.
Отговор в тема
Страница 14 от 18 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 435
    Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Окей, не намерих точната дума, да речем име, което е често срещано и се използва масово.

Мега фен Аватара на tori
    Нещо като Георги ли имаш предвид?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Окей, не намерих точната дума, да речем име, което е често срещано и се използва масово.
    Понеже предната глупост беше малка, реши да довършиш.
    Ти си ЗА ползване на често срещани и масово ползвани имена ?
    Искаш всички да сме кръстени на теб ?

моето име е много...ами...странно и не познавам никой с такова име - Рейна ужасно е звучи студено и неприветливо наистина много го мразя!!!

Цитирай Първоначално написано от regina mortem Виж мнението
    моето име е много...ами...странно и не познавам никой с такова име - Рейна ужасно е звучи студено и неприветливо наистина много го мразя!!!
    Питай пинкуу как се казва, след това ще се радваш на името си.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Питай пинкуу как се казва, след това ще се радваш на името си.
    що бе как се казва не може да е по зле от мен:d

Да ти дам пример - теб не те е срам да си напишеш името тук, значи твоето е по-приемливо.

anonymous708973
    Guest
    По твоята логика ти трябва да си изключително противен - аз твоя снимка не съм виждала.
    да не говорим колко причини може да има за това, че не искам да си напиша името във форума.

ама така де...милото ментално възпрепятствано момченце.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По твоята логика ти трябва да си изключително противен - аз твоя снимка не съм виждала.
    Моята логика не е за хора с недоразвит интелект, иначе реузлтата е невероятната тъпотия, която написа.
    Помоли ме, ще ти дам, другите така правят, когато искат нещо толкова много, че ги избива на олигофрения.

Аз никак не харесвам английските имена и не знам защо под "чуждестранни" масово се подразбира точно това. Изумявам се колко много навлязоха имена като Дейвид, Майкъл, Никол (това последното не е лошо като звучене всъщност и не е английско, но пък всяко 4-то момиченце се казва така). Слабост са ми испанските имена и най-вече Росалинда, много е красиво и е често срещано при тях, но е доста помпозно и не знам дали бих рискувала да си кръстя детето така, ако се очертава да живее в България. Компромисни варианти са ми Линда и Клара. Исабел и Анабела също ми харесват много.
    Що се отнася до мъжки имена, от по-нетрадиционните името Давид заема първо място и съм почти 100% сигурна, че ако имам момче ще го кръстя така. От българските много ми допадат Самуил и Калоян.
    Общо взето не си падам по комерсиални имена.

anonymous708973
    Guest
    Да ти кажа, Майкъл Георгиев звучи значително по-добре от Исабел Георгиева.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    На жп гарата в Пловдив една майка търсеше момиченцето си, викайки "Бионсе, къде си"
    Иииииииииииии...ужас.

Хаха, ами може, може. За мен обаче и двете звучат еднакво гадно, съчетани с тази фамилия.

И между другото, сетих се за още две имена, които много харесвам - Летисия и Лусия.

anonymous708973
    Guest
    Бионсе, вика :Д
    Не, отказвам да го повярвам, сигурно дъщеря й си вярва, че е Бионсе и майка й не успява да я разубеди!
    Не можеш да си кръстиш детето така, бе о.О

А, секви луди има нали го знаете онзи най-младия баща на 13 години майката циганка детето- Криско

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз като цяло имам против съкращаване на името. Моето не се брои, то не е съкращение, а цялата ми същност.

Имала съм гадже Георги, Йордан, сегашният ми приятел се казва Валентин. На никого от тримата не съм съкращавала името, все съм викала с някакви умалителни. Просто.. всички вариации са ми противни:
    Жоро, Гошо, Гого, Гопе.
    Данчо, Дани - второто е окей за момиче, ама за мъж на 22-3?!
    Вальо - само като го видя изписано, лошо ми става.

E, сега, няма да седна да казвам Росица, Десислава, Виктория, при положение, че има добре звучащи кратки имена, ама... ох, не знам :д
    обичаш да послъгваш явно , сигурна ли си че никого не си наричала със съкращение на името му ? не говоря за умалително

anonymous708973
    Guest
    Да вземеш да прочетеш последното изречение, и по-точно частта с ДОБРЕ ЗВУЧАЩИ КРАТКИ ИМЕНА?
    Или да ти връчим букварчето пак?

връчи ми букварчето да , аз ще ти връча успокоителните

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от bradley Виж мнението
    обичаш да послъгваш явно , сигурна ли си че никого не си наричала със съкращение на името му ? не говоря за умалително
    Ти пък какъв проблем имаш с Ина не мога да разбера. Какво ти е направило момичето, че специално и нов профил си си направил/а, за да я следиш по темите и да я обиждаш? Не че не се сещам кой си де.

anonymous708973
    Guest
    Хаха, тъкмо те видях, че си писала и щях да те питам дали искаш да се обзаложим, че ще познаеш :Д
    Мани, не ми адвокатствай. Да пише, желае внимание очевидно.

първо внимание не желая и нямам нужда , второ няма да познае никога освен ако някой друг не каже, щото не съм путка да се издам поради ред причини , някои от нас имаме някви морални ценности все пак

и по добре да не знае за твое общо благо де , все пак ти живееш във форума не аз

Хахха то се знае всичко

На мен Caroline ми харесва много за момиче .

Мега фен Аватара на 102
    оставете Владина на мира

Мега фен Аватара на Lilanda
    Кефи ме как пише точно в почивките обаче..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си