.
Отговор в тема
Страница 7 от 18 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 435

Град
    Бургас
    Хм... аз определено няма да си кръстя детето с чуждо име, имам предвид такова, което не е прието в България. То и Ирина не е българско, но е хубаво. Просто не ми звучат добре чужди имена на български деца. Макар че още съм мнооого далече от това да имам деца Казвам се Андреа, което всъщност не е съвсем българско, но ми харесва много , означава "мъдра" и "женствена". А за предпочитания на имена.. те са наистина много, но съм с две ръце ЗА българските. Според мен е много важно името все пак да означава нещо, също така.

Голям фен Аватара на shadows92
    Роберто

Голям фен Аватара на BuBzzz
    мойте деца един ден ще са със чуждестранни имена

за момче:Майкъл,Андреас,Робет о
    за момиче:Сара определено

Град
    Къдет' ми падне
    Не че имам нещо против чуждестранните имена наложили се наскоро, но според мен да си кръстиш детето Джеймс (имаме един 3 клас в даскалото)
    и после децата му какжи ще бъдат - напр. Петър, Петър Джеймсов Киркоров напр. освен че АБСОЛЮТНО всички от моя клас са си с български имена не разбирам наистина кой толкова се е прехласнал по тях. Тука 9 от 10 са ЗА такива имена. Какво им има на нашите?

ПС:Не говоря обаче за Аспарух, Крум, Варвара и други такива

Град
    Blondeland
    харесвам чуждите имена, но до нашите фамилии стоят брутално-неестествено... Ава ми е слабот и мисля, че ако намеря съпруг с що-годе съвместима фамилия - това ще е
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Ава звучи малко странно.....

Всички 13-14-15 годишни пишат някакви имена, дето ги чуват по филмите, когато дойде времето да се мисли име, ще се изберат съвсем различни от тези, които са писани тук!
    Моето име също не е българско( Бетина ), също харесвам чуждестранните имена, като Изабела, Елора..Кристин, Виктор, Алекс и т.н, но чак толкова фрапантни, като Роберто, Франческо, Джонатан и т.н-не...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BobiGalabov
    Не че имам нещо против чуждестранните имена наложили се наскоро, но според мен да си кръстиш детето Джеймс (имаме един 3 клас в даскалото)
    и после децата му какжи ще бъдат - напр. Петър, Петър Джеймсов Киркоров напр. освен че АБСОЛЮТНО всички от моя клас са си с български имена не разбирам наистина кой толкова се е прехласнал по тях. Тука 9 от 10 са ЗА такива имена. Какво им има на нашите?

Не са на мода вече,за това...

За момиченце : Невена , Кристина ( на мене хъхъхъхъхъ ) , Ашли , Ейми , Ема , Ана , Ейдриан , Рейчъл , Хейли
    За момче : Александър , Джак , Джон , Бен , Рики , Маршал , Антоан

Харесвам: Дара, Зоя, Леда (мисля, че срещнах момиче с такова име горе), Леа.
    По принцип харесвам кратките имена и винаги съм си мислил, че ще имам дъщеря. Дара ми е фаворит!

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Самата идея за чуждестранните имена на българи ми е ужасна...суупер смешно е името Дженифър написано на български. Да не говорим за Алекзандър, Деймиън и подобни. Супер глупаво, смешно, не подхожда на българска фамилия, не ми харесва...като цяло това е като масовото кръщаване на циганчетата преди години "Лоренцо" и други подобни, защото роднините бяха избягали "по чужбина", а циганките стояха тук и гледаха сериали. Познавам жена на 20 години, която се казва Джулия и една, която се казва Карамфила, но честно казано и двете са лош избор според мен...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на ZipFail
    Александър и на български и на английски е еднакво, разликата е в произношението

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от rns92
    Харесвам: Дара, Зоя, Леда (мисля, че срещнах момиче с такова име горе), Леа.
    По принцип харесвам кратките имена и винаги съм си мислил, че ще имам дъщеря. Дара ми е фаворит!
    Дам, майка ми винаги е знаела, че ако има момиче, ще го кръсти Леда. И тя не обича дългите имена, защото едно красиво име като Анна-Мария например, се превръща в Мимето, Ани и т.н.
    Името ми не е българско, но си го харесвам, защото не е банално.

Град
    София
    100 пъти предпочитам Джулия пред Карамфила и сякви имена на китки

Аз пък се казвам Йоанна и името си ми харесва

Цитирай Първоначално написано от Opium_Like_Me
    Цитирай Първоначално написано от BobiGalabov

Не са на мода вече,за това...
    Няма да е Джеймсов, а Джеймс пак

На мен ми харесват

За момче: Александър, Доминик, Майкъл, Фернандо, Раян, Алехандро, Антонио, Вангелис, Габриел, Даниел, Гавраил, Том, Валери, Андрей

За момиче: Никол, Рая, Алексис, Анна, Амелия, Бела, Андреа, Валерия, Анджелина.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Нямам нищо против българските имена.. Дори с кеф бих си кръстила сина Николай, Георги и т.н. /които не са точно български имена, но пак вие ги вписвате там/. Отделен въпрос е, че кръстника ми се казва Георги и всички му казваме Джордж. Въпреки това любимите ми имена са доста смесени. Като почнем от Елизабет и Владислав и стигнем до въпросно Георги например. Според мен няма значение какъв е произхода на някое име, стига да ви харесва.

ПП; И определено ми звучи смешно Рейчъл Петрова .. лично мнение
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    за момче: Макс, Марк, Том, Джон, Джордж, Тейлър, Джак, Бил.

За момиче: Алексис, Никол, Джулия, Ейми, Ема, Тина

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    Аз не съм против българските имена,но не съм чиста българка,и 3те ми имена не са български,само защото баща ми е грък и съм нечистокръвна
    Anyone can cook! Angel forever!

За мома, Михаела и Ема .
    За момец, Михаил, Александър .
    мелодии за gsm картинки за телефони

Град
    Испания
    Моето име също не е българско :)

Не знам защо обаче сте против българските имена, някои на мен много ми харесват... например Леда? Асен? Мая?

Иначе бих искала да си кръстя децата с фински имена... Amalia, Eleonoora, Judit, Paulina, Kati за момиче, и Gabriel, Lennart, Sebastian, Antero, Valdemar за момче :)

Град
    София
    за момче:Виктор,Деймиън
    за момиче:Мери-Джейн,Сара,Алексис,Паола

Re: Чуждестранни имена?

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Как ги приемате? Имате ли любими? Бихте ли кръстили детенцето си с такова име?

Аз съм твърдо против българските имена, колкото и грубо да ви звучи.

Не бих кръстил детето си с българско име.
    Абсолютно съм съгласна с теб. Аз имам син и се казва Дейвид. Сега чакам второ и незнам как да го кръстя все още но продължавам да разглеждам чуждестранни имена най- вече американски )
    Не СъМ ПеРфЕкТнА, Но СъМ ЕфЕкТнА!!!

Незнам за вас ,но на мен не ми харесват българските имена а и има родители които направо се подиграват с децата си. Например имах в даскалото една госпожа по математика и се казваше Труфка Николова. Направо ужас. Моя син се казва Дейвид и сега чакам второ и още незнам как ще се казва , но определено няма да е с българско име
    Не СъМ ПеРфЕкТнА, Но СъМ ЕфЕкТнА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си