- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ужасно!! :(
Мразя се преди да доиде декември винаги се тъпча като някво прасе? незнам защо запасвам се с храна ли кво? винаги по тва време апетита ми става като на вълк ,а като доиде лятото ям 1 път на ден![]()
на някои случва ли му се това?![]()
Ами помисли просто.От сезоните е.Сега е студено и седиш повече вкъщи и от скука ядеш.Мързелуваш и следователно се тъпчеш.А лятото е жега - не се спираш, постоянно си навън и нямаш време да се храниш.А дори и да си гладна - 1 път е достатъчен.Просто всичко е от времето.
Big or small, lies are lies!
На мене ми се случва на Коледа като баба ми и дядо ми ми дадат торбичка пълни съ всякакви сладки неща и направо я омитам.![]()
И к'во като си момче!?Момчетата да не би да не се хранят, да не би да мързелуват, да не би да не излизат !? Тцтц..![]()
Big or small, lies are lies!
не бееписа ми в женски род на едно място затова ти викам така..
А дори и да си гладна
всички сме така .. или поне аз си признавам ;дшоколадови дядо коледовциииии
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да минава Декември,че.......![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
...че да се почнат най-сетне диетите.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Ох, и аз съм същото лайно покрай празниците...![]()
To infinity and beyond.
Не е заради това. Т.е., да, от времето е, но не от скуката.Първоначално написано от vagarious
На човек му е заложено през зимните месеци да яде повече. Така се трупат повече мазнини, които топлят тялото.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не това е месеца с "голямото ядене"Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
То който иска диета може да си я прави и сега,не да чака да качи 4-5кг от празниците и послее да си блъска главата с диети.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На мен е така винаги като си стоя вкъщи повечеза щастие не става често обаче по празниците ...
![]()
от смяната на сезона е .. всеки яде повечко през зимата и качва някое друго килограмче просто защото организма си иска запаси .. като се разболееш от къде мислиш че се храни организма ти .. ест че от тези запази които трупаш като килограми : )) .. а лятото слабеем просто защото е горещо и ядем по-леки храни и пием повечко течности .. абе няма кфо да се притесняваш .. ти гледай лятото да не пълнееш че тогава е кофти тръпка![]()
![]()
аз пък не![]()
как може да ви е яд че ядете незнам![]()
![]()
![]()
1-тийнове сме и растем
2-тряят ни запаси за студеното време и болестите
като си болен и нямаш апетит все тряя от някъде да се храниш
![]()
![]()
![]()
И аз се тъпча ама само с мандарини и портокали.![]()
![]()
Трагедията е пълна...
обожавам мандаринииииииииПървоначално написано от Korrnyy
![]()
Искам се по-слаба или поне да се стегна и като ям да не ми е гузно..![]()
![]()
Свалих наскоро 6 кг, но сега нещо започнах да качвам..обърках си целия организъм..моля за няколко простички съвета, ще се побъркам..
бях 50 станах 44, след 4-5 месеца сега съм почти 46(и на моменти ставах 42)
И съм 1,60
)
ами, тва е нещо като шесто чувство, знаеш, че за Коледа ще те колимПървоначално написано от pitbullxx
![]()
![]()