- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Чуждестранни имена?
Първоначално написано от Opium_Like_Me
Като ти се роди малкия Ахмедчо, му прати поздрави от мен![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Доста подигравки ще отнесат деца с таквиз имена в училище.![]()
С разни измислени, чужди.
lo
Ццц.. за едните имена на война го обърнахте .. божеЕто и моите любими чуждестранни и български:
за момиче:Анна,Елена,Александ ина,Изабела
за момче:Томас,Александър и Стефан![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
А бабите и дядовците как ще го запомнят това име? Ще трябва да мислите и вариант за тяхПървоначално написано от Opium_Like_Me
![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
за момче: Кристофър, Мигел, Себастиян, Дерек, Николас, Майкъл, Томас, Ландън и Тео
за момиче: Миа, Паола, Емили и Кели
Хатиджа и Георги![]()
Моето име е Магдалена и много си го харесвам!!! Обаче като се запознавам с някой винаги казвам Маги щото иначе много дълго!!! По въпроса за българско или чуждестранно име съм твърдо ЗА чуждестранните!!! За момиче ми харесва Алейна и Мариса, за момче нз....но зависи какъв баща ще им намеря и от неговата фамилия разбира се!!!
Кремена въобще не е рядко срещано име, аз познавам цели 4 Кремени. А за името Ванеса, не знам защо ви е толкова странно, не е прекалено изчанчено. Аз се казвам Леда. Кръстили са ме така главно, за да не могат да ми викат никак на галено / много е глупаво да се казваш с такова хубаво име като Анна-Мария, а да ти казват Мими, Мимето! /. Честно казано си харесвам името, защото наистина е рядко срещано и когато някой ме спомене, не е нужно да обяснява коя Леда, защото като ми кажат Габи, а познавам 10 Габриели, се почва- в кой квартал живее, как й е фейсбука. Познавам три Патрисии, Патриции и т.н. Много латиноамерикански сериали са се гледали
Аз нямам намерение да живея в България и съм почти сигурна, че това ще живея в чужбина. Ако имам дъщеря още от много малка искам да я кръстя Кимбърли, Само Кимбър или Анджелика / леля ми, Бог да я прости, която аз изключително много обичах се казваше така ` тя беше рускиня, въпреки че името не е типично руско, мисля, и аз съм полу-рускиня, но не съм се замисляла да кръстя някое от децата си с традиционно руско име/ Ако имам момче, бих искала да го кръстя на баща ми - Пирин, но си мисля, че ще звучи смешно в чужбина.
За момиче - Верджиния![]()
За момче - Мартин.
Харесват ми Едуардо и Себастиян, но мисля, че не бих се престрашила да го кръстя така.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
За момиче - Джесика
За момче - Питър
![]()
Като гледам с какви имена се кръщават децата днес, съм твърдо за връщането на книжката с имената от комунизма.
Първоначално написано от Opium_Like_Me
Малкият Паоло Караибрахимов от Костенец![]()
Не е нормално да си кръстиш детето Ашли или Кимбърли или Мерседес. Просто не е нормално. То и не звучи добре. Кимбърли Иванова.Първоначално написано от Opium_Like_Me
Плюс това е вредно и издава криза на националната идентичност. Ти ако нямаш такава и като нямаш съвест при подбора на името, властта е длъжна да ти я наложи насилствено чрез книжката.
Държавата ще ми го наложи, ама през крив макарон.Първоначално написано от PainMonopoly
Докато държавата е абдикирала от грижите си за хората и зависи от моите данъци и осигуровки, няма и минималното право да ми се бърка в това как ще си кръщавам децата.
И иначе пак няма право. Децата и имената не се леят по калъп с етикети като във фабрики. Всеки си ги кръщава както си иска.