- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бурната нощ
Сорри че ви занимавам сигурно повечето от вас имат и по важна работа от това да ми помагат,но бих искала някой да ми даде разни идеи.Значи с приятеля ми се разбрахме скоро време да угодим един на друг тоест той ще ми направи една романтична вечер а аз бурна нощ.Но проблема ми е че искам да е незабравима за него а не се сещам за много неща които можем да правим.За улеснение ще ви кажа че вече съм си приготвила тигрови белезници едни уши тигрови (от тея за Halloween) и едно тигрово бельо.Направо истинска тигрицано нямам никакви други идеи.Бих била благодарна някой да ми даде някоя друга идея.Мерси предварително
![]()
Не си падам много по сценичните изяви (дали защото съм срамежлива или за друго не знам ;д ), но може примерно да му се покажеш в този вид и да му изтанцуваш нещо, което е подходящо за идеята на нощта ..А самия секс след това може да го направиш по - бурен и страстен ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вземи си и една маска на духчеи една бухалка че да се стресне и да можеш го вържеш
![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Стриптийз?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
амии като свършите с вечерята отиваш се преобличаш и го изненадваш... Започваш така да кръжиш около него и да му се сваляш но няма да му даваш да те пипа докато не го усетиш че вече не може да чака.. и абе незнам... сама ще си прецениш какво да правиш, все пак сигурно не си малка.. то нещата си идват от самосебе си. поне аз така мисля![]()
повече любовна играаи както каза t1n4e7o не му давай да те пипаа..докато вечее започнете да не издържате и двамата...ии послеее той секса от само себе си ще е поо бурен
![]()
![]()
Завържи му очите със шалче и го накрай да те докосва и да познае с какво си облечена, плъзгай ръцете му по теб, 100% ще се побърка.Изпълни му желания, например направете 2-3 пози при орална любов.
хаха малка мрасница
Обичам Андриан
Отношенията им са си техен проблем.. Жалко, че модераторите ги няма да те блокнат за спам.Първоначално написано от t0d1t0
![]()
@Topic. По мое мнение.. Покажи му, че не само си тигрица, ми си и "Лакома" тигрица.. купи сметана или течен шоколад.. намажи му ерогенните зони и го остави да си наслаждава на "лакомията" ти![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Що се държите така с момичето бахти![]()
![]()
Че е малка си личи само по начина на изразяване, ама нейна с и е работата, че иска да зарадва приятеля си .. в това няма нищо лошо.
мм идеята с танца и с ръцете в другия коментар са сп..след това малко натискане ала бала и го устави той да те съблече или обратното ти него. мм в любовната игра няма нищо лошо само вдига адреналина и чувството в секса ще е още по хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Покупките са достатъчни, не се престаравай, той ако те обича ще оцени и най-малкия жест, а това дотук и предостатъчно![]()
![]()
![]()
![]()
)
Ти си много тъпо копеле,даеба ретарда.И като сложиш някоя емотиконка не ставаш по-остър,малоумник.Първоначално написано от t0d1t0
мила има едно правило за бурна нощ .... не предмети ... не пози ... не план ... А Мноооого страст
Това,за което си се сетила,е супер.Според мен,можеш да го завържеш и да го изкушаваш докато не "усетиш,че не може да чака повече" (както бяха споменали преди мен). Избери поза,в която ти да можеш да управляваш нещата.Ездачката стъпва перфектно.И дай малко по-бързо темпо.Може и някоя яка музика.Спред мен (колкото и да не го харесвам) рапа е супер за случая.![]()
![]()
Провери и в Cosmopolitan.Има готини съветчета.
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p2_23_0.html
Жалко,че ги няма да те блокнат за жалкост.Първоначално написано от V14D0
@ за другото - спри чалгата.
Станислава
и като си на 17 си много голяма, така ли?
И идеята ви за "изненади" ми напомня на клишето, че жените искат романтика, а мъжете секс.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
кефиш съ? Кът слушаш метал и си сложил 1 аватар на концерт по-як ли се чувстваш? Тоя раздел хич не е за теб. И да по як съм бе келемеПървоначално написано от Wildchildd
![]()
Станислава
Унтерменш, тва кво общо има с написаното? Като искам да се чуствам як отивам на фитнес и тренирам, не си слагам аватар ретард такъв.
Иначе раздела е по-подходящ може би за девственик като теб, който с малоумни реплики се опитва да затапи момиче,което просто иска да прекара романтична нощ, естествено не успява и резултатът е мощен спам.
Пгхахахахахахаха момче аз съм в тоя форум много преди теб,а и даденото момиче не говори за романтична вечер,толкова си и чел тематаДругото което е - Аз...Девствен... ПГХАХАХАХАХАХАХА смешник,обърка човека
и в тоя форум не знаеш как седят нещата,а и не съм видял нещо смислено написано от теб,само се мъчиш да се включиш по някакъв начин в някакви смешни теми и да бъдеш мнооооу оригинален,щото си адския пич уееееее!!!
Сигурно 2000-3000 коментара ми са в тоя раздел и то написани в много и различни теми и мога да ти кажа,че повечето теми са адски тъпи (по твое подобие) и хората всеки ден си правят регистрации само за да се смеят на такива шлянгури като тебе. РЕТАРД ПОВЕР!!! А иначе за момичето което защитаваш... Тя да вземе да се хване в ръце,че не знам к'во ще правят после с приятеля и... Не се виждали и се чудят как да се наебът... Няма да измисли нещо,а ми ще пита в форум... Ние от де да знаем какви са интересите на гаджето ти?! И момиче като си на 17 ко? За много възрастна ли се имаш?
Станислава