- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какво се дължи ?
Значи , с приятелката ми правим секс от доста време , решихме пак да го направим , но като се съблече и аз вече бях свършил... досега един път ми се е случвало , първият път , нормално е , за пръв път го правиш и си превъзбуден , но сега ... не знам защо така
. Очаквам отговори
ПП Ако мислите , че темата не е за тук я преместете , но не мисля , че е за Доктор Тийн ... все пак не е болка за умиране![]()
![]()
Незнам пич ама явно прекалено лесно свършваш...Не ми се струва нормално това
![]()
--------------------------------------------------------
хах ми може просто да не е проблем.![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
к'во ти пука че си свършил...давай пак![]()
![]()
![]()
Shocked Laughing Незнам пич ама явно прекалено лесно свършваш...Не ми се струва нормално това Sad
Ми преди не се е случвалопопринцип 1 час някъде и ...
к'во ти пука че си свършил...давай пак Very Happy Very Happy Very Happy
Ми не е същотокато се изхвърля .. някък си е по чувствителен ...
мдам много правилно не се притеснявай бе пичПървоначално написано от bubble11
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Утре пак ще пробваме , ама преди това ще се изхвърля , може да има ефект
Не мога да си го обясня , никога не е било така![]()
Вярно е... пробвай да се отпуснеш колкото се може повече и гледай да не мислиш много много, просто се остави на течението, защото при едни е така, свършват по-рано, а при други - немогат да го вдигнат /от притеснения и т.н./... не му мислиПървоначално написано от MaRiJuAn
, а просто действай
![]()
Нали съзнавате, че превъзбудата не е само "първия път", а може да се вясне всякогаш ? ЕМ превъзбудил си се голяма работаИзмии се слагай кондома и трескай 2-ри рунд
![]()
De-Phazz - Anchorless
ами просто може да продължиш и втори път с опита ще започнеш да се владееш спокПървоначално написано от MaRiJuAn
кажи че е много секси и затова свършваш така.
това е по-добрия вариант от това да не ти стане, щото като не ти стане ходи обяснявай "не бе много си готина, ама не знам кво ми става, за първи път ми се случва". от опит говоря за второто, аз преждевременно не свършвам - или ми става или не ми става![]()
ебаси якото ... т'ва ми изглежда много възбуждащо ..![]()
и все пак .. няма да се притесняваш .. почвате направо за втори рунд ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не е болка за омиранеПървоначално написано от MaRiJuAn
![]()
![]()
може пък да е за добро
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.