.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

противозачатъчни

Има ли момичета тук във форума които ги пият?
    Аз преди около година и половина пих Диане 35, но ги спрях...
    Лекар ми ги предписа поради нарушение в месечния цикъл...
    Сега искам да започна отнова да ги пия...И се обръщам към тези които пият или са пили, да ми отговорят на въпроса...Как се пиеха?До колкото си спомням се започваха от 1 ден на менструацията...След изпиването на хапчетата се правеше 7 дни пауза....и тук идва въпроса на 7мия или на 8мия ден се започваха пак да се пия?

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: противозачатъчни

Когато ти дойде цикъла взимаш първото хапче, после като ги изпиеш- пак трябва да ти дойде, изчакваш да ти свърши и ги почваш от начало, аз така правя, не броя дните. Питала съм, не е от съществено значение 1 ден.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Това Диане не е ли високодозиран орален контрацептив?
    Що просто не отидеш на гинеколог и не го помолиш да ти препоръча нещо за твоята възраст,има толкова съвременни и нискодозирани орални контрацептиви,че свят ще ти се завие
    П.П.Аз пия Lyndinette 20 и съм много доволна

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Що просто не отидеш на гинеколог и не го помолиш да ти препоръча нещо за твоята възраст,има толкова съвременни и нискодозирани орални контрацептиви,че свят ще ти се завие
    Пила съм ги и преди...
    И както казах гинеколог ми ги предписа... Просто ги спрях за известно време и сега ги започнах отново...
    И къде пише за каква възраст са?

Цитирай Първоначално написано от techCandy
    Когато ти дойде цикъла взимаш първото хапче, после като ги изпиеш- пак трябва да ти дойде, изчакваш да ти свърши и ги почваш от начало, аз така правя, не броя дните. Питала съм, не е от съществено значение 1 ден.
    Не не не аз не ги пиех така....
    Когато започнах да ги пия...започнах от 1вия ден на менструацията...Обаче после след изпиването на хапчетата правех 7 дни пауза...и на 7мия или на 8мия (точно това не си спомням на кой от двата дни?) ги започвам пак...През това време ми е дошло ....и т.н.....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Когато започнах да ги пия...започнах от 1вия ден на менструацията...Обаче после след изпиването на хапчетата правех 7 дни пауза...и на 7мия или на 8мия (точно това не си спомням на кой от двата дни?) ги започвам пак...През това време ми е дошло ....и т.н.....
    На осмия започваш да ги пиеш. Седем календарни дни не ги пиеш.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Най-вероятно Линдинет 20 не ти е изписан поради същата причина, поради която авторката пие Диане.
    Нека все пак не забравяме, че всеки препарат си има конкретни индикации!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на daru6a1
    В аптеката има предостатъчно инфо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си