.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    при мен майка са напи здраво да има кураж да говори с мен това беше като бях на 14 беше забавно тя се опитваше да ми каже нещо а аз и се хилих че се е напила

Супер фен Аватара на nymphadora
    от мноого отдавна,евала на майка ми винаги съм могла да говоря с нея за абсолютно всичко свързано със секса

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Никога не са ми обяснявали нищо.Неудобно ми е било да говоря с тях на тази тема.

само мама един път ми каза, че съм малка още за това

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    само мама един път ми каза, че съм малка още за това
    a бе то в днешно време се размиха тия граници за започване на сексуален живот...е питай във форума, ще ти кажат, че на 15 си идеална за това чак аз почвам да си мисля, че е нещо нормално...

А относно темата - сещам се веднъж за майка ми, евала й правя, направо ме пита (аз имах сериозна приятелка тогава, може би година и половина) "А бе ти правиш ли секс?" и аз направо забих и тя "Ето, не го увъртам, а директно те питам!" - ми викам "Даа, от доста отдавна!" и тя "Пазите ли се?", хъка-мъка "ми дааа..." - "Аа добре, ако има нещо, нещо се случи, първо да се обърнете към нас, родителите, а не към някой, който може всичко да обърка,нали затова сме родители..."

Тогава не го разбирах, щото бях на 17 години, но сега, като карам 24-тата, все по-ясно ми става какво имат предвид В крайна сметка те са ни родители, всичко ще ни простят, и ако не дай си боже стане въпрос за аборти, болести и какво ли още не, ще ни препоръчат лекари, познати и няма да жалят парички за антибиотици или какви да е интервенции... Та тва от мен...боже, звуча като някав моралист хах
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Re: разговор с родител относно...

Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    на колко години бяхте когато родителите Ви обясниха всичко за секса?
    И до днес правят отчаяни опити.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив

ами мама само ми казва "ти предполагам вече знаеш доста неща относно тая тема ,тъйче няма смисал да ти обяснявам неща,които знаеш нали ?" и аз само клатя глава и викам да,да .... и накрая се завършва с "ама ти си малка да правиш секс като завършиш тогава"....

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен тетка ми обясни туй-онуй.. и то още когато бях на 12.
    А това лято намерих една книга по този въпрос на моят рафт. После подпитах нашите, дали някой ми е барал по рафтовете с книги и баща ми каза, че ми е донесъл няколко нови ахахаха
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си