- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Чуждестранни имена?
Окей, не намерих точната дума, да речем име, което е често срещано и се използва масово.
моето име е много...ами...странно и не познавам никой с такова име - Рейна ужасно е звучи студено и неприветливонаистина много го мразя!!!
Да ти дам пример - теб не те е срам да си напишеш името тук, значи твоето е по-приемливо.
По твоята логика ти трябва да си изключително противен - аз твоя снимка не съм виждала.
да не говорим колко причини може да има за това, че не искам да си напиша името във форума.
ама така де...милото ментално възпрепятствано момченце.
Аз никак не харесвам английските имена и не знам защо под "чуждестранни" масово се подразбира точно това. Изумявам се колко много навлязоха имена като Дейвид, Майкъл, Никол (това последното не е лошо като звучене всъщност и не е английско, но пък всяко 4-то момиченце се казва така). Слабост са ми испанските имена и най-вече Росалинда, много е красиво и е често срещано при тях, но е доста помпозно и не знам дали бих рискувала да си кръстя детето така, ако се очертава да живее в България.Компромисни варианти са ми Линда и Клара. Исабел и Анабела също ми харесват много.
Що се отнася до мъжки имена, от по-нетрадиционните името Давид заема първо място и съм почти 100% сигурна, че ако имам момче ще го кръстя така. От българските много ми допадат Самуил и Калоян.
Общо взето не си падам по комерсиални имена.
Да ти кажа, Майкъл Георгиев звучи значително по-добре от Исабел Георгиева.
Хаха, ами може, може. За мен обаче и двете звучат еднакво гадно, съчетани с тази фамилия.
И между другото, сетих се за още две имена, които много харесвам - Летисия и Лусия.![]()
Бионсе, вика :Д
Не, отказвам да го повярвам, сигурно дъщеря й си вярва, че е Бионсе и майка й не успява да я разубеди!
Не можеш да си кръстиш детето така, бе о.О
А, секви луди има нали го знаете онзи най-младия баща на 13 години майката циганка детето- Криско
Да вземеш да прочетеш последното изречение, и по-точно частта с ДОБРЕ ЗВУЧАЩИ КРАТКИ ИМЕНА?
Или да ти връчим букварчето пак?
връчи ми букварчето да , аз ще ти връча успокоителните
Хаха, тъкмо те видях, че си писала и щях да те питам дали искаш да се обзаложим, че ще познаеш :Д
Мани, не ми адвокатствай. Да пише, желае внимание очевидно.
първо внимание не желая и нямам нужда , второ няма да познае никога освен ако някой друг не каже, щото не съм путка да се издам поради ред причини , някои от нас имаме някви морални ценности все пак
и по добре да не знае за твое общо благо де , все пак ти живееш във форума не аз
Хахха то се знае всичко
На мен Caroline ми харесва много за момиче .