Цитирай Първоначално написано от SoSerious
ах тъй не та ли кефят аз пък мога да ти кажа че последните няколко коментара включително и моя са най полезни на огъня се отвръща с огън няма такова нещо като "боевете не били за момичетата" в старото ми училище момичетата ходят да се бият повече от нас момчетата женска злоба кво да ги праиш.... пак ти предлагам моето мнение хвани си някой батко да го видим тоя пиклио дали пак ще посмее да те удари като знае кво ще му се случи после... или пък ако неможеш бой бой и пак бой докато се научат че не си боксова круша която не отвръща на удъра надявам се съм бил полезен
Аве човек, кое е това момиче, което ще се справи с момче и момиче... а и тя вече е казала, че не е виновна и е показала слабост. А това за басткото принципно е така, но дали ще е възможно да стане бързо? Ако си от Пловдив (ся не ми се проверява) кажи къде учиш, аз ще дойда и ще се направя, че сме приятели и ще им се скарам. Аз имам внушителни размери ще ги поуплаша поне малко, обещавам . Ако не си от Пловдив не знам... Препоръчвам ти да кажеш на ваще... може би наистина трябва да знаят. Виж, щом един пат си показала слабост, няма да спрат. Трябва някой да ги сплаши. Ако намериш приятел да ги сплаши ще е по-добре . Успех