Цитирай Първоначално написано от gabi_94
Еми зависи от това с кой ще съм...ако наще ме пуснат с приятели, в което малко се съмнявам..., ще бъда с тесни дънки и готино потниче с мъниста или с клинче и рокличка. Но предполагам ще съм с наще и няма да се обличам кой знае колко специално, дънки и плетена туника например. Има и вариант, в който ще ходя на центъра на София, нали там на концерта и после до 12 като има заря, тогава ест ще се наложи да се облека топло, да не измръзна

П.П. Интересно ми е, тези, които ще бъдете с приятели на колко сте години и как убедихте ваще да ви пуснат? Питам щото при мен е малко сложно, ще бъдем около 20тина човека в една къща извън града, няма да има родители и повечето хора ще са момчета, да кажем ще са 12,13 момчета и 7,8 момичета ако не и по-малко момичета. Но тези хора са супер свестни и нормални, нито са некви пропадналци, нито наркомани...Повечето ги чувствам като по-големи братя, е верно има некои, които ме хар, но силно се съмнявам да ми направят нещо дори и под влиянието на алкохола. Наще са си прави да не ме пускат, но аз просто си познавам компанията и знам, че съм в безопасност с тях. Ще съм благодарна ако някой ме посъветва нещо.
хаха позната история и ние миналата година бяхме около 30 4овека.. от които само 5-6 моми4ета .. та няма6е нужда да убеждавам на6те .. те си ме пуснаха веднага.. много са ми добри4ки
пък ти се пробвай да ги убеди6 по някакъв на4ин... кажи им кой 6те са там ,онясниим 4е вси4ко 6те е наред.. накарай ги да ти имат доверие .. Успех