.
Отговор в тема
Страница 2 от 18 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 435
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Opium_Like_Me
    за момчета : Борис.......
    [/i]
    Да бе и после ше му викат Боре..............тва в мноого тъпо имеееее[/quote]

[/quote]
    А защо не Боби?

Голям фен Аватара на play23
    Май като гледам никой не харесва, може би най-българските мъжки имена Димитър И Георги

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от play23
    Май като гледам никой не харесва, може би най-българските мъжки имена Димитър И Георги
    Еми то всеки втори се казва Димитър, Георги или Иван...Какъв е смисълът? Не е въпросът да е най-изчанченото име, но все пак да се отличава поне малко...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като моето Хем е традиционно, хем сравнително рядко.
    Ей, от тия няма да сложа:
    http://www.babynamefacts.com/popular...hp?country=BUL

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от play23
    Те вече не са модернии...
    Мито и Гошо(прасето,както казваме на всеки които се казва Гошо)-УЖАС

Град
    Свищов
    http://myfelicitas.com/parent/za-och...lovina-na-2009

Точно това са най-често срещаните имена в България изобщо, а и най-често срещаните и за новородени, дори и тази година.

Град
    Wonderland
    Българи сме и смятам,че има доста хубав български имена,за мен е простотия да си кръстиш детето с чуждо име,а като добавиш след върпосното чуждо име :бащино име и фамилия и става доста забавно....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Българи сме и смятам,че има доста хубав български имена,за мен е простотия да си кръстиш детето с чуждо име,а като добавиш след върпосното чуждо име :бащино име и фамилия и става доста забавно....
    на баба ти фърчилото мога само да ти кажа аз.. ! Моето име не е българско и НЕ го смятам за простотия .. тъпи и ограничени хора само в тоя форум!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    На приятеля ми фамилията е Меркел и ако си кръстя детето Чавдар примерно ще е адски смешно И бтв Димитър и Георги не са НАЙ-БЪЛГАРСКИТЕ имена както някой каза по-нагоре. Това са гръцки имена
    Аз съм си харесала Леонард(о) защото има хубаво значение и галеното Лео е хубаво. За момиче искам Жасмин по принцип но на немски не могат да го кажат затова ако имам момиченце ще се казва Ясмин.

Град
    Горна Оряховица
    Напоследък стана дота модерно да се кръщават децата с някакви американски имена... Моето е разпространено навсякъде по света и повечето чужденци го произнасят лесно (Силвия) и определено не е от най-българските, но ми се струва странно да си кръстиш детето в България нещо от рода Джон, Мелиса, Кристофър и т. н. Аз надали бих го направила.

Град
    Свищов
    slun4ice, той да не е рода на Ангела Меркел?

Ти не живееш в България и явно нямаш намерение за това. Освен това не си обвързана с българин. Ама Лонардо на фамилията Костов ако сложа, ще е супер тъпо. То с тая фамилия съм леко прецакана аз. Нищо не ми харесва...Все с Иван Костов го асоциирам.

Мега фен
    Град
    Имаше едно детенце, което бяха кръстили Робърт! Баба му го наричаше (всъщност може още да го нарича, ама имам предвид като се роди) Райберчо. Жената не можеше да възприеме, че съществува такова име и го свързваше с нещо познато за нея.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Ти не живееш в България и явно нямаш намерение за това. Освен това не си обвързана с българин. Ама Лонардо на фамилията Костов ако сложа, ще е супер тъпо. То с тая фамилия съм леко прецакана аз. Нищо не ми харесва...Все с Иван Костов го асоциирам.
    Хахаха не е

Мда тъпо е да сложиш чуждестранно име на българска фамилия както и обратното. Трябва да звучи хубаво и да си пасва защото детето (особено ако е момче) цял живот ще си живее с това име и фамилия.

Град
    Свищов
    Да, благозвучието е много важно. И естествено да не е някое изчанчено, смешно или обидно. Фаворити за такива имена са ми Франческа-Пенка и Пенислав. Горките деца.
    Имената са взети от 1 тема на БГ мама за смешни и странни имена. Горкия Пениславчо. Що бизик ще изяде, що чудо....не ми се мисли направо. Искам да подбера имена, които децата ми да казват с достойнство навсякъде. Чуждо-българско няма значение. Стига да е хубаво, звучно и с някакъв смисъл.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Сменяй мъжа

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Свищов
    А, не. Вариант е да вземе детето ми като фамилия името на дядо си по бащина линия. Тъй, че може и Огнянов/а да е. Ама аз не искам.
    Бих се водила и от вибрацията. Колкото повече сонорни в името и по-малко във фамилията (или обратното), толкова по-добре. При мен и името, и фамилията ми имат много сонорни. С фамилия Костова ще имам перфектния баланс. Моята Марина също

Сега си пуснах 1 нумерология - взема ли фамилията на моичкия, ще стана по-добричка.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пенислав...Ъ?!?!
    Аз мисля,че не трябва да се кръщава детето така, както майка му иска,а да се мисли дали след време детето ще харесва името си.Например майка ми за да спази традицията ме е кръстила на баба ми (а дори тя (баба ми) не е искала да е точно същото име...)..и сега най-неприятно ми е да се запознавам с някой заради името си

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Пенислав...Ъ?!?!
    Аз мисля,че не трябва да се кръщава детето така, както майка му иска,а да се мисли дали след време детето ще харесва името си.Например майка ми за да спази традицията ме е кръстила на баба ми (а дори тя (баба ми) не е искала да е точно същото име...)..и сега най-неприятно ми е да се запознавам с някой заради името си
    как се казваш?

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Пенислав...Ъ?!?!
    как се казваш?
    Славка..

Да..кофти е.
    Майка ми ме е кръстила на баба ми, Лиляна, но го е ъпдейтнала само на Лили.
    Сетила се е жената

Мега фен
    Град
    И аз съм кръстена на баба ми - Надежда, и въпреки че името не е изобщо лошо, пак са го изменили, та съм Наделина, уж по-съвременно.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Да..кофти е.
    Майка ми ме е кръстила на баба ми, Лиляна, но го е ъпдейтнала само на Лили.
    Сетила се е жената
    На мен пък името Лиляна ми е от любимите

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Моето име е интернационално,но без да звучи смешно.Ако остана да живея в България няма да причиня на децата си нещо от сорта на Петранка,Величка и т.н.Ще ги кръстя с интернационални имена.Ако обаче отида да живея в Америка,което се надявам да стане възможно по-скоро,ще си кръстя децата с изцяло американски имена.Винаги съм искала да кръстя(ако разбира се имам) дъщеря ми Блеър Елизабет.Това ще стане само в случай,че живея в Америка.Тук няма да си позволя такава волност.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Град
    Свищов
    Biskfitka, има къде-къде по-ужасни имена. Твоето е хубаво и носи смисъл. А и ако знаеш какви готини твои адашки познавам? Да, не е модерно, ама след 40-50 години и най-модерните днес имена няма да са актуални. Това не значи, че са лоши, а просто остарели. Аз 1 дете не съм чула да се кръсти с моето име. И, да демоде си е в известен смисъл. Най-младата Кремена, която познавам е 3-4 клас и е кръстена на баба си Кремена. Беше ми всъщност странно, че жена над 60 има такива име, защото всички други Кремени, които познавам са между 80-та и 90-та година родени. Е, не познавам много - 5-6. След 60 години ще пълно с баба Никол, ама пък тогава името няма да е актуално. Ок, точно това си има някакъв смисъл, но редица чуждестранни имена - нямат. А аз искам децата ми да имат точно такива имена. Вярно е, че името прави човека, но аз просто не мога да се сетя да се казвам по по-подходящ начин от това. Характерът ми 1 към 1 и при двете си смислови значения - на цветето крем (красиво, ама егоистично и отровно) и на камъка - твърда и непоколебима. Колебали са се дали да не съм Камелия. Добре, че не са избрали това. Грам нямаше да ми ходи.

^мерси и аз имам много готини адашки ама..;д .По принцип си права,след време имената ,които сега са модерни след време няма да са..Ноо има време.Аз име за бебе ще мисля след дооста години (надявам се..де)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си