- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дали притесненията за външ.вид се предават по наследство?
вие как мислите?![]()
четох една статия където пише че 3-годишни момиченца се притесняват за външния вид и дори искат да извършват промени представи си .. О.о
на 3-годишна възраст още не знаят къде се намират пък абсурд да се притесняват толкова за външния си вид![]()
от това си направих странния извод че притесненията за външния вид се предават генетично![]()
вие какво мислите по въпроса ?![]()
на 3 години даже не съм се оглеждал в огледала
то и аз така мн ясно ама скоро четох странна статия![]()
![]()
даже като се замисля беше тук-в тийнпроблем
![]()
![]()
спри да четеш
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
е .. не им е лесно на тези момиченцаПървоначално написано от clever
![]()
Според мен не се предават по наследствен, но си има причини, при които и детето да стигне до там. Една е възпитанието. Другата се състои в това, че малките деца възприемат за правилно това, което правят родителите им. Оттам дори родителите да не възпитават така дете си да се вманиачават по външния си вид, несъзнателно те му предават това като коментират и обсъждат или когато детето гледа как родителите му се "гласят".
не...не се предават генетично.
Поне според мен.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Точно това е \Първоначално написано от terawatt
/
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Какво ми говорите..?! Вчера сестра ми става от сън(на 2г. е ) леля ми й облече една блузка..и тя отива при майка ми,дърпа блузата и вика нее нее...и мама казва не ти харесва ли? и тя да..и казва можееш?(демек може ли да я сменя) и отиде и си облече друга..
опасно човече
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
3-годишни момиченца се притесняват за външния си вид
А като стане на 13-14 ко ще прави![]()
![]()
Ем ъпсурд да се предава генетично..
по-скоро има значение заобикалящата те среда, прителите и опитът
I Love
Vania
Kabakova
.. че е въпрос на внушение![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абсурд е, не е ъпсурд.Първоначално написано от BoRe
По-скоро копиране на родител имаме тук. И явно той има проблем със самооценката.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен пък си е абсолютно нормално. Всяко човешко същество иска да знае как изглежда.![]()
To infinity and beyond.
Глупости,бе.
Тия три годишните познай колко са ги възпитавали..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
не мисля, че е генетично. Има родители, които вкарват комплекси на децата си, от рода на "Дебела си, имаш пъпки" и т.н., има и деца, които подръжават на родителите си и ако майката е супер слаба и красива, а детенцето пълничко и не дотам чаровно, то само си вкарва комплекси.
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
И аз мисля така.. :PПървоначално написано от slynchoo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Хах, зависи от държанието на родителите и как са възпитани![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()