- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новата годинаа ...
Тоалета ще почна да го мисля, след като разбера къде ще празнувам..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
aloveyouрадвам се ,че ти помогнах.
To infinity and beyond.
аз още не съм решила![]()
Ами аз попринцип ако знаех каде и с кого ще празнувам ведче щях да съм измислила, но за жалост имам много варианти за празника и .Не
знам :Х Ммм а и честно казано ще ми бъде малко по - трудно да реша какво да облека.. понеже определено не съм с слаба фигура ;(![]()
Ако имате някакви идеи... Е разбира се няма как да знаете как ще ми стои на мен, но все пак.. ще съм благодарна ако чуя някакви предложения..
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
аз несъм решила още ама ше си купя нещо ново![]()
Пф,изобщо не съм се замисляла.Та аз още не знам къде ще празнувам,пък какво ще си облекаа..Пхаа..![]()
I'm not in love this time,this night...
Имам такова, мн е готинкоПървоначално написано от aloveyou
![]()
Иначе нямам си и на представа, няма да се кипря много, със сигурност., ;Д
Първоначално написано от viksit0y
мм не знам
идея си нямам![]()
има още време..
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
1во до 00:00 ще съм с нашите в 1 ресторант и там ще съм с червена рокля къса и черен висок ток или черна рокля със златно отново с висок ток,а след това когато отида при приятелите ми с дънки по крака и черен потник с леопардови мотиви на бюста
на нова година може би ще съм с приятелка-не си падам много по дискотеки
а и не вярвам да съм облечена по-различно от обикновено-дънки,блуза и кецове![]()
МОМИЧЕ!
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз ще бъда с къса прилепнала рокличка![]()
Малко?! Повече от месец е малко?! Ако толкова време пропиляваш в чудене какво да си облечеш, искам да те видя година преди изпитите как учиш...Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
Не съм решила все още.
Очакват ме подаръци по Коледа , отделно шопинг ...![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
още не знам.
Скоро ще се разходя по магазините.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Еми зависи от това с кой ще съм...ако наще ме пуснат с приятели, в което малко се съмнявам..., ще бъда с тесни дънки и готино потниче с мъниста или с клинче и рокличка. Но предполагам ще съм с наще и няма да се обличам кой знае колко специално, дънки и плетена туника например. Има и вариант, в който ще ходя на центъра на София, нали там на концерта и после до 12 като има заря, тогава ест ще се наложи да се облека топло, да не измръзна![]()
П.П. Интересно ми е, тези, които ще бъдете с приятели на колко сте години и как убедихте ваще да ви пуснат? Питам щото при мен е малко сложно, ще бъдем около 20тина човека в една къща извън града, няма да има родители и повечето хора ще са момчета, да кажем ще са 12,13 момчета и 7,8 момичета ако не и по-малко момичета. Но тези хора са супер свестни и нормални, нито са некви пропадналци, нито наркомани...Повечето ги чувствам като по-големи братя, е верно има некои, които ме хар, но силно се съмнявам да ми направят нещо дори и под влиянието на алкохола. Наще са си прави да не ме пускат, но аз просто си познавам компанията и знам, че съм в безопасност с тях. Ще съм благодарна ако някой ме посъветва нещо.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Колебая се между две роклички ... едната е до коленете без презрамки от типа на корсет, но е официалничка и ще ми е малко трудно с нея да изкарам цяла нощ ..![]()
Другата ми е доста къса .. пак без презрамки, но е по - свободна ..
Още не съм избрала, но определено ще се мръзне ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
кооорсетии еххх моята любов . .Първоначално написано от Hilary_
![]()
иначе аз ще съм на пияно бар след 12.. незнам имам чувство,че по нощните заведения ще е фраш.. и как да е вариянтите ::
-кожен черен клин,туника сребриста ии висок черен ток.
-корсет и пак черен клин + висок ток.
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
уфф аз съм в абсолутно същото положение.Първоначално написано от gabi_94
наистина ако някой има добри положения да казва
![]()
аз съм в абсолютно същото положениеПървоначално написано от gabi_94
наистина ако някой има добри предложения да каже