.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на Korrnyy
    Попринцип можеш... нищо няма да ти стане. Една моя приятелка спа с приятеля й преди да и е дошло, но тя е на 15, не на 13.
    Трагедията е пълна...

Голям фен
    Може но щом не ти е дошъл цикъла не си полово съзрял!защо не изчакаш да ти дойде ,да станеш на 15-16 ,и да намериш момче което обичаш и то те обича !това би ти доставило удоволствие, а не заради приятелките ти ,които не са виждали член ,а се хвалят Опичай си акъла!
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от marti93
    Може но щом не ти е дошъл цикъла не си полово съзрял!защо не изчакаш да ти дойде ,да станеш на 15-16 ,и да намериш момче което обичаш и то те обича !това би ти доставило удоволствие, а не заради приятелките ти ,които не са виждали член ,а се хвалят Опичай си акъла!
    Ам,не съм тръгнала да го правя.Още наистина е рано.Приятелките ги остави,квото и да си казват аз не се влияя.

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Много ясно!!

Организма ти все още се развива на 13 тепърва започваш да растеш.Не че искам да те плаша или нещо такова но може дори да навреди и аз съм чел за такива случай.Просто дори и да се случи на някоя тя няма да излезе на улицата и да започне да разказва.Така че не бързай цял живот това ще го правиш
    Перфекционизмът се крие в стила

Сексът е изкуство.А изкуството е само за хората на изкуството.В такъв случай наричайте ме Пикасо!

хахахахахах не не може забранено е с закон.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

На тебе въобще идва ли ти или вчера то дойде за пъври път и сега се притесняваш дали може

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Нека да ти отговоря на въпроса с въпрос. Според теб кога се прави секс... преди цикъл... по време на цикъл или след цикъл. Замисли се преди цикъл и след цикъл... са горе долу едно и също...

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

abe vie ste ludi kvi sa teq glupavi vprosi ... ;]

О боже мой... Та ще почна от начало ! Не , не може да правиш секс или по - скоро може , но тялото ти не е готово за това ! Първият цикъл на всяко момиче е индикатор ,че то е достигнало полова зрялост ... И ето тук идва онова "НО" докторите смятат ,че е "най-добре" момичетата да почват полов живот чак след година и половина от както имаш менструация. Тъй като дори след първата менстууация тялото ти не е напълно готово за полов живот и за износване на бебе...

Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Нека да ти отговоря на въпроса с въпрос. Според теб кога се прави секс... преди цикъл... по време на цикъл или след цикъл. Замисли се преди цикъл и след цикъл... са горе долу едно и също...
    Говорих преди въобще да ти е дошло..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    В този форум едва ли ще намериш отговор.. Кажи че си на 13 кажи секс и край.. всеки подивява
    По темата: Не е полезно да правиш секс преди да ти е дошъл..Организмът не е готов още за това

Добре де .. защо тогава питаш след като не ти е минавало през акъла да правиш секс преди да ти е дошъл цикъла? А? Нещо не ми се връзва .. или ти питаш просто ей така да си знаеш.. Интересни въпроси вълнуват децата ..

^
    На мен ли така ми се вижда или някой май ползва моя реплика за подпис. (ReachlessGirl)

А относно темата: Ами такива неща не се правят преди да ти е дошло
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

...

Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    ^
    На мен ли така ми се вижда или някой май ползва моя реплика за подпис. (ReachlessGirl)

А относно темата: Ами такива неща не се правят преди да ти е дошло
    аз ще започна да се сърдя вече.. Разбирам, че обичате да спамите ама не ми с еиска да си провалям и този профил макар, че стария още не съм го преживяла ..

Колкото до "открадването" мм просто ми хареса как го беше написал ии реших, че доста точно описва ситуацията .. Мерси, за което ..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    София
    забранено е да се прави секс щот можеш да хванеш котлен камък
    Exorcism !

естествено, че може да правиш секс. не мога да разбера какъв е проблема да прави секс на 13 ако имаш сериозна връска и доверие на човека до теб. аз лично го правя от 13 годишна и не ми пука за чуждото мнение

Голям фен
    може, но не е полезно за организма ти

Боууууужеееееее аз съм много изстанала чак на 17 го направих

А иначе както го казаха толкова много хора не е готово тялото ти още за такива ''подвизи''

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    О боже мой... Та ще почна от начало ! Не , не може да правиш секс или по - скоро може , но тялото ти не е готово за това ! Първият цикъл на всяко момиче е индикатор ,че то е достигнало полова зрялост ... И ето тук идва онова "НО" докторите смятат ,че е "най-добре" момичетата да почват полов живот чак след година и половина от както имаш менструация. Тъй като дори след първата менстууация тялото ти не е напълно готово за полов живот и за износване на бебе...
    +1
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    [На Метри От Земята]
    Ми НЕ прави го само когато си неразположена!
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    +1
    +1
    но ако имаш предвид преди да ти доиде този или който да е месец разбирасе че може xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си