.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver

Здравейте! Решил съм да я поразуча програмката, но незнам откъде да я захвана и за това ако знаете някой сайт с по - подробно обяснени уроци( основни техники, инструменти ... ) ще съм ви много благодарен
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Окей А можеш ли да ми покажеш някой сайт, направен с дрийм-а, като пример така , ако се сещаш да видя

Ами имай в предвид, че всеки един сайт може да се направи с програмата! Тя подържа много от езиците за програмиране и така спокойно може да се създават много професионални и сложни сайтове...

А колко време му е нужно на човек да я изучи програмата и да започне да прави що - годе сайтчета ?

Ами от теб зависи - колко бързо възприемаш нещата! В нета има доста видео уроци за програматя - вярно, че повечето са на английски език, но се разбира какво и как се прави, пък и без английски език за къде си?!?! - За около седмица упорито обучение ще можеш да си направиш аматьорски сайт с анимациики и т.н. Както казах програмата автоматично вързпоривежда кода - е какво по-лесно от това?!?!

Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    А колко време му е нужно на човек да я изучи програмата и да започне да прави що - годе сайтчета ?
    под "що-годе сайтчета" разбирай по-простички
    само един елемент като "регистрация" вече ти променя целия сайт и ти трябва и друга програма освен dream-a ... поне аз до този извод стигнах

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

програмър ли искаш ли да си или дизайнер?

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    под "що-годе сайтчета" разбирай по-простички
    само един елемент като "регистрация" вече ти променя целия сайт и ти трябва и друга програма освен dream-a ... поне аз до този извод стигнах
    Там вече трябва MySQL, Apache, че ако ли не и други Ама така като съм начинаещ мисля това по - нататък да го направя ;Р За сега искам само един простичък сайт

Цитирай Първоначално написано от Outlaw87
    програмър ли искаш ли да си или дизайнер?
    Ми за сега дизайнер, но има време да се ориентирам вече професионално и/или към програмиране Знам само, че не е лесна работа

А искам да попитам, мога ли да го поддържам от нас онлайн сайта и също така в Adobe Flash мога ли да използвам готови елементи смисъл http://www.youtube.com/watch?v=VHVYWcNitq4 от това клипче както е показано, само че примерно с фотошоп да съм си направил елементите и в Флаш да ги събирам и т.н ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си