Аз немога да се изкажа компетентно по проблемати баце ама мога да кажа, че това за пълния нещасник много ме изкефи ЛУД СИ ЕЙ !!! Мамка му и аз сам забелязал такива които уж ходят с някви на по 25-28-30-40 годишни ....... ама май, че те само си знаят, че ходят с тях Мани, мани ... Както казват по отраканите поговори с нея па да видиме кво ше излезне. Само, че идва СРАМЪТ ?!??! Как по дяволите да я питаш такова нещо ==> амааа какоо ти искаш ли нещо от мен или просто си търсиш компания докато твоя скапан приятел си дойде от СОФИЯ или тама некой град по голям (в повечето случай те ВИНАГИ са на работа и нямат време за половинките си) и такак на татака. Абе батко много е уплетена работата ти. И аз сам изпадал в горе доле същата ситуация ама при мене беше малко по глупаво абе мани не ми се говори. Та така ако си УСТАТ и ЕРБАП МОМЧЕ питай я и да видиме какво ше ти каже. Сподели ! Поне тука няма от кой да се притесняваш и ако неможеме да ти помогнеме поне ше ни напсуваш едно хубаво да си изкараш яда и така