- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Израза "Ти живееш в този форум"
съквартиранта ми е женен за лаптопа си и е правил секс само в аха.бг!!! тва е човекът, който от 8 до 20часа може да седи на лаптопа си и да разхлежда аха.бг, да си пише в скайпа и други простотии!!!Първоначално написано от mmKamm
хахахахах еми ... има всякакви индивидиПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
http://www.facebook.com/home.php?ref...00000263144532Първоначално написано от Verminaard
запознайте се с Лъъъърч!!!
aуу той голям убавец бил..![]()
тва ми е личното тамагочи!!! пращам го за цигари, кафе, бира, хляб и други!!! с тоя живея от 2-3 месеца и все още не мога да повярвам, че има такива хора!!! оная вечер сме се събрали десетина колеги и пиеме, имаше и женски по едно време...през целото време докато бехме в стаята тоя си седе на лаптопа и само си сипваше ракия...не се обади и 1 път![]()
![]()
![]()
Добре бе...питай го как издържа около него да има купонец, а той да си седи на лаптопа.![]()
А как успявате да живеете извън форума ми е много чудно? И да имате приятели извън форума? Как става това?
Grumpy old madman
изпитваш ли някакви емоции във форума ,значи малко от малко ти пука за него .. Не виждам нищо лошо да си живееш във форума ,обаче с условието че водиш и активен реален живот ..Пример имал си силен ден изпълнен със смесени чувства и вечерта във форума отново се разнообразяваш качествено ,постигането на това съчетание е брилянтно но и много трудно ..
ах колко ще е интересно ако тока спрееепримерно гръмне централата EVN и там другия доставчик
майкоооо колко самоубийства се очертават..... и даже знам кой ще е един от първите
мистър ГЛОБАЛ
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Все пак няма безплатна информация.
Край на демото.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Свасти, ти си нечовек!
Тука хората идват да се правят на дегенерати и ретарди, goofy style,you knowВсе пак това е форум, водиш виртуален живот.Може да се окаже, че Джока/например/ е някакъв бизнесмен/
/, а като дойде тук да се прави на спрел и на ретард.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
The forum is the holy land for Swastica.
He searched great and far to find hes land and finally he did.
This is his home,leave Him to peace.
Nah,just kidding!Smack that bitch!![]()
Muhammad Ali
Въобще не ме грее кой колко мнения има и дали е грозен или красив...
ФорумО е ЯККк, но внимавай, някои хора не си поплюват и не знаеш какво те очаква... Лека вечер и приятно плюене на всички!![]()
Да, от теб зависи съдбата ми.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
ПП: Явно си чел между редовете.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Време е е да напомня, че съм момиче.. Да, не ми се занимава да чета всичко това, но е изключително глупаво да съдиш някого по външния вид след като не го познаваш...Първоначално написано от SWASTIKA
Че кой чете целите постове на Свасти?Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Muhammad Ali
свастика ви насоли много здраво. режете аортите.
Впрочем, какви са измислиците на Свасти, че никога не ги разбрах?
Muhammad Ali
Oh noes!Ive been swastinated!Първоначално написано от Verminaard
Holy shit!![]()
Muhammad Ali
Много се вживявате , бе хорааа....![]()
To infinity and beyond.
ако да товаря лятото камиони е бизнес то да...Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
![]()
Някои не живеят във форума.
Те са израстнали с него!![]()