- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам въпрос
Четох из форумите за размерите на пениса и всички казват, че размерат няма значение, а какво правиш с него. Е какво по особено се извършва. Моля някой компетентен да разясни. Мерси.![]()
![]()
LoVe yAaa.....!
Виж ся , знам една рецепта за пържен пенис на скара ся щия кажа за тфа се използва и пениса предимно ...
1во режеш пишока
2ро слагаш най-различни подправки на вкус ...
3то слагаш леко да се позапаржи
4то печеш на сакрата
след тфа го сервираш на мама и тати и им казваш бон апети![]()
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Хахахаххаха баце направо ме разби с тоя коментар....Първоначално написано от Addiced
Но по темата... пич не случайно Админа си е губил времето да направи темата ".: Обща сексуална култура :."...Безмислен е тоя твой въпрос...
Ако е някой 6-7 сантиметров: има значение размера.
Ако е 11-20-сантиметров, да речем, е перфектно и няма да има проблеми да си задоволи гаджето.
Ако е над 20см пак има значение, защото би било болезнено за момичето.
За да и хареса на някоя мацка секса трябва да си нежен при първия и път и по-груб (демек под груб разбирам бърз и страстен) нататък. Да гледаш на нея да и е хубаво, а не да си егоист. Да и дадеш свястна любовна игра, а не да претупаш освен ако не е много възбудена вече.
Аз сам 11-20 ама съм още 13 годишен знам че ще кажете че съм малък но все това приказват пак нищо не уточняват![]()
LoVe yAaa.....!
Нали ти уточних. какво друго искаш да знаеш? Впрочем не се панирай, ще ти расте до 18 поне.Първоначално написано от StenTor
Тоест викаш че до 18 ще расте тоест имам още 4 години ама въпроса е че акор асте сас 1 см на година аз ще ги мина 20-те см и ко ще прая![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ми като станеш на 18 може да спреш да лъжешПървоначално написано от d0n1to
![]()
De-Phazz - Anchorless
^вярно е! може и да спре...Първоначално написано от Vichko0o
Първо не е задължително да расте с 1см. на година, второ има достатъчно теми относно размера и т.н......Търсачка...![]()
Поредната тема.