- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Чуждестранни имена?
какво въй?![]()
Охо, адашкаПървоначално написано от annsay
Спокойно, дори нашето име не е българско. Както казах по-нагоре, рядкост са нашенските имена, въпросът е да звучи добре с фамилията.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами то лошо няма да си кръстиш децата с чуждестранни имена,а да живееш в България![]()
![]()
Ужасно странно е да отидеш в парка и да чуеш някоя лелка да се провиква Милан,или Педро,или Джонатан, а си е нашенка от село.Еми смешно е щото сив българия и все пак никой не те кара да кръстиш децата си Драган, Петкан или Ташко има и хубави имена,които можеш да поизмениш и да стене страхотно име
![]()
![]()
Моля,гласувайте за моя племенник http://mypufies.com/bg/stories/view?id=48
Може всеки ден през 24 часа!
Благодаря!
^ и все пак аз бих предпочела да кръстя детето си по начина по който ме кефи.. Независимо ,че Мария е най-хубавото и разпространено българско име аз никога не бих кръстила дъщеря си така.Толкова ми е грубо това име.Не си умирам да е кръстено на някого ,стига да ми харесва името![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е добре де кой е казал, че ще се кръават на Кънка Пенка Ленка, българските имена са готини, аз особено с хареснам моето. Затова няма да се гъзаря и да обричам детето се на СТРАДАНИЕ-(защото според мен чуждестранните имена са това) . Вие как бихте се чувствали ако се появите на (примерно) на елегантен бал с костюм на Тарзам. Сега знам, ч е най-малко 20 човека ще ми се хвърлят отгоре и ще започнат да ми обясняват,че Иван било просташко на фона на елегантната европейска сцена.... . Макар че имам чувството,че скоро българските класове ще изглежда така
1-Висента
2-Дейниъл
3-Ейдриян сами виждате съотношение 1/5
4-Жулиета
5-Борис
А сега ми идва на ума- защо след 15-20 години ни прекръстим българия на Англия 2.... по аристократично звучи... България е прекалено грубо..
Но това е избор на всяка майка. всеки има право на свое мнение. Това е моето
Естествено, че с български имена !!
Ако съм си в България изобщо няма да му мисля. Друг е въпросът, ако живея в чужбина, но пак ще си настоявам за българско име.Моето си е детето, АЗ казвам !! (естествено трябва да звучи добре с останалите имена)
Е то под български имена подразбирате Пенка,Марийка,ИванчоИма толкова хубави български имена, но зависи и къде ще живее детето.Защото в Америка малко странно звучи Иван Стоянов, а в България Джошуа Георгиев да кажем
Моето име не е българско, а френско, ама така или иначе фамилията ми не е българска, а гръцка, тъй че, ако ще е каша поне да е както трябва
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Останала съм с впечатлението, че колкото повече родителите на едно дете се стараят да му измислят оригинално име, толкова по- елементарни са самите те. Малката сестра на една моя съученичка се казва Ванеса (Гъркова), което по лично мое мнение е пълен абсурд, а майка и е ебаси селската пръчка! Много странно как всички сте настроение анти български. Аз поне мисля да си кръстя децата с български имена и явно на фона на всичките "Джулий" ще се помни лесно.
Give me your best shot motherfucker!
Ами случайно някой да е чувал за Антъни и Стивън
казано чесно Стивън ме кефи повече ама кво да се прави.. има и български имена дето ме кефят например Десислава Елена Мария по простата причина че са яки на галено... деси...ели..мими а за мъжки... Стивън (стив,стиви..или както базикам брат ми СТИВАНАКИС
![]()
Мога да кажа, че голяма част от писалите тук са болни. Вие сте българи бе, хора. Без значение, че държавата ни не струва, ние си оставаме БЪЛГАРИ! Нелепо е да кръстиш детето си Джон или Майкъл. Просто е смешно.
Аз се казвам Георги.
В моят клас бяхме шест човека с това име, но никога не ме притеснявало. Обичам си името, без значение, че 1/3 от мъжете го имат.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Трябва да се въведе Именник, който да включва само български имена. Така ще се реши и турския проблем, комунягите вместо да направят това и след няколко поколения да няма хора с турски имена, решиха да им сменят имената насилствено.
Харесват ми Стивън, Нейтън, Янис, Алек
от българските: Виктор, Филип, Крисо, Денис....
Но мисля синът ми да се казва Стивън въпреки че бащата иска българско.
Не съм българка и не мисля да си кръстя детето с българско име.
Има много хубави български имена , но просто не искам.
Любими имена:
Момче: Joshua , Matthew , Ryan , Brandon , Dylan , Brian , Steven, Mason , Jeremy;
Момиче: Ashley , Kayla , Emma , Megan , Haley , Jasmine , Kaitlyn , Mackenzie;
Първоначално написано от Opium_Like_Me
Като ти се роди малкия Ахмедчо, му прати поздрави от мен![]()
Доста подигравки ще отнесат деца с таквиз имена в училище.![]()
С разни измислени, чужди.
lo
Ццц.. за едните имена на война го обърнахте .. божеЕто и моите любими чуждестранни и български:
за момиче:Анна,Елена,Александ ина,Изабела
за момче:Томас,Александър и Стефан![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
А бабите и дядовците как ще го запомнят това име? Ще трябва да мислите и вариант за тяхПървоначално написано от Opium_Like_Me
![]()