Цитирай Първоначално написано от stylo
Цитирай Първоначално написано от gabi_94
Еми зависи от това с кой ще съм...ако наще ме пуснат с приятели, в което малко се съмнявам..., ще бъда с тесни дънки и готино потниче с мъниста или с клинче и рокличка. Но предполагам ще съм с наще и няма да се обличам кой знае колко специално, дънки и плетена туника например. Има и вариант, в който ще ходя на центъра на София, нали там на концерта и после до 12 като има заря, тогава ест ще се наложи да се облека топло, да не измръзна

П.П. Интересно ми е, тези, които ще бъдете с приятели на колко сте години и как убедихте ваще да ви пуснат? Питам щото при мен е малко сложно, ще бъдем около 20тина човека в една къща извън града, няма да има родители и повечето хора ще са момчета, да кажем ще са 12,13 момчета и 7,8 момичета ако не и по-малко момичета. Но тези хора са супер свестни и нормални, нито са некви пропадналци, нито наркомани...Повечето ги чувствам като по-големи братя, е верно има некои, които ме хар, но силно се съмнявам да ми направят нещо дори и под влиянието на алкохола. Наще са си прави да не ме пускат, но аз просто си познавам компанията и знам, че съм в безопасност с тях. Ще съм благодарна ако някой ме посъветва нещо.
аз съм в абсолютно същото положение наистина ако някой има добри предложения да каже
Аз ще празнувам с приятели при това след 12 часа ....... ако имате по-голям брат или сестра кажете че ще сте с тях и така моите родители знаят че ще бъда с брат ми а ние просто ще се разберем да се приберем заедно.Просто казахме на нашите че на Нова Година ще сме навън след 12 и те се съгласиха ллл Успех