.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вие НЕ сте добре ;хх
    аз още не знам къде ще празнувам ( и дали ще празнувам изобщо) на нг вие тоалети мислите.. ;х
    + че не мислите ли че е малко рано
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тоалета ще почна да го мисля, след като разбера къде ще празнувам..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Infinity
    aloveyou радвам се ,че ти помогнах.
    To infinity and beyond.

аз още не съм решила

Повече от фен Аватара на silviau66
    Ами аз попринцип ако знаех каде и с кого ще празнувам ведче щях да съм измислила, но за жалост имам много варианти за празника и . Не
    знам :Х Ммм а и честно казано ще ми бъде малко по - трудно да реша какво да облека.. понеже определено не съм с слаба фигура ;( Ако имате някакви идеи... Е разбира се няма как да знаете как ще ми стои на мен, но все пак.. ще съм благодарна ако чуя някакви предложения..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Ами аз попринцип ако знаех каде и с кого ще празнувам ведче щях да съм измислила, но за жалост имам много варианти за празника и . Не
    знам :Х Ммм а и честно казано ще ми бъде малко по - трудно да реша какво да облека.. понеже определено не съм с слаба фигура ;( Ако имате някакви идеи... Е разбира се няма как да знаете как ще ми стои на мен, но все пак.. ще съм благодарна ако чуя някакви предложения..
    снимка?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

аз несъм решила още ама ше си купя нещо ново

Пф,изобщо не съм се замисляла.Та аз още не знам къде ще празнувам,пък какво ще си облекаа..Пхаа..
    I'm not in love this time,this night...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou

Това също ми харесва http://www.koketna.com/shop/images/shops/101b0830.jpg

Имам такова, мн е готинко

Иначе нямам си и на представа, няма да се кипря много, със сигурност., ;Д

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Нямам си и на идея, нещо семпло - не обичам да съм накипрена

мм не знам
    идея си нямам
    има още време..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

1во до 00:00 ще съм с нашите в 1 ресторант и там ще съм с червена рокля къса и черен висок ток или черна рокля със златно отново с висок ток,а след това когато отида при приятелите ми с дънки по крака и черен потник с леопардови мотиви на бюста

Супер фен Аватара на cookie_master
    на нова година може би ще съм с приятелка-не си падам много по дискотеки
    а и не вярвам да съм облечена по-различно от обикновено-дънки,блуза и кецове
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ох хора аз даже не знам в коя част на България или Европа ще съм пък да мисля за дрехи. . иначе предполагам. . дънки, потниче и ток и това ще е . . ; ))
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

аз ще бъда с къса прилепнала рокличка

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    никаква идея божее остава толкова малко време а още нямам идея как ще се облека ужас
    Малко?! Повече от месец е малко?! Ако толкова време пропиляваш в чудене какво да си облечеш, искам да те видя година преди изпитите как учиш...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не съм решила все още.
    Очакват ме подаръци по Коледа , отделно шопинг ...

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    още не знам.
    Скоро ще се разходя по магазините.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми зависи от това с кой ще съм...ако наще ме пуснат с приятели, в което малко се съмнявам..., ще бъда с тесни дънки и готино потниче с мъниста или с клинче и рокличка. Но предполагам ще съм с наще и няма да се обличам кой знае колко специално, дънки и плетена туника например. Има и вариант, в който ще ходя на центъра на София, нали там на концерта и после до 12 като има заря, тогава ест ще се наложи да се облека топло, да не измръзна

П.П. Интересно ми е, тези, които ще бъдете с приятели на колко сте години и как убедихте ваще да ви пуснат? Питам щото при мен е малко сложно, ще бъдем около 20тина човека в една къща извън града, няма да има родители и повечето хора ще са момчета, да кажем ще са 12,13 момчета и 7,8 момичета ако не и по-малко момичета. Но тези хора са супер свестни и нормални, нито са некви пропадналци, нито наркомани...Повечето ги чувствам като по-големи братя, е верно има некои, които ме хар, но силно се съмнявам да ми направят нещо дори и под влиянието на алкохола. Наще са си прави да не ме пускат, но аз просто си познавам компанията и знам, че съм в безопасност с тях. Ще съм благодарна ако някой ме посъветва нещо.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Колебая се между две роклички ... едната е до коленете без презрамки от типа на корсет, но е официалничка и ще ми е малко трудно с нея да изкарам цяла нощ .. Другата ми е доста къса .. пак без презрамки, но е по - свободна .. Още не съм избрала, но определено ще се мръзне ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Колебая се между две роклички ... едната е до коленете без презрамки от типа на корсет, но е официалничка и ще ми е малко трудно с нея да изкарам цяла нощ .. Другата ми е доста къса .. пак без презрамки, но е по - свободна .. Още не съм избрала, но определено ще се мръзне ..
    кооорсетии еххх моята любов . .
    иначе аз ще съм на пияно бар след 12.. незнам имам чувство,че по нощните заведения ще е фраш.. и как да е вариянтите ::

-кожен черен клин,туника сребриста ии висок черен ток.
    -корсет и пак черен клин + висок ток.
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Повече от фен Аватара на stylo
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Еми зависи от това с кой ще съм...ако наще ме пуснат с приятели, в което малко се съмнявам..., ще бъда с тесни дънки и готино потниче с мъниста или с клинче и рокличка. Но предполагам ще съм с наще и няма да се обличам кой знае колко специално, дънки и плетена туника например. Има и вариант, в който ще ходя на центъра на София, нали там на концерта и после до 12 като има заря, тогава ест ще се наложи да се облека топло, да не измръзна

П.П. Интересно ми е, тези, които ще бъдете с приятели на колко сте години и как убедихте ваще да ви пуснат? Питам щото при мен е малко сложно, ще бъдем около 20тина човека в една къща извън града, няма да има родители и повечето хора ще са момчета, да кажем ще са 12,13 момчета и 7,8 момичета ако не и по-малко момичета. Но тези хора са супер свестни и нормални, нито са некви пропадналци, нито наркомани...Повечето ги чувствам като по-големи братя, е верно има некои, които ме хар, но силно се съмнявам да ми направят нещо дори и под влиянието на алкохола. Наще са си прави да не ме пускат, но аз просто си познавам компанията и знам, че съм в безопасност с тях. Ще съм благодарна ако някой ме посъветва нещо.
    уфф аз съм в абсолутно същото положение. наистина ако някой има добри положения да казва

Повече от фен Аватара на stylo
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94

аз съм в абсолютно същото положение наистина ако някой има добри предложения да каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си