Първоначално написано от
TERRORMACHINE

Първоначално написано от
YouKnowImBetterThanYou

Първоначално написано от
TERRORMACHINE
а българина кво направи за тази държава, че да иска нещо от нея? ти, специално, кво направи, за да имаш некви претенции към нея?!?
Работя и си плащам данъците на държавата.
точно тва ви е проблема...заставате на коленца и започвате да го смучете без да се съпротивлявате!!! или ви е страх от полицията? или от политиците?
Интересно от къде ти хрумна, че аз стоя на коленца и почвам да смуча всъщност като ВАС? Въобще не схвана моята логика.
Минети ще правиш ти, не аз. Няма да стоя тук и да го духам с заедно с останалите. Кои сме ние, които ни е страх от полицията? Защо трябва да ме е страх от полицията? Ами от политиците? Ако има революция с радост ще се включа. Но за момента всички са толкова заспали, че просто... А в духа на неподчинение, който ти уж искаш да бъде разпален у народа защо не дадеш пример? Иди и се изпикай пред входа на някое РПУ като за начало или пък удари с керемида по главата някой политик (въпреки, че са почти недосегаеми) да видим какво ще ти се случи, а? А? После с овации ще те призная за герой, а дори ще ти купя венец и ще ти го закача на врата ако си жив (което ти пожелавам ако решиш да действаш) или на гроба ти (което никому не бих пожелал). Хайде, покажи, че не си минетчия. Поведи оскотялия плебс на борба да си върнем държавата и аз както и много други бихме те последвали с радост. "Много сме, силни сме!"... Е да, ако в тази държава народа като цяло не се интересуваше само от чалга (всичката простотия под общ знаменател) може би нещо щеше да се промени... Но както и да е, ти все пак не ми отговори на въпросите от предния пост.