.
Отговор в тема
Страница 5 от 18 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 435

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evelinaaa
    моят приятел не е българен а е кипарец и някои ден ако господ е решил да си имаме деца със сигуност няма да са с български имена а със гръцки например: за моми4е-ефигения, софия, никол, луиза,нефели,еви за мом4е-никос,нехтариос,софиянос,с атис,софоклис ,а и името на моята половинка е НЕХТАРИОС за др имена в момента не се сещам ........

Въй!

какво въй?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evelinaaa
    какво въй?
    много ми е чудно как ще им казваш на галено......Нехти или ддз

Цитирай Първоначално написано от annsay
    Аз лично харесвам имена, които са интернационални....пък и не мога да разбера защо като се каже чуждестранно име и всички се сещат за американските имена от филмите,след като има толкова хубави и гръцки,и латински, и славянски имена.Е за жалост моето име не е чак толкова интернационално и не би отивало например с някаква испанска или американска фамилия,но...аз си го харесвам и не е често срещано - Анелия

иначе за:
    момиче:Евдокия(звучи някакси властно и силно ),Никол/Николета/Наталия,Изабела,Надежда,Вя а,Преслава,Пресила,Мария-магдалена,Мартина

момче:Никола/й,Никълъс(ако подхожда),Кристиан,Явор , Ивиан и т.н.
    Охо, адашка Спокойно, дори нашето име не е българско. Както казах по-нагоре, рядкост са нашенските имена, въпросът е да звучи добре с фамилията.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ами то лошо няма да си кръстиш децата с чуждестранни имена,а да живееш в България Ужасно странно е да отидеш в парка и да чуеш някоя лелка да се провиква Милан,или Педро,или Джонатан, а си е нашенка от село.Еми смешно е щото сив българия и все пак никой не те кара да кръстиш децата си Драган, Петкан или Ташко има и хубави имена,които можеш да поизмениш и да стене страхотно име
    Моля,гласувайте за моя племенник http://mypufies.com/bg/stories/view?id=48
    Може всеки ден през 24 часа!
    Благодаря!

Мега фен Аватара на teenems
    ^ и все пак аз бих предпочела да кръстя детето си по начина по който ме кефи.. Независимо ,че Мария е най-хубавото и разпространено българско име аз никога не бих кръстила дъщеря си така.Толкова ми е грубо това име.Не си умирам да е кръстено на някого ,стига да ми харесва името
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Е добре де кой е казал, че ще се кръават на Кънка Пенка Ленка, българските имена са готини, аз особено с хареснам моето. Затова няма да се гъзаря и да обричам детето се на СТРАДАНИЕ-(защото според мен чуждестранните имена са това) . Вие как бихте се чувствали ако се появите на (примерно) на елегантен бал с костюм на Тарзам. Сега знам, ч е най-малко 20 човека ще ми се хвърлят отгоре и ще започнат да ми обясняват,че Иван било просташко на фона на елегантната европейска сцена.... . Макар че имам чувството,че скоро българските класове ще изглежда така
    1-Висента
    2-Дейниъл
    3-Ейдриян сами виждате съотношение 1/5
    4-Жулиета
    5-Борис

А сега ми идва на ума- защо след 15-20 години ни прекръстим българия на Англия 2.... по аристократично звучи... България е прекалено грубо..
    Но това е избор на всяка майка. всеки има право на свое мнение. Това е моето

Естествено, че с български имена !!
    Ако съм си в България изобщо няма да му мисля. Друг е въпросът, ако живея в чужбина, но пак ще си настоявам за българско име. Моето си е детето, АЗ казвам !! (естествено трябва да звучи добре с останалите имена)

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Е то под български имена подразбирате Пенка,Марийка,Иванчо Има толкова хубави български имена, но зависи и къде ще живее детето.Защото в Америка малко странно звучи Иван Стоянов, а в България Джошуа Георгиев да кажем Моето име не е българско, а френско, ама така или иначе фамилията ми не е българска, а гръцка, тъй че, ако ще е каша поне да е както трябва

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Останала съм с впечатлението, че колкото повече родителите на едно дете се стараят да му измислят оригинално име, толкова по- елементарни са самите те. Малката сестра на една моя съученичка се казва Ванеса (Гъркова), което по лично мое мнение е пълен абсурд, а майка и е ебаси селската пръчка! Много странно как всички сте настроение анти български. Аз поне мисля да си кръстя децата с български имена и явно на фона на всичките "Джулий" ще се помни лесно.

Give me your best shot motherfucker!

Ами случайно някой да е чувал за Антъни и Стивън казано чесно Стивън ме кефи повече ама кво да се прави.. има и български имена дето ме кефят например Десислава Елена Мария по простата причина че са яки на галено... деси...ели..мими а за мъжки... Стивън (стив,стиви..или както базикам брат ми СТИВАНАКИС

Мога да кажа, че голяма част от писалите тук са болни. Вие сте българи бе, хора. Без значение, че държавата ни не струва, ние си оставаме БЪЛГАРИ! Нелепо е да кръстиш детето си Джон или Майкъл. Просто е смешно.
    Аз се казвам Георги.
    В моят клас бяхме шест човека с това име, но никога не ме притеснявало. Обичам си името, без значение, че 1/3 от мъжете го имат.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Трябва да се въведе Именник, който да включва само български имена. Така ще се реши и турския проблем, комунягите вместо да направят това и след няколко поколения да няма хора с турски имена, решиха да им сменят имената насилствено.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Харесват ми Стивън, Нейтън, Янис, Алек
    от българските: Виктор, Филип, Крисо, Денис....
    Но мисля синът ми да се казва Стивън въпреки че бащата иска българско.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rns92
    Мога да кажа, че голяма част от писалите тук са болни. Вие сте българи бе, хора. Без значение, че държавата ни не струва, ние си оставаме БЪЛГАРИ! Нелепо е да кръстиш детето си Джон или Майкъл. Просто е смешно.
    Аз се казвам Георги.
    В моят клас бяхме шест човека с това име, но никога не ме притеснявало. Обичам си името, без значение, че 1/3 от мъжете го имат.
    ЗВУЧИ ИЗТЪРКАНО!!!
    Ако ще и 5 човека в бг да се казват Гошо(както и Иван и Пешо и т.н),аз пак няма да си го кръстя така.
    И не съм никаква патриотка,че да си кръстя децата така......не мерси

Не съм българка и не мисля да си кръстя детето с българско име.
    Има много хубави български имена , но просто не искам.

Любими имена:
    Момче: Joshua , Matthew , Ryan , Brandon , Dylan , Brian , Steven, Mason , Jeremy;

Момиче: Ashley , Kayla , Emma , Megan , Haley , Jasmine , Kaitlyn , Mackenzie;

Цитирай Първоначално написано от Opium_Like_Me
    Аз се казвам Георги.
    ЗВУЧИ ИЗТЪРКАНО!!!
    Ако ще и 5 човека в бг да се казват Гошо(както и Иван и Пешо и т.н),аз пак няма да си го кръстя така.

Като ти се роди малкия Ахмедчо, му прати поздрави от мен

Град
    София
    Аз се казвам Георги.
    ЗВУЧИ ИЗТЪРКАНО!!!

Като ти се роди малкия Ахмедчо, му прати поздрави от мен
    Кой е казал,че ще си го кръстя така..........ще се казва Паоло,но не и ахмед(МРАЗЯ ТУРСКИТЕ САПУНКИ)

Доста подигравки ще отнесат деца с таквиз имена в училище.

Град
    София
    с какви имена?

С разни измислени, чужди.

Град
    София
    Да бе да.......сигурно.....
    По-добре Деймиан отколкото Дамян!!!!!!!

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Ццц.. за едните имена на война го обърнахте .. боже Ето и моите любими чуждестранни и български:

за момиче:Анна,Елена,Александ ина,Изабела
    за момче:Томас,Александър и Стефан

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Да бе да.......сигурно.....
    По-добре Деймиан отколкото Дамян!!!!!!!
    А бабите и дядовците как ще го запомнят това име? Ще трябва да мислите и вариант за тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си