- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки в краката
Случвало ли се е като сте правили по продължителен и див секс да ви болят крака,по точно бедрата и то най-осезателно от вътрешнта им страна?На мен ми се е случвало и то най-вече когато съм в мисонерската.
Предимно момичетата питам,но да пишат и момчетата,може и при тях да се получава това.
Да, определеноАма то се е случвало и след като съм била отгоре
Минава за 1-2 дни![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е да отгоре също пък и така е доста изморително....Да еб нещо като мускулна треска 2 дена макс и си 6.
+1Първоначално написано от LovelyGirl
Пфф ключ![]()
One 4 the money , two 4 the show
Сигурно на всяко второ момиче се е случвало такова нещо ,вклучително и на мен.За мисонерската поза е нормално да се появи болка в краката като е по продължително .Първоначално написано от GirlfromHell
Мен после не само бедрата,ами всичко ме боли![]()
![]()
И имам егати мускулната треска на следващия ден.Все едно съм била няколко часа във фитнеса
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ми много ясно, че ще болят. Се пак от 20 мин може до 2 часа да се лопат в нечии други крака, ама така е всяко зло за добро.
и мен са ме наболявали няма значение позата
Ми то ти е смешно,ама верно се правят мускули.Откакто почнахме с мъжо ми и знаеш ли кви прасци съм отпралаПървоначално написано от g0sheto94
И дупето ми е по-стегнато.Също и на ръцете бая ми се развиха мускулите
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+1Първоначално написано от sunshine92
Мисля, че зависи от градусите на ъгъла м/у бедратаИ буквално и преносно...
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD