.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Да ви се оплача за провалените ми коледни празници

Баща ми е супер зле и мисли само за него и е платил някви почивки в Хисаря в някъвм скапан спа център и с майка ми и ще ходиме там точно на нова година и тва всичкото , без никой да ми каже за плановете им . В последния момент разбирам , какво се е случило . Изобщо не им пука че може и аз да имам планове ... а имах е така ...
    И той баща ми се кефи такъв . Мисли си , че умирам от радост , че ще прекарам новата година с тях в някъв спа център , да си почивам и да си лекувам кокалите ли бе ?? Разбирам че са дърти хора , нека си ходят да спят там ама защо и мене трябваше да ме повличат с тях ... Не съм на 14 год , на 16 съм и е нормално поне преди да плащат такива неща да ме питат и мене ... Цялата компания ще се разглобят на нова година , а аз ще ходя на "Новогодищна програма с вечеря " в шибания хотел . Наще ще се напият като бъчви а аз ще пия количка и фантичка , защото баща ми е консерва и като ме види да пия бира ме кара да спра на 1вата чаша . Накрая към 11 ще умрат или под масата или в стаята , дори няма да дочакат 12... знам ги аз ... а аз ще се напуша и ще си мечтая да съм с преятелите си . Направо не знам как може да ми скапят за пореден път празниците .... И това цялото е главно заради баща ми , защото аз не жиея с него (и по-добре , щото ако живеехме заедно сигурно щях да се побъркам , той е няма такава консерва) та той си го решил , платил си човека и непрекъснато ми натяква къде ще ходим на нова година и очаква от мене да изпадна в неистова радост ...
    Виждате ли лъч светлина в цялата тъпотия ... че аз не виждам и ми се реве ебати ...
    който търси - намира . ^^

ама кажи му, че си имаш планове, че не може така..дори и да се скарате, отстоявай правата си......ужас
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

ужаас е ама е платил почивката вече ...

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    бахти скапаната работа.. незнам кажи му ,че неискаш да ходиш и парво да те е питал преди да е платил сичко и му кажи да се оправя да те беше питал.. незнам честно

Оооо, ама дай ми талона на мене.
    'Що някой не ми направи на мен такъв подарък, мама му стара...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ето току що ми звънна и ми разправя " Айде малко остана до нова година , нали ще се състезаваме в басейна ааа уууу много ще е хубаво , има сауни глупости " Викам му "А бе човек кво ти става , не съм на 10годинки не си ли се замислял , че може да не искам да бъда с нас тая нова година егати ... " и той ми вика "Ааа глупости , глупости , къде ще ходиш естествено че с нас , нямаш друга работа " Лелелелеле Тоя какво ми говори малеее .....
    А майка ми също не е съгласна , че е редно така да се правят схемите без мое знание , обаче не му се е въпротивила и ми вика , да съм се държала добре , там намало да ми е зле , другата нова година ........
    Абеее кво им става на тия хора бее

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Оооо, ама дай ми талона на мене.
    'Що някой не ми направи на мен такъв подарък, мама му стара...
    Идеална е почивка ама защо на Нова година точно ? Докато всичките ми приятели празнуват аз ще бъда с наще и ще си легнем в 11 както всяка друга вечер .... сеш се ? Плановете ми за тази нова година бяа по-различни . Не искам за обидя баща си и за това до този момент не му се бях карала така ... ама много е неприятно , разберете .

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    те искат най-доброто за теб..

и все пак .....

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ее ся не мое да издържиш,след 2 години нема да си с тях и нема да ги виждаш толко често,ше ти омръзнат вечните купони и ше искаш така да прекарваш Нова Година,повярвай ми.И аз не купонясвам у некви мази на НГ,ама не съм умрела.Даже ми е яко
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

лелее аз бих предпочела да се гръмна ако съм на твое място ;x
    и кое е толкова трудно да кажеш на баща си че имаш планове .. обясни му че предпочиташ да си с приятели пък нека той да отиде с майка ти на хотел : ) все пак не си на 10 че да си с тях .. пък и сега ти е времето да се веселиш с приятелите си а не да си залепена за ваще само защото на баща ти му е скимнало да сте заедно на нова година ;] .. просто звъниш му и обясняваш че вече имаш планове за този ден и ако ти възрази да не ти пука .. точно на този хубав ден не може да се затвориш в някъф си скапан хотел и да седиш да гледаш как по-възрастните се веселят а ти умираш от тъпотия ..

айде успех ти желая и дано нещо се промени !!!

ми казала съм му ... било платено и тва е .... ще се самосъжалявам явно на нова година ... после ще мине и всичко ще е постарому надяям се ...
    ебати

ооооо било платено кфо е тфа ??
    той е длъжен да поиска твоето съгласие а не да прави всичко на своя глава .. поговори още веднъж с майка си и нека тя да го помоли да не те взимат с тях а да си изкараш празника с приятели : ))
    И НАЙ-ВАЖНОТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАШ И ДА ТИ Е ВЕСЕЛО !!!

опитай и току виж се получило нещо :P .. желая ти късмет от все сърце

Ей сега ще говоря с него пак като се приберее и ще ти разкажа какво е станало (че ти най-вече прие присърце проблема ми )
    Мерси много

за нищо миличка просто знам кфо е да седиш на толкова голям празник с ваще и да тъпееш а приятелите ти да се забавляват ;xx ..
    а след това е кофти защото всички разказват как са си изкарали яко и ти като се сетиш че си била с ваще а не с твоите фр се получава много тъпа ситуация...

айде стискам ти палциииииииииии

Град
    в света на приключенията ..
    ..
    положението в което си е доста зле ..
    поговори пак с баща си ... като е платил ще му обясниш друг път да не плаща за нещо за което не те е питал ..
    ии му кажи че си имаш планове ..
    аниту92 е права успех

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз съм така всяка година. Баща ми ме хваща и на село по празниците. Не ми е за Колледата, семейсна е хубаво, именник е хубаво. Обаче е така на всяка Нова година. Всичките ми приятели излизат, пък било ис техните нанякъде, аз седя на село и се правя, че ми е весело. Той просот си мисли, че все там ще бъда, да им е весело.

Мега фен Аватара на ameli
    мене миналата година майка ми ме замъкна на планина с нейната компания и нон стоп ме гонеше навън за да правя 'снежен човек' и да се 'забавлявам'

ти имаш 3 вариянта:
    1. обади му се и му предложи да вземе някой колега, съседката ако щеш
    2. в деня на заминаването избягай
    3. ще потраеш 2 дена и .

успех
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Три поредни години бях така,едната поне бях с една приятелка.Тази година вече съм на 16 и казах НЕЕЕЕ. пфф било ми е яко,но вече искам с приятелите си.Но майка ми пък реши,че за Коледа ще отидем тогава някъде. Е пак по-доре.Прецакали са те доста,нищо бързо ще мине.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от clever
    ..
    положението в което си е доста зле ..
    Дааа,ше се мре,ауее кфо толкоз трагично има а?все едно родителите са убийци некви
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    приеми го че тва ше ти е една от последните нови години с ваще(ако не и последната) - нещо като край на една ера
    после има да ходиш по купони до втръсване

Кажи му че Коледа е семеен празник и ще бъдеш с тях на Коледа,но Нова Година трябва да бъде купон,а не тихо и спокойно и направо му постави така нещата... Тва е ужасно че е така те задължават да правиш нещо,което не искаш и му кажи че по този начин посрещаш новата година с нежелание и безразличие,а все пак не искаш така да ти тръгне още 1вия ден от 2010,успехи и кажи какво си постигнала!

От друга страна поне семейството ти мисли за теб и имат възможност да платят една хубава екскурзия на спа,защото за жалост някои деца прекарват Коледа и Нова Година в мизерия,студ и... далеч по-неприятни неща...

И все пак успех дано ги убедиш,разказвай!

балончеееее айде чакам те да разкажеш какво е станало, че ми е много интересно как ли е реагирал баща ти

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ако баща ми ми каже да ходя някъде ще му кажа да добре няма проблем вечерта преди тръгване.. Бележка със следното нещо: Помисли за това къде съм и какво правя сега когато другия път правиш нещо без да ме питаш.Ако искаш мисли в/у наказанието ми докато се върна!!! И отивам да са разцепвам с компанията!!! То добре се е сетил за изненада но точно такава И без да попита никой??? Ти и майка ти ако се възпротивите няма да я бъде неговата... Успех и казвай кво е станало

П.П На 16 съм и съм момче ако ти е интересно ... заради това мислене
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хъх.На мен ми спретнаха същия номер за края на лятото.Когато най-малко очаквах,баба ми и дядо ми решили да "заведат трите внучета на море на Дюнии",и платили всичко.Мани ставаше въпрос за 1070 евро.Направо такива планове имах за края на лятото,че всичко ми разбиха.Но (надали това ще те успокои,де) си прекарах едно чудесно моренце.
    Според мен няма какво да направиш,иначе. Особено щом вече е платено.. гадно е.То повече да те е яд,че не са се допитали до теб и твоето мнение,от колкото,че ще трябва да отидеш.Според мен трябва да поговориш с вашите,дали има вариант да вземат някой друг на твое място или.. де да знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си