.
Отговор в тема
Страница 13 от 18 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 435
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    днес не ми честитиха имения ден =( за кво ми е тва име като не ми се мазнят веее
    Бъди спокоен, моя никой не го знае..

За да не е спам, ще напиша нещо по темата..

Името ми е страшно красиво по звучене, но аз лично не си го харесвам, защото съм кръстена на кофти човек..Само при мисълта, че като се представя със Злателина, ще започнат да ми викат Злати, ме побиват тръпки..Вероятно ако името ми не беше свързано с нея, щях да си го обожавам..Знае ли човек..

Винаги съм харесвала имена като Александър, Адриана, Стефания, Цветелина и някои типично български като Георги, Иван, Асен, Ясен, Явор и т.н. Винаги Асен Георгиев ми е звучало по-добре от Джейк Георгиев например..Познавам една Кристин, една Катрин и една Кетрин, както и един Дáниел и честно казано първият път като им чух имената се смях доста..Веднъж бях споменала Кристин пред брат ми в изречение, което не показва пола на въпросната и отговорът му автоматично беше "Тоя има много интересно име"..После доста дълго се смяхме на това..
    Последно редактирано от Lilanda : 05-06-2014 на 10:27

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Да не се казваш Иваша :Д
    хаха, никой не е познавал :Д
    не е за пред хора

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Познах, а? хахахаха

Познавам момиче със същото име. :Д Не ме е учудвало.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    а, не
    не се казвам така ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Джейк Георгиев например..

Винаги съм опявала на нашите що не са ме кръстили Валерия. ТОЛКОВА ми харесва. Ама майка се измъква с оправданието, че имало кофти символика - означавало "отровна". Язък, викам, толкова щеше да ми отива!!
    Ама пък щяха да ми викат Вал, Вале... БЛААААА. Гадно.

Мега фен Аватара на tori
    Инка, не виждам нищо гадно във Вал. На мен лично винаги ми е било противно да ми казват Викчи, Виксън, ВикЕ, Викторийке, Викторийо и такиа красиви. Вики приемам, Викс е окей само заради една-единствена мацка, но горните... Ах, майко!

anonymous708973
    Guest
    Аз като цяло имам против съкращаване на името. Моето не се брои, то не е съкращение, а цялата ми същност.

Имала съм гадже Георги, Йордан, сегашният ми приятел се казва Валентин. На никого от тримата не съм съкращавала името, все съм викала с някакви умалителни. Просто.. всички вариации са ми противни:
    Жоро, Гошо, Гого, Гопе.
    Данчо, Дани - второто е окей за момиче, ама за мъж на 22-3?!
    Вальо - само като го видя изписано, лошо ми става.

E, сега, няма да седна да казвам Росица, Десислава, Виктория, при положение, че има добре звучащи кратки имена, ама... ох, не знам :д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    http://bgtvnews.com/ekskluzivno-samo...a-po-btv-lady/

тоа не прилича ли на приятеля ти, ся дадоха реклама по тв-то ;д виждал съм ви снимка, верно че тоя не е с крив нос като вас, ама се пак си прилича

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Данчо, Дани - второто е окей за момиче, ама за мъж на 22-3?!
    Мда, много тъпо се получава в такива ситуации с Дани/Дени. Моя приятел е Денис - като Денис белята, сиреч американския вариант, не турския. Дени хич не звучи мъжествено ама как да му кажа иначе? Денисе пък звучи още по-противно, все едно ще му се скарам за нещо, пък и мразя обръщения от сорта Марийо, Милено, Емиле, Димитре и така нататък. Тука изключвам Любов, Бебе, Слънце, Чудовище и подобни шитни, щото не става да сме с неговите родители и да се обърна към него със Сладкишче, някак... Де да знам, тъпо ми звучи. Както и той пред домашните ми ме нарича с Вики. И някак съм се примирила, че Дени е окей за телефона и по-официални ситуации.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Хм, Валерия е мн хубаво име също. Мен са искали да ме кръстят така по едно време.

anonymous708973
    Guest
    http://bgtvnews.com/ekskluzivno-samo...a-po-btv-lady/

тоа не прилича ли на приятеля ти, ся дадоха реклама по тв-то ;д виждал съм ви снимка, верно че тоя не е с крив нос като вас, ама се пак си прилича
    Хах, вярно прилича малко

Тори, Денис си му викай

Какво му е на Даниел? Чисто българско звучене си е.
    Виксън също ми е много готино като обръщение, нищо че не казвам така на сестра ми. Но пък мен са ме наричали Тетсън.
    Обичам когато по-възрастни познати ми казват Таничка или Танюша. Много е сладуресто, и ми харесва доста повече от скучното Танче.
    А в Полша като ми кажат Таньо на един от техните падежи и направо се изприщвам.

И тъй като темата е за чуждестранни имена, отне ми неимуверни усилия да се науча да казвам името и фамилията на приятеля ми. Все още си върви шегата, че ако се оженим и приема фамилията ще трябва да си я татуирам на ръката и да я показвам когато ме питат как се казвам. Произнася се нещо като Жонца. Пише се Rząca.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tori
    Хаяши, сега като каза за приятеля си - аз на моя най-добър авер така и не се научих да му произнасям фамилията правилно. Смисъл - момчето е турчин ама аз много се плета като стане въпрос със някой от квартала с кого се събирам и понеже са двама, аз доста трудно обяснявам за кого говоря.
    Пантерке, Денис използвам като говоря с някого за него. „Денис направи еди-кво-си.“ примерно, но не мога да се обърна и да му кажа „Денис, ела да те гушкам.“, защото ми звучи ужасно неестествено.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Какво му е на Даниел? Чисто българско звучене си е.
    За самото ударение говорех..;д

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Инка, не виждам нищо гадно във Вал.
    Колянов или разпределителен? Щото разпределителния е гаден... :/

Мега фен Аватара на tori
    Споредзависимного.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Виктор и Виктория са на 14-ти април, 18-ти април и 11-ти ноември. Последният не мога да го намеря, защото трябва да е супер подробен именник.
    Само на 11 ноември е, останалите са измислица, а дори 11 ноември почнахме да го празнуваме след 90-та година.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Това било телеМундела,защото българската дума Теленовела е непозната на българите.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Това било телеМундела,защото българската дума Теленовела е непозната на българите.
    Или защото компанията, която снима сериалите е ТелеМундо?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Само на 11 ноември е, останалите са измислица, а дори 11 ноември почнахме да го празнуваме след 90-та година.
    Е името не е славянско, нормално. Останалите също си съществуват, просто са навлезли все от католическия календар, а там пък такива простотии като имен ден не съществуват и така.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Напълно "ЗА" съм за българските имена, колкото и комерсиални да са. Пък някои в стремежа си да са различни и оригинални стават пълен фейл.
    Другото, което ме дразни е глупавата традиция у нас българите да кръщаваме децата си на баби и дядовци. Аз не бих го направила, пък колкото искат да се сърдят родата. Никога няма да забравя, когато брат ми се роди и майка ми направи жест към дядо (казва се Божил) и го кръсти Божидар, де факто е кръстен на него, но дядо ми беше толкова огорчен, толкова сърдит дълго време, дори на Кръщенето не пожела да присъства, защото едната буквичка била различна. Единственото, което каза беше "Вие правите ли разлика между локум и лайно" .

Моето име като по-малка хич не го харесвах, с времето някак си свикнах и сега дори си ми харесва. Не е някакво много странно, но ПО ДЯВОЛИТЕ умирам, когато трябва да го повторя няколко пъти или да го спелувам, или пък да обяснявам как се пише... гррр

Иначе за женски харесвам Мария и Албена.

anonymous895156
    Guest
    На жп гарата в Пловдив една майка търсеше момиченцето си, викайки "Бионсе, къде си"

Супер фен Аватара на sometimes_
    Аз също харесвам българските имена. И на мен не ми стои добре комбинацията между чуждестранно име и българска фамилия, доста смешно ми звучи. Моето има си е българско и много си го харесвам. Харесвам имената Симеон, Иван, Калина. Ама не съм се замисляла как бих си кръстила децата, защото едва ли ще имам скоро. :P
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    И какво точно не харесвате на българските имена? Искате да ми кажете, че Ричард, Ейми, Браян и тем подобни звучат по-добре от Петър, Калоян, Николай и Анна? Карате ме да се смея. Нищо против чуждестранните имена, но детето ти да се казва Питър Христов или Алисън Андонова е направо безумие.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Напълно "ЗА" съм за българските имена, колкото и комерсиални да са.
    Какво, поягодите, означава "комерсиално име"?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си