- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс преди цикъл?
Попринцип можеш... нищо няма да ти стане. Една моя приятелка спа с приятеля й преди да и е дошло, но тя е на 15, не на 13.![]()
Трагедията е пълна...
Може но щом не ти е дошъл цикъла не си полово съзрял!защо не изчакаш да ти дойде ,да станеш на 15-16 ,и да намериш момче което обичаш и то те обича !това би ти доставило удоволствие, а не заради приятелките ти ,които не са виждали член ,а се хвалятОпичай си акъла!
love is gone!
Ам,не съм тръгнала да го правя.Още наистина е рано.Приятелките ги остави,квото и да си казват аз не се влияя.Първоначално написано от marti93
Организма ти все още се развива на 13 тепърва започваш да растеш.Не че искам да те плаша или нещо такова но може дори да навреди и аз съм чел за такива случай.Просто дори и да се случи на някоя тя няма да излезе на улицата и да започне да разказва.Така че не бързай цял живот това ще го правиш![]()
![]()
Перфекционизмът се крие в стила
Сексът е изкуство.А изкуството е само за хората на изкуството.В такъв случай наричайте ме Пикасо!![]()
![]()
хахахахахах не не може забранено е с закон.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
На тебе въобще идва ли ти или вчера то дойде за пъври път и сега се притесняваш дали може![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Нека да ти отговоря на въпроса с въпрос. Според теб кога се прави секс... преди цикъл... по време на цикъл или след цикъл. Замисли се преди цикъл и след цикъл... са горе долу едно и също...![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
abe vie ste ludi kvi sa teq glupavi vprosi ... ;]
О боже мой... Та ще почна от начало ! Не , не може да правиш секс или по - скоро може , но тялото ти не е готово за това ! Първият цикъл на всяко момиче е индикатор ,че то е достигнало полова зрялост ... И ето тук идва онова "НО" докторите смятат ,че е "най-добре" момичетата да почват полов живот чак след година и половина от както имаш менструация. Тъй като дори след първата менстууация тялото ти не е напълно готово за полов живот и за износване на бебе...
Говорих преди въобще да ти е дошло..Първоначално написано от daehuu
![]()
В този форум едва ли ще намериш отговор.. Кажи че си на 13 кажи секс и край.. всеки подивява
По темата: Не е полезно да правиш секс преди да ти е дошъл..Организмът не е готов още за това
Добре де .. защо тогава питаш след като не ти е минавало през акъла да правиш секс преди да ти е дошъл цикъла?А? Нещо не ми се връзва .. или ти питаш просто ей така да си знаеш..
Интересни въпроси вълнуват децата ..
![]()
^
На мен ли така ми се вижда или някой май ползва моя реплика за подпис. (ReachlessGirl)![]()
![]()
![]()
А относно темата: Ами такива неща не се правят преди да ти е дошло![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
аз ще започна да се сърдя вече..Първоначално написано от K0rTexXx
![]()
Разбирам, че обичате да спамите ама не ми с еиска да си провалям и този профил макар, че стария още не съм го преживяла ..
![]()
![]()
![]()
Колкото до "открадването" мм просто ми хареса как го беше написал ии реших, че доста точно описва ситуацията ..![]()
Мерси, за което ..
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
забранено е да се прави секс щот можеш да хванеш котлен камък![]()
![]()
![]()
![]()
Exorcism !
естествено, че може да правиш секс. не мога да разбера какъв е проблема да прави секс на 13 ако имаш сериозна връска и доверие на човека до теб.аз лично го правя от 13 годишна и не ми пука за чуждото мнение
![]()
![]()
Боууууужеееееее аз съм много изстанала чак на 17 го направих![]()
А иначе както го казаха толкова много хора не е готово тялото ти още за такива ''подвизи''![]()
Ми НЕ прави го само когато си неразположена!![]()
Просто аз
+1Първоначално написано от LP_GirL
но ако имаш предвид преди да ти доиде този или който да е месец разбирасе че може xD