.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Абе...наистина има хора, на които животът им е във форума, Но незнам защо определяте кои са те според броя на мненията им. Едно е да спамят, едно е да нямат живот извън форума. На мен ако ми е скучно и наистина нямам какво да правя...и ако се хвана да пиша във всяка малоумна тема във фън-а ... тва значи ли, че нямам живот - НЕ. По-скоро значи, че имам 2 часа за убиване на време.
    Друг е въпроса, че има хора, които ако им спрат нета ще полудеят само, защото не могат да влезнат във форума и да прочетат коментарите по постовете си. Друг е въпроса, че единствените им приятели се казват "SexyBaby", "Ant" "Lollipop" и т.н. Друг е въпроса, че по пътя до училище/работа, няма да срещнат нито един приятел/познат, просто защото всичките им приятели са в скайп. Има всякакви.
    Мен лично много трудно може някой да ме засегне с подобен израз, просто защото знам какъв е животът ми далеч от компютъра.
    съквартиранта ми е женен за лаптопа си и е правил секс само в аха.бг!!! тва е човекът, който от 8 до 20часа може да седи на лаптопа си и да разхлежда аха.бг, да си пише в скайпа и други простотии!!!

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    съквартирантЪТ ми е женен за лаптопа си и е правил секс само в аха.бг!!! тва е човекът, който от 8 до 20часа може да седи на лаптопа си и да разхлежда аха.бг, да си пише в скайпа и други простотии!!!
    хахахахах еми ... има всякакви индивиди

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Абе...наистина има хора, на които животът им е във форума, Но незнам защо определяте кои са те според броя на мненията им. Едно е да спамят, едно е да нямат живот извън форума. На мен ако ми е скучно и наистина нямам какво да правя...и ако се хвана да пиша във всяка малоумна тема във фън-а ... тва значи ли, че нямам живот - НЕ. По-скоро значи, че имам 2 часа за убиване на време.
    Друг е въпроса, че има хора, които ако им спрат нета ще полудеят само, защото не могат да влезнат във форума и да прочетат коментарите по постовете си. Друг е въпроса, че единствените им приятели се казват "SexyBaby", "Ant" "Lollipop" и т.н. Друг е въпроса, че по пътя до училище/работа, няма да срещнат нито един приятел/познат, просто защото всичките им приятели са в скайп. Има всякакви.
    Мен лично много трудно може някой да ме засегне с подобен израз, просто защото знам какъв е животът ми далеч от компютъра.
    съквартиранта ми е женен за лаптопа си и е правил секс само в аха.бг!!! тва е човекът, който от 8 до 20часа може да седи на лаптопа си и да разхлежда аха.бг, да си пише в скайпа и други простотии!!!
    На бате униката!Искам да се запозная с тоя индивид!!!
    http://www.facebook.com/home.php?ref...00000263144532
    запознайте се с Лъъъърч!!!

Град
    aуу той голям убавец бил..

тва ми е личното тамагочи!!! пращам го за цигари, кафе, бира, хляб и други!!! с тоя живея от 2-3 месеца и все още не мога да повярвам, че има такива хора!!! оная вечер сме се събрали десетина колеги и пиеме, имаше и женски по едно време...през целото време докато бехме в стаята тоя си седе на лаптопа и само си сипваше ракия...не се обади и 1 път

Град
    Добре бе...питай го как издържа около него да има купонец, а той да си седи на лаптопа.

Добре бе...питай го как издържа около него да има купонец, а той да си седи на лаптопа.
    въобще не ме итересува

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    А как успявате да живеете извън форума ми е много чудно? И да имате приятели извън форума? Как става това?
    Grumpy old madman

Град
    •••Пловдив•••
    изпитваш ли някакви емоции във форума ,значи малко от малко ти пука за него .. Не виждам нищо лошо да си живееш във форума ,обаче с условието че водиш и активен реален живот ..Пример имал си силен ден изпълнен със смесени чувства и вечерта във форума отново се разнообразяваш качествено ,постигането на това съчетание е брилянтно но и много трудно ..

ах колко ще е интересно ако тока спреее примерно гръмне централата EVN и там другия доставчик майкоооо колко самоубийства се очертават..... и даже знам кой ще е един от първите мистър ГЛОБАЛ
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Супер фен Аватара на SWASTIKA

Re: Израза "Ти живееш в този форум"

Все пак няма безплатна информация.

Край на демото.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Свасти, ти си нечовек!
    Тука хората идват да се правят на дегенерати и ретарди, goofy style,you know Все пак това е форум, водиш виртуален живот.Може да се окаже, че Джока/например/ е някакъв бизнесмен/ /, а като дойде тук да се прави на спрел и на ретард.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

The forum is the holy land for Swastica.
    He searched great and far to find hes land and finally he did.
    This is his home,leave Him to peace.

Nah,just kidding!Smack that bitch!
    Muhammad Ali

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Въобще не ме грее кой колко мнения има и дали е грозен или красив...
    ФорумО е ЯККк, но внимавай, някои хора не си поплюват и не знаеш какво те очаква... Лека вечер и приятно плюене на всички!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    ФорумО е ЯККк, но внимавай, някои хора не си поплюват и не знаеш какво те очаква... Лека вечер и приятно плюене на всички!
    Да, от теб зависи съдбата ми.

ПП: Явно си чел между редовете.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA

Време е е да напомня, че съм момиче.. Да, не ми се занимава да чета всичко това, но е изключително глупаво да съдиш някого по външния вид след като не го познаваш...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA

Време е е да напомня, че съм момиче.. Да, не ми се занимава да чета всичко това, но е изключително глупаво да съдиш някого по външния вид след като не го познаваш...
    Че кой чете целите постове на Свасти?
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    свастика ви насоли много здраво. режете аортите.

Впрочем, какви са измислиците на Свасти, че никога не ги разбрах?
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Значи и ти си заблуден от най-великият форумен конспиратор раждал се през последните от 19 до 28 години.
    Oh noes!Ive been swastinated!
    Holy shit!
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на Infinity
    Много се вживявате , бе хорааа....
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Свасти, ти си нечовек!
    Тука хората идват да се правят на дегенерати и ретарди, goofy style,you know Все пак това е форум, водиш виртуален живот.Може да се окаже, че Джока/например/ е някакъв бизнесмен/ /, а като дойде тук да се прави на спрел и на ретард.
    ако да товаря лятото камиони е бизнес то да...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Някои не живеят във форума.
    Те са израстнали с него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си