Просто преживях толкова много през миналата и тази година и явно ми е много на нагорно и вече от насабиране е станало така.Преживях развод на родителите си незнаех с кой да живея,постоянно бях принуден да съм на квартира с единият или другият.3 катастрофи преживях.На 2 пати ми взимаха книжката и то едва ли не заради приятелката ми,понеже баща и е инспектор в полицията и постоянно ми пишеше актове нарочно.Преборих се с това заради нея.По късно бивша моя приятелка и нейна позната с която излезнах на няколко пъти да си говорим да и кажа,че няма смисъл да ме преследва да престане да ни прави мръсно,но приятелката ми чула от нея че сме били спали заедно 5-6 пъти.Скарахме се сдобрихме се по късно уж ми вярваше,но ми изневери с приятел и въпреки това останахме заедно с това момиче.Тъкмо пак почнахме да си се разбираме и никой вече не правеше грешки.Двама приятели откаднаха 15каси бира помолиха ме да ги скрием в мазето ми след това тя разбра скарахме се че не съм и казал отиде и ни набута и ни осъдиха на условна.Уби ми се и мечтата като знам че немога да стана и кадрови войник какъвто от малък си мечтаех.И така просто толкова имам преживяно толкова много търпях,но вече немога