- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за Чувствата **
Примерно ако сте скъсали с някоя/някого,
но все още го/я обичате и тръгвате с някой/някого друг/а
без да го/я обичате/харесвате а си мислите, че с течение
на времето нещо ще се получи .. забравяте ли за
този/тази с когото/която сте скъсали?
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Не даже още повече боли![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Точно .. пък и по тоя начин лъжа и себе си и човека,с който съм тръгнала.. едва ли бих го направила.Първоначално написано от Sladurcho
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не съм го правила, намирам го за безсмислено...
Лошото е,че адски много хора го правят,а това е напълно грешна стъпка.Вярно,че със заместник може би няма да мислиш толкова,но все пак е по-добре човек да остане сам за известно време
Както казват времето лекува ама не бих тръгнал с друга просто ей такаи истинската и изкренна любов НЕ СЕ ЗАБРАВЯ!!
![]()
с течение на времето - да.Първоначално написано от LikeAstar
но често минава доста време докато това стане.
според мен връзката с друг би помогнала,
иначе ще е още по-тежко.
превод моляПървоначално написано от LikeAstar
е ти вече си го/я зарязал такаче продължаваш.
Ако пък толкова ти липства се връщаш при него/нея ако нестане винаги има алкохол![]()
![]()
4KM PARTY CENTER / THE BOX
любовта не се забравя ,а и по този на4ин 6те лъжа и наранявам и някои друг
Ми проблема е, че тръгваш с някой, който НЕ харесваш... Не трябва бързаш, с времето ще намериш друг/а и тъй.
Не се забравя този когото обичаш , а и смятам че е грешно защото ти си нарранен , че не те обицха стария/та , но в същото време сегашното ти гадже може да те обича ии така го прецакваш и го поставяш в ситуацията в която си ти.Както казаха и преди мен един ден просто ще се появи нов човек който така ще те откъсне от миналото и от спомените , че чак да се учуди човек.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
горе![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Никога не бих го направила. Ако ще забравям някого, ще е така както аз си знам, а не някой друг да ме накара да го заравя. Пък и аз много трудно си харесвам момчета, което значи, че шансът да захаресвам новото момче е адски малък.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
"горко му на този, който никога не забравя."Първоначално написано от Linns
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Шанс ..Първоначално написано от kukli4kata001
никакъв шанс.. опитах, но не стана и сегаа пак сме близки и той каза, че пак си ме обича..Първоначално написано от LikeAstar
![]()
Първоначално написано от Assshley
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ъхъ..Първоначално написано от chocolatee
![]()
ами зависи дали се появят чувства към новия
ако се появят,предполагам,че ще ми бъде лесно да забравя предишния...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Не тръгвай с някого, когото НЕ харесваш и не мисли, че с времето ще се получи нещо! По-добре изчакай! С времето ще дойде някой, когото ще харесашТолкова ли е безнадеждно да се събереш отново с бившия/бившата ?
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико