.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Бурната нощ

Сорри че ви занимавам сигурно повечето от вас имат и по важна работа от това да ми помагат,но бих искала някой да ми даде разни идеи.Значи с приятеля ми се разбрахме скоро време да угодим един на друг тоест той ще ми направи една романтична вечер а аз бурна нощ.Но проблема ми е че искам да е незабравима за него а не се сещам за много неща които можем да правим.За улеснение ще ви кажа че вече съм си приготвила тигрови белезници едни уши тигрови (от тея за Halloween) и едно тигрово бельо.Направо истинска тигрица но нямам никакви други идеи.Бих била благодарна някой да ми даде някоя друга идея.Мерси предварително

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не си падам много по сценичните изяви (дали защото съм срамежлива или за друго не знам ;д ), но може примерно да му се покажеш в този вид и да му изтанцуваш нещо, което е подходящо за идеята на нощта .. А самия секс след това може да го направиш по - бурен и страстен ..

Град
    ;D Krastavec ;D
    Вземи си и една маска на духче и една бухалка че да се стресне и да можеш го вържеш

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Стриптийз?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Хасково
    амии като свършите с вечерята отиваш се преобличаш и го изненадваш... Започваш така да кръжиш около него и да му се сваляш но няма да му даваш да те пипа докато не го усетиш че вече не може да чака.. и абе незнам... сама ще си прецениш какво да правиш, все пак сигурно не си малка.. то нещата си идват от самосебе си. поне аз така мисля

повече любовна играа и както каза t1n4e7o не му давай да те пипаа..докато вечее започнете да не издържате и двамата...ии послеее той секса от само себе си ще е поо бурен

Завържи му очите със шалче и го накрай да те докосва и да познае с какво си облечена, плъзгай ръцете му по теб, 100% ще се побърка.Изпълни му желания, например направете 2-3 пози при орална любов.

благодаря на всички които са споделили идеите си надявах се да са повече но няма нищо

хаха малка мрасница
    Обичам Андриан

не мисля че съм мръсница просто искам приятеля ми да е щастлив все пак сме на много километри разделени и не се виждаме често

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Да ви имам отношенията.
    Станислава

Да ви имам отношенията.
    и какво ни има на отношенията??? сам си си написал на подписа че си тъп така че няма какво да коментирам

Добре ебачке с много сексуален опит.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Да ви имам отношенията.
    Отношенията им са си техен проблем.. Жалко, че модераторите ги няма да те блокнат за спам.

@Topic. По мое мнение.. Покажи му, че не само си тигрица, ми си и "Лакома" тигрица.. купи сметана или течен шоколад.. намажи му ерогенните зони и го остави да си наслаждава на "лакомията" ти
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Супер фен Аватара на m1nik
    Що се държите така с момичето бахти
    Че е малка си личи само по начина на изразяване, ама нейна с и е работата, че иска да зарадва приятеля си .. в това няма нищо лошо.
    мм идеята с танца и с ръцете в другия коментар са сп..след това малко натискане ала бала и го устави той да те съблече или обратното ти него. мм в любовната игра няма нищо лошо само вдига адреналина и чувството в секса ще е още по хубаво
    Покупките са достатъчни, не се престаравай, той ако те обича ще оцени и най-малкия жест, а това дотук и предостатъчно
    )

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Ти си много тъпо копеле,даеба ретарда.И като сложиш някоя емотиконка не ставаш по-остър,малоумник.

мила има едно правило за бурна нощ .... не предмети ... не пози ... не план ... А Мноооого страст

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Това,за което си се сетила,е супер.Според мен,можеш да го завържеш и да го изкушаваш докато не "усетиш,че не може да чака повече" (както бяха споменали преди мен). Избери поза,в която ти да можеш да управляваш нещата.Ездачката стъпва перфектно.И дай малко по-бързо темпо.Може и някоя яка музика.Спред мен (колкото и да не го харесвам) рапа е супер за случая.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Провери и в Cosmopolitan.Има готини съветчета.
    http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p2_23_0.html

Цитирай Първоначално написано от V14D0
    Да ви имам отношенията.
    Отношенията им са си техен проблем.. Жалко, че модераторите ги няма да те блокнат за спам.

@Topic. По мое мнение.. Покажи му, че не само си тигрица, ми си и "Лакома" тигрица.. купи сметана или течен шоколад.. намажи му ерогенните зони и го остави да си наслаждава на "лакомията" ти
    Жалко,че ги няма да те блокнат за жалкост.

@ за другото - спри чалгата.
    Станислава

Защо всеки ме мисли за малка... аз съм на 17 за бога

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    и като си на 17 си много голяма, така ли?
    И идеята ви за "изненади" ми напомня на клишето, че жените искат романтика, а мъжете секс.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Ти си много тъпо копеле,даеба ретарда.И като сложиш някоя емотиконка не ставаш по-остър,малоумник.
    кефиш съ? Кът слушаш метал и си сложил 1 аватар на концерт по-як ли се чувстваш? Тоя раздел хич не е за теб. И да по як съм бе келеме
    Станислава

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Унтерменш, тва кво общо има с написаното? Като искам да се чуствам як отивам на фитнес и тренирам, не си слагам аватар ретард такъв.
    Иначе раздела е по-подходящ може би за девственик като теб, който с малоумни реплики се опитва да затапи момиче,което просто иска да прекара романтична нощ, естествено не успява и резултатът е мощен спам.

Пгхахахахахахаха момче аз съм в тоя форум много преди теб,а и даденото момиче не говори за романтична вечер,толкова си и чел темата Другото което е - Аз...Девствен... ПГХАХАХАХАХАХАХА смешник,обърка човека и в тоя форум не знаеш как седят нещата,а и не съм видял нещо смислено написано от теб,само се мъчиш да се включиш по някакъв начин в някакви смешни теми и да бъдеш мнооооу оригинален,щото си адския пич уееееее!!! Сигурно 2000-3000 коментара ми са в тоя раздел и то написани в много и различни теми и мога да ти кажа,че повечето теми са адски тъпи (по твое подобие) и хората всеки ден си правят регистрации само за да се смеят на такива шлянгури като тебе. РЕТАРД ПОВЕР!!! А иначе за момичето което защитаваш... Тя да вземе да се хване в ръце,че не знам к'во ще правят после с приятеля и... Не се виждали и се чудят как да се наебът... Няма да измисли нещо,а ми ще пита в форум... Ние от де да знаем какви са интересите на гаджето ти?! И момиче като си на 17 ко? За много възрастна ли се имаш?
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си