- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да ви се оплача за провалените ми коледни празници
Баща ми е супер зле и мисли само за него и е платил някви почивки в Хисаря в някъвм скапан спа център и с майка ми и ще ходиме там точно на нова година и тва всичкото , без никой да ми каже за плановете им . В последния момент разбирам , какво се е случило . Изобщо не им пука че може и аз да имам планове ... а имах е така...
И той баща ми се кефи такъв . Мисли си , че умирам от радост , че ще прекарам новата година с тях в някъв спа център , да си почивам и да си лекувам кокалите ли бе ?? Разбирам че са дърти хора , нека си ходят да спят там ама защо и мене трябваше да ме повличат с тях ... Не съм на 14 год , на 16 съм и е нормално поне преди да плащат такива неща да ме питат и мене ... Цялата компания ще се разглобят на нова година , а аз ще ходя на "Новогодищна програма с вечеря " в шибания хотел . Наще ще се напият като бъчви а аз ще пия количка и фантичка , защото баща ми е консерва и като ме види да пия бира ме кара да спра на 1вата чаша . Накрая към 11 ще умрат или под масата или в стаята , дори няма да дочакат 12... знам ги аз ... а аз ще се напуша и ще си мечтая да съм с преятелите си . Направо не знам как може да ми скапят за пореден път празниците .... И това цялото е главно заради баща ми , защото аз не жиея с него (и по-добре , щото ако живеехме заедно сигурно щях да се побъркам , той е няма такава консерва) та той си го решил , платил си човека и непрекъснато ми натяква къде ще ходим на нова година и очаква от мене да изпадна в неистова радост ...
Виждате ли лъч светлина в цялата тъпотия ... че аз не виждам и ми се реве ебати ...![]()
който търси - намира . ^^