Цитирай Първоначално написано от kamenski88 Виж мнението
Ами по принцип ми харесват някои чужди имена (Анна, Денис, Трой, Том, Карина, Карла), както и български (Петя, Петър, Красимир(а), Елин, Кирил, Константин). Обаче има и имена, които не ме кефят като например Георги, Гергана, Димитър, Димитричка и Иван - толкова са тъпи като звучене, толкова са банални и скучни. Всяко прасе се казва Гошо. А и си имам едно наум за хората с такова име. Обикновено не блестят с нищо освен с наглост и нахалство. Никога не бих кръстил децата си така. Така простоо ще са сиви и банални личности, поредните Мария Иванова, Георги Димитров, Димитър Георгиев.
Ако ще е българско, със сигурност ще е някое по-хубаво като Петя, Петър, Красимир(а), Кирил. Петър често се среща, обаче за разлика от гореизброените поне звучи хубаво.
Това че имаш гадни спомени с хората не означава че имената са "сиви" и "банални" . Аз примерно познавам много свестни хора с тези имена .. и много ужасни с по-долу посочените (смятащи се от теб за хубави) .. Но в крайна сметка името не прави човека !!