Първоначално написано от
gia_sena_mono

Първоначално написано от
bishop
Еййй непростимо! Айде да го обесим! Що трябва да е просто, ако може да е сложно!
Ай стига глупости, до гуша ми е дошло от наборчета и лапетии, които пропагандират великостта на великата ни нация, великия ни език и тнт, щото нали така са учени и така е 'яко', пишман патриоти, обаче в живота си 1 брой книга не са прочели (ако не броим Здрач примерно).
Да ти като си прочел n-брой книги и си патриот от всякъде.
То и ти 100% си от "затруднените от българската граматика деца"!
Скрий се!

О.о не съм казал че съм патриот. В интерес на истината не намирам нищо за обичане в скъпото ни бонище - нашето Отечество и възнамерявам в момента, в който си завърша гимназията, да си вдигна чукалата и да се изнеса към цивилизованата част от света. Това обаче е следствие от собствените ми разсъждения за живота, вселената и всичко останало, собствените ми впечатления и собствения ми поглед върху нещата, а не някакъв псевдо-патриотизъм, колкото да се изкарам 'ноу як' (или вече не се казва така?).
И не, не съм затруднен от граматиката, обаче все си мисля че нещата биха могли да бъдат и по прости. Що не вземем да върнем и падежите? Пък после да въведем още 20+ за да станат колкото в унгарския (28 ако не ме лъже паметта). Още някоя буква в азбуката ни също няма да е излишна (макар че да не знаеш къде да напишеш 'я' действително е равносилно на това да си полу-идиот).
И не, броят книги няма общо с патриотизма, обаче не може да прокламираш колко велик е Вазов, без да си чел/а Под Игото (е, аз го прочетох и го намирам за един от най-големите провали в бг литература, отново
лично мнение).
Предполагам си попадал/а на темата, в която се обсъждаше някаква клюка, че щели да премахнат Вазов и Ботев от задължителната литература и вс бяха ревнали срещу това. Колко от тях мислиш са си чели книгите за последните 2 лета?