.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

4 отрицателни и 1 положителен тест за бременост. Помощ

Здравейте, с приятелят ми ходим от 6 месеца. Правили сме понякога секс без презерватив, но никога не се е изпускал в мен. Всеки път е било в презерватива. Последната седмица, обаче, ми закъсня с 4 дни и като дойде, още не е спрял ( за сега стават 5 дни без прекъсване). Тази седмица често ми прилошава и съм постоянно гладна Купих си 5 теста за бременност 4 на Surecheck и 1 на който му збравих името...., но беше с 20-30 ст. по-евтин.) Резултатът беше следния:
    Surecheck: 3 - отрицателни, 1 - положителен (втория, който направих)
    Другата марка тестове: 1 - отрицателен.
    Бихте ли ми дали мнение, понеже се страхувам от единия положителен резултат. Моля, пишете ми скоро
    П.С. : Туко що останових, че менструацията ми е спряла.

според моето виждане на нещата често моята приятелка е със подобен проблем.Често сме го правили без презерватив и едва ли не от притеснения на момичетата им закаснява,подранява или нещо от сорта.Според мен много се тревожиш затова се получава така.И ако все пак съмненията ти са по-големи или тревожни отиди на лекар.

Може би, но този 1 положителен тест ме подлудява 4 отрицателни, 1 положителен и като имам предвид прилошаването, апетита и 4 дневното закъснение на менструацията... Много съм объркана. До днеска не бях в паника, но след като приятелят ми забеляза симптомите и реши да поговори с мене, изключих тотално... Възможно ли е всичките да са грешни с изключение на положителния?! Направо вече ще се побъркам

Oтиди на лекар!!!!!
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

казах ти вече това е само от тревога и притеснение отиди на лекар за да ти олекне бе момиче

Отиди на лекар!!!
    Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не мисля,че си бременна,но за да се успокои-най-добре иди на лекар.Понякога цикълит може да закъснее заради стреса-на мен ми се е случвало
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Гинеколог...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    ГИНЕКОЛОГ
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на m1nik
    Всичко е наред, не си бременна !!
    )

Супер фен Аватара на spopi
    Най-добре отиди на гинеколог. Да си по спокоина.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Божеееее...

Не си бременна!
    Станислава

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Нали ти е дошъл цикъла... и какво като е 5 дни.. до тук не виждам нищо нередно...на мен преди да ми дойде ми прилошава, имам апетит, болят ме гърди и т.н.Стига си се панирала.. все пак можеш да отидеш на лекар, за да си напълно спокойна и ти..ние няма как със сигурност да знаем какво се случвав теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си