- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Чуждестранни имена?
фуу а аз какво да кажа като моето име моето име значи велика,благородна?
![]()
Кремче, бъркаш се. Пенислава е името от БГ-Мамма, на баба си Пенка![]()
sexita, Лили ми харесва повече от Лиляна. Хубаво са ти сложили само съкратения вариант.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е, може и такава да има. Аз това четох:http://forum.bg-mamma.com/index.php?...36#msg12367336
Е, да де, и аз от тук![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
За момиче: Анджелика, Лия, Шийла, Тайра.
За момче: Майкъл, Крис, Алекс.
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз пък винаги съм смятала, че името до някъде определя характера и по моята логика, ако се казваше Камелия щеше да имаш различен характер и вероятно би ти подхождалоПървоначално написано от krem4et0
![]()
Иначе нямам нищо против българските имена, но все пак те до някаква степен са остарели, винаги ми е било странно как можеш да кръстиш детето си Кубрат Пулев, много ми е смешно. И както казаха преди това, важно е каква е и фамилията![]()
My heart is broke but I have some glue
Някакви възприети в българския като Виктор или Мартин - става.
Някакви изгъзици като Мерседес, Освалдо или Мюмюн - категорично не.
АЗ ВИНАГИ СЪМ ХАРЕСВАЛА ВИКТОР ИЛИ ВИКТОРИЯ И ЗАТОВА И КРЪСТИХ ДЕТЕТО СИ -ВИКТОР
И аз съм си мислила за моетоПървоначално написано от krem4et0
Всъщност познавам само още една единствена Антоанета, с която бяхме съученички. Това име не го носи никой от останалите ми познати и приятели
Не е лошо, но не и кой знае какво. Харесвам имена като Даная, Янина, Яна, Елина, Симона. Може би защото звучат интересно и са кратички. Моето с тия 9 букви ми е вземало въздуха
![]()
Всъщност сетих се, че харесвам едно чуждестранно име - Жанета. Принципно идва от френското Жана, но дали и то е 'вносно' или си е наша видоизменена приумица, нямам представа.
Приятелят ми, обаче, не го харесва...
~
Мъжки имена - Патрик, Джоуи, Алекс, Крисчън
Женски имена - Евелин, Кортни, Кристи, Сабрина
Ужасно.
~
Пълна гавра с това хубаво име Мария.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
за момче Виктор,Алекс,Стоян,Валенти
за момиче Йоана,Виолета,Силви,Михаел ,Стефани Въобще не ми пука има хубави чужди имена,но има и красиви български..Не ме влияе чуждото мнение.
Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!![]()
даа Виктор задължително на 1 позиция :PПървоначално написано от Opium_Like_Me
![]()
Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!![]()
момиче- Малена , Дениса
момче- Алекс др не се сещам.
++Първоначално написано от amk933
Момиче: Lia, Marina, Nina, Yvonne, Pamela, Andrea, Heidi, Paris, Monica, Lucie.
Момче: Justin, Reynaldo, Chris, Henry, Marc, David, Micha, Till, Steven, Dannic.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei