.
Отговор в тема
Страница 10 от 18 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 435
    за момиче перфектните имена са Станка, Елка, Петрана, а за момче, Гошу, Киро, Стефчо, и т.н.

Супер фен Аватара на lubovvv
    мойто е италианско- Елиза и честно казано се радвам че са ме кръстили точно така
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    На мен ми харесва - Jessica.

И аз не харесвам българските имена,само Елена ми харесва.

Аз съм българка,но не съм с българско име - Хейли. : )

Иначе,бих си кръстила децата с чужди имена,поради причината,че не живея в България и не смятам да се връщам.

За момиче: Eleonora,Elle,Anabell,Elisabeth,Hailey - на мен хах,Кендъл.
    За момче:Виктор,Никалъс,Вален ино,Рикардо
    Последно редактирано от hailey369 : 03-17-2012 на 16:49 Причина: ГРЕШКИ

Голям фен
    хора какви са тези уникални имена които имате?? искам и аз....
    никога няма да си кръстя детето с бг име- НИКОГА!!
    добре че поне братята ми са с хубави имена..

а Елиза е много хубаво име.. и Хейли- това направо ме разрева, защо аз не се казвам така...;дд

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Е, българските имена грозни ли са?! Ебати психиката имате...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Кристина ми е името и ми харесва . Също ми харесват имената Джесика,Габриела,Жанет,Хас ин,Жаклин и мн други ама се сетих за тези а българско име Яна е много хубаво име

Jessica си е мое, не ми го стилвайте! Също си заплювам и Sandra - така ли се пишеше, че съм забравил, иначе за момче само БЪЛГАРСКО!

Аз познавам Чиникуа (чете се Чиник-ла), ами какво да ви кажа - техните са фенове на черното.

че съм забравил, иначе за момче само БЪЛГАРСКО!
    Ей тая простотия не мога да я разбера - какво значение има дали е момче или момиче?
    И много от българските имена не са с български произход ако искаш да знаеш. Примерно Сава, Тервел и Кубрат са истински български имена, а не Георги и т.н.

Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    Аз познавам Чиникуа (чете се Чиник-ла), ами какво да ви кажа - техните са фенове на черното.

Ей тая простотия не мога да я разбера - какво значение има дали е момче или момиче?
    И много от българските имена не са с български произход ако искаш да знаеш. Примерно Сава, Тервел и Кубрат са истински български имена, а не Георги и т.н.
    Моля? Кое е простотия?
    Това, че в рода ми има традиция първородният син да се кръщава на дядо му е простотия? Моля ти се, бягай от тука.
    Ти за Георги ли ме взе? Дей, пък отгоре на всичко ме изкара, че мисля всички имена за чисто български. Прибързваш със заключенията.

И с какво сина е по-специален от дъщерята? Егати сексисткия род честно. Ето заради такива тъпи традиции ни се смее цял свят, че сме изостанали в 19 век.

Приятел, липсва ти елементарно възпитание, но това да оставим настрана.

Кое му е сексиското в проявата на уважение? Съжалявам, ама нещо си сбъркал влака. Цял свят се смееше на Алберт Айнщайн, Майкъл Джексън и тъй нататък, листата е безкрайна. Това, че някой не може да вдене нещо си е негов проблем.
    Традицията е тъпа? Ти ако нямаш капка уважение или почит към предците ти това си е твой проблем, съответно комплекс, не ми го преписвай и на мен.
    Ето ти пример с тези хора: Robert Downey Jr - Robert Downey Sr, Frank Sinatra Jr - Frank Sinatra Sr. Има още цял куп от хора, както благородници, така и от останалите прослойки на обществото.

Изоставането се дължи изцяло на икономическия упадък през периода на тази анархична демокрация, ефекта на доминото.

Още ли ще ми търсиш теми за спор, защото не ми се занимава на всеки пост да ти обяснявам това - онова, като на малко дете?

Да добавя, че дъщерите обикновено се кръщават на бабите, също и на дядовците.
    Последно редактирано от Cold_Tearsss : 03-28-2012 на 22:51

Брей, вие сте били благородници.
    И хайде пак се намеси политиката в БГ-то всеки разбира от политика и от футбол.

Футбол не гледам и от политика не разбирам, но положението си е... майката.

Cold_Tearsss , що ли ми се струва, че нещо не чатна? Човека нямаше предвид, че е тъпо да кръстиш сина си на дядо му. Тъпо е да делиш "ако е момиче, ще носи некво чуждо име, но ако е момче, оооооооооооо, тогава задължително българско/на дядо му". Все едно, да имаш дъщеря е нещо срамно-тя не може да бъде кръщавана на родата, защото традицията важи само за мъжете...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Е, българските имена грозни ли са?! Ебати психиката имате...
    промити са им мозъците с американски, бразилски и испански сапунки
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Прибързвате с изводите и си правите погрешни заключения.

Къде прочетохте, че бъдещата ми дъщеря, ако въобще имам такава, ще се казва еди-как си? Къде съм го написал?
    Написах, че тези чуждестранни имена ми допадат, тъй като такава е целта на темата, но не съм написал, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО те ще са.

Ако бъдещата ми съпруга е на друго мнение и иска чуждестранно име, съм склонен да направя компромис, но за момче не бих направил, тъй като той ще продължи рода и съответно ще запази фамилното име.

Сега схванахте ли? "Чатнахте" ли ми логиката?
    Ако за Вас това е сексистко, то за мен не е. Какво ли пък разбирам аз? Нали съм от средновековна България, в която дори не знаем какво оптимизация на сайт, толкова сме зле...

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Jessica си е мое, не ми го стилвайте! Също си заплювам и Sandra - така ли се пишеше, че съм забравил, иначе за момче само БЪЛГАРСКО!
    Всички знаем, че от този коментар тръгна дискусията, пич.
    Само си го прочети пак и се замисли, защо решението ти беше наречено сексистко (въпреки, че аз не бих го нарекла такова, ама все тая).

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Всички знаем, че от този коментар тръгна дискусията, пич.
    Само си го прочети пак и се замисли, защо решението ти беше наречено сексистко (въпреки, че аз не бих го нарекла такова, ама все тая).
    Явно нямате чувство за хумор, защото това беше шега, но кой ли ще го схване, пичке.

П.С. Прочети коментарите по-нагоре и може да направиш връзката. Ако толкова имате желание да си общуваме може и на лично, да не спамим темата.
    Последно редактирано от Cold_Tearsss : 03-30-2012 на 13:16

Не, че не ми харесват българските имена, но и аз съм с чуждестранно име. Много ми харесват имена като Флорейн, Блу Айви (бебето на Бионсе), Кристина, Елизабет и т.н

Голям фен Аватара на Elli *
    Мен българските ми харесват повече
    Моето ее не чак толкова срещано - Елица викат ми Ели ии си го харесвам
    иначе за момчета ми харесват : Антон Стефан и Виктор
    за момичета : Елка ( и на мен ми викат така понякога :Д ), Десислава, Никол НЕ ми харесва :/ ... и може би Антония и Лилия ^^

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA Виж мнението
    Как ги приемате? Имате ли любими? Бихте ли кръстили детенцето си с такова име?

Аз съм твърдо против българските имена, колкото и грубо да ви звучи.

Не бих кръстил детето си с българско име.
    и аз но аз харесвам по странните имена какво мислите за Анабет?

Мега фен
    Град
    <3
    ФРЕЯ! ще е името на бъдещото ми момиченце, ако имам такова..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си