- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Чуждестранни имена?
за момче: Кристофър, Мигел, Себастиян, Дерек, Николас, Майкъл, Томас, Ландън и Тео
за момиче: Миа, Паола, Емили и Кели
Хатиджа и Георги![]()
Моето име е Магдалена и много си го харесвам!!! Обаче като се запознавам с някой винаги казвам Маги щото иначе много дълго!!! По въпроса за българско или чуждестранно име съм твърдо ЗА чуждестранните!!! За момиче ми харесва Алейна и Мариса, за момче нз....но зависи какъв баща ще им намеря и от неговата фамилия разбира се!!!
Кремена въобще не е рядко срещано име, аз познавам цели 4 Кремени. А за името Ванеса, не знам защо ви е толкова странно, не е прекалено изчанчено. Аз се казвам Леда. Кръстили са ме така главно, за да не могат да ми викат никак на галено / много е глупаво да се казваш с такова хубаво име като Анна-Мария, а да ти казват Мими, Мимето! /. Честно казано си харесвам името, защото наистина е рядко срещано и когато някой ме спомене, не е нужно да обяснява коя Леда, защото като ми кажат Габи, а познавам 10 Габриели, се почва- в кой квартал живее, как й е фейсбука. Познавам три Патрисии, Патриции и т.н. Много латиноамерикански сериали са се гледали
Аз нямам намерение да живея в България и съм почти сигурна, че това ще живея в чужбина. Ако имам дъщеря още от много малка искам да я кръстя Кимбърли, Само Кимбър или Анджелика / леля ми, Бог да я прости, която аз изключително много обичах се казваше така ` тя беше рускиня, въпреки че името не е типично руско, мисля, и аз съм полу-рускиня, но не съм се замисляла да кръстя някое от децата си с традиционно руско име/ Ако имам момче, бих искала да го кръстя на баща ми - Пирин, но си мисля, че ще звучи смешно в чужбина.
За момиче - Верджиния![]()
За момче - Мартин.
Харесват ми Едуардо и Себастиян, но мисля, че не бих се престрашила да го кръстя така.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
За момиче - Джесика
За момче - Питър
![]()
Като гледам с какви имена се кръщават децата днес, съм твърдо за връщането на книжката с имената от комунизма.
Първоначално написано от Opium_Like_Me
Малкият Паоло Караибрахимов от Костенец![]()
Не е нормално да си кръстиш детето Ашли или Кимбърли или Мерседес. Просто не е нормално. То и не звучи добре. Кимбърли Иванова.Първоначално написано от Opium_Like_Me
Плюс това е вредно и издава криза на националната идентичност. Ти ако нямаш такава и като нямаш съвест при подбора на името, властта е длъжна да ти я наложи насилствено чрез книжката.
Държавата ще ми го наложи, ама през крив макарон.Първоначално написано от PainMonopoly
Докато държавата е абдикирала от грижите си за хората и зависи от моите данъци и осигуровки, няма и минималното право да ми се бърка в това как ще си кръщавам децата.
И иначе пак няма право. Децата и имената не се леят по калъп с етикети като във фабрики. Всеки си ги кръщава както си иска.
Как ще го кръстиш Паоло бе?
Тва от коя сапунка го изкара?
Супер просто е да се кращават децата с някакви такива имена които просто не са приети у нас. Смешно е, и ще има да им се смеят в училище и няма да ги приемат на сериозно. Паоло, моля ти се.
Има страхотни Български имена. Моето не е точно, ама е прието. Не живеем в България, но имената които майка ни е подбрала са хем приети в България, хем в света (Ивана, Ния, Стела). А Паоло Иванов примерно. Отврат. Или пък Джак Янев. Къде ви е мозъка да си кръстите детето така като живеете в България? Не си ли обичате собствената страна, не държавата, но ние имаме история от която може да се гордеем.
Моля виЕлизабет? Джеймс? Айде, не ставайте смешни. Като ги кръстите така няма да сте кат' по филмите!
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Ха-ха![]()
Джесика Йорданова звучи ли ви добре![]()
Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)
Значи не обичаш себе си, защото страната е част от теб. А ако не обичаш себе си няма да стигнеш далеч. Много ме ядосвате Ромеовци, Диеговци, първо бяха мангалите сега почнаха и българите да ги кръщават така.Първоначално написано от Opium_Like_Me
Fight Club <3
Както казах, трябва да се върне книжката с имената от комунизма за да бъдат ПРИНУДЕНИ чуждопоклонници като тебе да спазват някакъв елементарен ред. Какво мислиш ти, не би имало значение, ако книжката е налице.Първоначално написано от amk933
Нито Гана нито Деймиян ще ги кръстя, в никоя крайност не е хубаво да си. Първо, аз надали ще живея в България когато имам деца, защото и в момента не живея, но ще ги кръстя с имена които са Български и интернационнални (Нели, Елена, Мила, Мартин, София)Първоначално написано от Opium_Like_Me
Второ, има всичко общо!
Fight Club <3
Всеки има различно мнение за някое определено име,но например аз никога не бих кръстила детето си Педро или Франческо
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."