...
Според мен обаче, дори това не е важно.
По-важно е отношението ти към форума и като цяло към виртуалния (асоциалния) "живот".![]()
Аз говоря за един профил, нали така?Първоначално написано от Boot
Те цифрите се завишават при всички, ако гледаме различни профили.
Пример:
СРЦ - Всички акаунти - 20 000
Аз - Всички акаунти - 3 000
СРЦ - Един акаунт 8 К
Аз - Един акаунт - 1200
Малко са ми били профилите тук. Преди години имах SWASTICA, той имаше около 1000 поста, SWASTlCA с 300-400 поста и нищо повече...
Тъй като изблика на такива мисли е станал, когато аз съм писал от този профил, мога спокойно да не включвам други регистрации в темата.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
аве всеки си имам мнение![]()
аз никога не към казвала подобно нещо на някой връпеки че загубих бройката на течи които са ме наричали всякаква заради мненията ми![]()
така че не обръщай просто внимание.. нито познавам лично тези хора - нито нищо![]()
Общо мнения: 23500
...ти нямаш личен живот!![]()
има логика в думитети , но не на 100 процента.
Попринцип аз те харесвам теб , защото пускаш някои смислени и податливи на интересна дискусия теми , но тука хората са изпращели и често , да се изразя по-меко , не удобряват доста интересни и смислени неща.
който търси - намира . ^^
Общо мнения: 23500
[0,59% от всички / 98,74 мнения на ден]
You have no life...at all![]()
Muhammad Ali
Колкото повече постове, толкова повече пишките растат!![]()
Thats fucked up,man.
I mean,98 posts A DAY...seriously!?
<3 My Signature![]()
Muhammad Ali
бате искам да съм имбицил ама в тая тема нищо сериозно не може да се напишеПървоначално написано от SWASTIKA
ти ми кажи защо
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Прекалено на сериозно го взимате.Това е просто форум![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
недей така някои хора живееят тук се едно да дойдат у вас и да ти кажат това е къща не е толкова сериозно
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
виж кво, казват ти го защото се държиш и отговаряш по такъв начин, че да изглежда че това е жизнено важно за теб...
и даже се оплакваш на модове/админи от държанието към теб... във Форум....
А и си има досатъчно причини да се държим лошо с теб и да си аутсайдердостатъчно си провокирал, не се прави на ударен.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
сега пак ше ревне на модератори и админи...
ако те ошамарят на улицата пак ли на мачока ще се оплачеш? ПУТКО!
то густо, то пусто
Кфо и на мен са ми го казвали,ама мен не ме боли особено,щото нито се боря за некфи мнения,просто си убивам времетоИлизам навън не кисна постоянно тук и така
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от Joc
![]()
![]()
![]()
Много ме кефи колко си докачлив свастица, и като ти кажат нещо на въпреки как веднага почваш да се оправдавашПросто си представям как гласчето ти се извисява, докато редиш оправданията...
Give me your best shot motherfucker!
Във Фън-а човек с под 5000 мнения няма да намериш.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
свастика живее в тоя форум и за това е направил темата и проучването, за да види кой е като него...ТЪРСИ СЕБЕПОДОБНИ БЕ![]()
Абе...наистина има хора, на които животът им е във форума, Но незнам защо определяте кои са те според броя на мненията им. Едно е да спамят, едно е да нямат живот извън форума. На мен ако ми е скучно и наистина нямам какво да правя...и ако се хвана да пиша във всяка малоумна тема във фън-а ... тва значи ли, че нямам живот - НЕ. По-скоро значи, че имам 2 часа за убиване на време.
Друг е въпроса, че има хора, които ако им спрат нета ще полудеят само, защото не могат да влезнат във форума и да прочетат коментарите по постовете си. Друг е въпроса, че единствените им приятели се казват "SexyBaby", "Ant" "Lollipop" и т.н. Друг е въпроса, че по пътя до училище/работа, няма да срещнат нито един приятел/познат, просто защото всичките им приятели са в скайп. Има всякакви.
Мен лично много трудно може някой да ме засегне с подобен израз, просто защото![]()
![]()
![]()
знам какъв е животът ми далеч от компютъра.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Предпочита обаче себеподобните да са от женски пол та да може и да им направи едно дете виртуално.Първоначално написано от TERRORMACHINE
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.