.
Отговор в тема
Страница 3 от 18 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 435
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    фуу а аз какво да кажа като моето име моето име значи велика,благородна?

Кремче, бъркаш се. Пенислава е името от БГ-Мамма, на баба си Пенка
    sexita, Лили ми харесва повече от Лиляна. Хубаво са ти сложили само съкратения вариант.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, може и такава да има. Аз това четох:http://forum.bg-mamma.com/index.php?...36#msg12367336

Е, да де, и аз от тук
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    На стадиона за бягане.
    За момиче: Анджелика, Лия, Шийла, Тайра.

За момче: Майкъл, Крис, Алекс.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Характерът ми 1 към 1 и при двете си смислови значения - на цветето крем (красиво, ама егоистично и отровно) и на камъка - твърда и непоколебима. Колебали са се дали да не съм Камелия. Добре, че не са избрали това. Грам нямаше да ми ходи.
    Аз пък винаги съм смятала, че името до някъде определя характера и по моята логика, ако се казваше Камелия щеше да имаш различен характер и вероятно би ти подхождало
    Иначе нямам нищо против българските имена, но все пак те до някаква степен са остарели, винаги ми е било странно как можеш да кръстиш детето си Кубрат Пулев, много ми е смешно. И както казаха преди това, важно е каква е и фамилията
    My heart is broke but I have some glue

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Някакви възприети в българския като Виктор или Мартин - става.

Някакви изгъзици като Мерседес, Освалдо или Мюмюн - категорично не.

АЗ ВИНАГИ СЪМ ХАРЕСВАЛА ВИКТОР ИЛИ ВИКТОРИЯ И ЗАТОВА И КРЪСТИХ ДЕТЕТО СИ -ВИКТОР

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Някакви възприети в българския като Виктор или Мартин - става.
    Моят приятел се казва Виктор,а брат му Мартин..........така че и аз ги харесвам тези имена

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Biskfitka, има къде-къде по-ужасни имена. Твоето е хубаво и носи смисъл. А и ако знаеш какви готини твои адашки познавам? Да, не е модерно, ама след 40-50 години и най-модерните днес имена няма да са актуални. Това не значи, че са лоши, а просто остарели. Аз 1 дете не съм чула да се кръсти с моето име. И, да демоде си е в известен смисъл. Най-младата Кремена, която познавам е 3-4 клас и е кръстена на баба си Кремена. Беше ми всъщност странно, че жена над 60 има такива име, защото всички други Кремени, които познавам са между 80-та и 90-та година родени. Е, не познавам много - 5-6. След 60 години ще пълно с баба Никол, ама пък тогава името няма да е актуално. Ок, точно това си има някакъв смисъл, но редица чуждестранни имена - нямат. А аз искам децата ми да имат точно такива имена. Вярно е, че името прави човека, но аз просто не мога да се сетя да се казвам по по-подходящ начин от това. Характерът ми 1 към 1 и при двете си смислови значения - на цветето крем (красиво, ама егоистично и отровно) и на камъка - твърда и непоколебима. Колебали са се дали да не съм Камелия. Добре, че не са избрали това. Грам нямаше да ми ходи.
    И аз съм си мислила за моето Всъщност познавам само още една единствена Антоанета, с която бяхме съученички. Това име не го носи никой от останалите ми познати и приятели Не е лошо, но не и кой знае какво. Харесвам имена като Даная, Янина, Яна, Елина, Симона. Може би защото звучат интересно и са кратички. Моето с тия 9 букви ми е вземало въздуха

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    iiirish, Антоанета си кръстих любимата кукла от детските ми години. Дълг време с нея деляхме и едно легло. Страхотно име!

Всъщност сетих се, че харесвам едно чуждестранно име - Жанета. Принципно идва от френското Жана, но дали и то е 'вносно' или си е наша видоизменена приумица, нямам представа.
    Приятелят ми, обаче, не го харесва...
    ~

Аз се казвам Helena, но приятелите ми викат Ели.
    Kun min

^E, че то твоето име е интернационално, не се брои

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Мъжки имена - Патрик, Джоуи, Алекс, Крисчън

Женски имена - Евелин, Кортни, Кристи, Сабрина

...

Как звучи според вас името : Патриция-Мария ? хубаво ли е ?

Ужасно.
    ~

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пълна гавра с това хубаво име Мария.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

за момче Виктор,Алекс,Стоян,Валенти
    за момиче Йоана,Виолета,Силви,Михаел ,Стефани Въобще не ми пука има хубави чужди имена,но има и красиви български..Не ме влияе чуждото мнение.

Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teodor4e93
    [color=darkred]за момче Виктор
    \/ \/ \/ \/

Град
    София
    за момче Виктор
    \/

Цитирай Първоначално написано от Opium_Like_Me
    [color=darkred]за момче Виктор
    \/ \/ \/ \/
    даа Виктор задължително на 1 позиция :P

Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!

Град
    София
    Моят мъж се казва Виктор и за това много го харесвам това име

момиче- Малена , Дениса
    момче- Алекс др не се сещам.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Забравих още нещо.

Една от причините заради която децата ми няма да носят български имена е, че 99% няма да живея в България и не искам заради някакъв тъп егоизъм от моя страна това да им е някаква пречка в живота. Освен това искам да ги откъсна от България максимално, защото като гледам каква деградация цари, нямам особеното желание да ги оставя тук и да ги гледам как тънат.
    ++

Момиче: Lia, Marina, Nina, Yvonne, Pamela, Andrea, Heidi, Paris, Monica, Lucie.
    Момче: Justin, Reynaldo, Chris, Henry, Marc, David, Micha, Till, Steven, Dannic.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си