.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мазна кожаа :( УфФ

Здравейте имам огромна нужда от помощ! Кожата на лицето ми е мазна особено носа имам и черни точки на носа освен това и косата ми се омазнява много бързо.
    Моля ви препоръчайте ми маска за косата (домашна или купена-няма значение) И нещо за почистване на лицето и ако е възможно да сте го изпробвали и да сте сигурни че действа Ще ви бъда много благодарна
    sladkata_ani4ka

Град
    [На Метри От Земята]
    силицилов спирт.. маха всички мазнотии
    Просто аз

Град
    Somewhere around nothing!
    Не ти трябва да пробваш със силицилов спирт.На мен толкова ми изсуши кожата, че чак беше започнала да се лющи..

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

И майка ми не ми дава със спирт
    Давайте др предложения
    sladkata_ani4ka

Ами просто не можеш ли да отидеш в магазина за козметика и да питаш дали имат нещо за мазна кожа, а пък за чените точки бих ти предложила Garnier Pure Active. Той е добър , но много изсушава кожата. Според мен най-добре за черните точки е да отидеш на козметик - там най-добре ще ти ги махнат. :P :P

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na

+++++++++
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на ameli
    бях чела нещо за сода против черни точни ... ще ми я припомните ли
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Моето предложение е парна баня със една-две лъжици сода вътре. Седиш десетина-петнайсет минути, после минаваш с памуче, стискаш бекичко и кожата е в доста по-добър вид.

Град
    Пловдив
    аз ще ти кажа какво използвам и сега съм без проблеми:
    антибактериален сапун на Сейфгард,който ползвам само аз и само за лице.
    хидратиращ гел още докато съм в банята
    след това салицилов спирт 2%
    задължително розова вода после
    и още по-задължително-мазен(но не прекалено) крем
    ако имам зачервяване нещо ползвам крем "Здраве"
    1-2 пъти в седмицата си правя пилинг маска за черните точки

това е и нямам проблеми с кожата
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    аз ще ти кажа какво използвам и сега съм без проблеми:
    антибактериален сапун на Сейфгард,който ползвам само аз и само за лице.
    хидратиращ гел още докато съм в банята
    след това салицилов спирт 2%
    задължително розова вода после
    и още по-задължително-мазен(но не прекалено) крем
    ако имам зачервяване нещо ползвам крем "Здраве"
    1-2 пъти в седмицата си правя пилинг маска за черните точки

това е и нямам проблеми с кожата
    Мисля да си купя Garnier pure gel, който е за мазна кожа някъде четох че помагало. ще пробвам и спирт ще си купя а относно тази розова вода къде мога да я намеря на коя марка е хубава и колко струва?
    sladkata_ani4ka

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    tonie__,как си правиш пилинга за черните точки?

Сапун.. При мене помага.Сутрин вечер и наобяд преди даскало като си мия лицето и от седмици вече нямам пъпки и тем подобни..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    tonie__,как си правиш пилинга за черните точки?
    пилинг маска на Регал мисля,че беше
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    antoaneta613 розовата вода е около левче,моята е от аптеката,марката е Каси марката поп принцип няма значение де,каквато има си вземи (: можеш да си купиш и от магазините за български сувенири,тама обикновено има и "розови" продукти
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

маха ги и след това стават два пъти повече,защото кожата се изсушава и организма се опитва да го предотврати

боже,като чета в тази тема какви престъпления извършвате към кожата си...със сигурност след 5-10 години ще се проявят последствията

Аз ще ти препоръчам на първо време да си купиш трите задължителни стъпки за почистване на лицето-гел за измиване,тоник и крем,но задължително да са предназначени за мазна кожа(чети си върху опаковката).За марка незнам,а и зависи от финансите ти,но ще те посъветвам ефтина козметика куча марка да не купуваш,все пак това е лицето ти.Аз лично използвам продуктите на орифлейм и са ми перфектни,единствената бяла козметика,която харесвам и се отазява добре на лицето ми(а кожата ми е страшно чувствителна),но за теб незнам,мисля че нивеа също са хубави,ползвала съм техен тоник и съм останала доволна.А за черните точки,махат се само с изтискване,никакви пилинги,ексфолианти няма да ги махнат,само ще тушират.Най-добре си отиди на козметик и там ще те оправят,но не забравяй че веднъж отидеш ли трябва след това да си редовна,а в домашни условия много много не ти препоръчвам но в краен случай...правиш парна баня около 20 мин,след това внимателно с кокалчетата на пръстите изтискваш черните точки и след това сложи някаква маска и кремче.Това е от мен

Розовата вода за какво се ползва?

Мега фен Аватара на iiirish
    да, премахва мазнотиите, но ако прекалиш с употребата му се получава обратен ефект. колкото повече изсушаваш лицето, то толкова повече е стимулирано да произвежда мастни секрети и крайният резултат е още по-мазна и проблемна кожа.
    моят съвет е ако използваш салицилов спирт да не прекаляваш с него, тоест 1 път на ден е напълно досатъчно. с други препарати също е вредно да пресушаваш кожата.
    аз например мия лицето си по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. ако използваш спирт премахни едното миене на ден.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Celence
    Розовата вода за какво се ползва?
    Розовата вода се използва за почистване и освежаване на кожата. Нанася се вместо тоник за лице, след измиване. Тя действа противовъзпалително, антибактериално, омекотява и успокоява кожата. Намалява акнето. (за това последното не мога да кажа със сигурност, просто съм го чувала от приятелки, но както знаем - всяка кожа е различна).

Град
    Пловдив
    KumchoValcho
    Ползвам тези неща от няколко години и нямам никакви проблеми с кожата, дори ми се отразяват много добре. Всичко си зависи от кожата
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Аз ще ти препоръчам на първо време да си купиш трите задължителни стъпки за почистване на лицето-гел за измиване,тоник и крем,но задължително да са предназначени за мазна кожа(чети си върху опаковката).За марка незнам,а и зависи от финансите ти,но ще те посъветвам ефтина козметика куча марка да не купуваш,все пак това е лицето ти.Аз лично използвам продуктите на орифлейм и са ми перфектни,единствената бяла козметика,която харесвам и се отазява добре на лицето ми(а кожата ми е страшно чувствителна),но за теб незнам,мисля че нивеа също са хубави,ползвала съм техен тоник и съм останала доволна.А за черните точки,махат се само с изтискване,никакви пилинги,ексфолианти няма да ги махнат,само ще тушират.Най-добре си отиди на козметик и там ще те оправят,но не забравяй че веднъж отидеш ли трябва след това да си редовна,а в домашни условия много много не ти препоръчвам но в краен случай...правиш парна баня около 20 мин,след това внимателно с кокалчетата на пръстите изтискваш черните точки и след това сложи някаква маска и кремче.Това е от мен
    Ми мисля че ще пробвам на нивеа http://www.nivea.bg/products/show/%D...B3%D0%B5%D0%BB и http://www.nivea.bg/products/show/stay%20clear!%20%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1% 82%D0%B2%D0%B0%D1%89%20%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0 %BA%0D%0A
    Ще се радвам да ми споделите повече за тази розова вода и за този тоник до сега не съм се сблъсквала с тях
    Благодаря предварително!
    sladkata_ani4ka

Нивея са страшни боклуци поне според мен. По-добре Гарниер!

Виждам,че има и съвестни хора Колкото до спирта,виждам че държите на него...ако го използвате ЛОКАЛНО(само върху определена пъпка)последствията няма да са толкова фатални,но имайте в предвид че той само ще исуши пъпката,но НЯМА да я излекува.Третираната пъпка ще си се появява периодично(например преди или по време на цикъл),защото корените и си остават под кожата.
    За розовата вода-на мен а и на всеки,който я е ползвал му се е отразила благоприятно н кожата,тя може да се използва като тоник,омекотява,освежава,н да премахне акнето,не.
    antoaneta613 мисля,че серията,която си си избрала е добра,но ще ти препоръчам да си вземеш и кремче,за да може да хидратираш кожата си,понеже след измиването с гела и почистването с тоника кожата се исушава и има нужда от хидратиране.Има и едно важно нещо-препоръчително е преди да се сложи крем да се почиства лицето с тоник,защото ако не се спазва това правило около 40% от крема отиват на кино,просто гел,тоник и крем са трите задължителсни и следствени стъпки при почистването на лицето.Аз ти препоръчвам този крем http://www.nivea.bg/products/show/control%20shine!%20%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%80% D0%B0%D1%89%20%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B3%D0%B5%D0%BB%0D%0A ,но разбира се можеш да си вземеш и някакъв друг,стига да е предназначен за мазна кожа

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Виждам,че има и съвестни хора Колкото до спирта,виждам че държите на него...ако го използвате ЛОКАЛНО(само върху определена пъпка)последствията няма да са толкова фатални,но имайте в предвид че той само ще исуши пъпката,но НЯМА да я излекува.Третираната пъпка ще си се появява периодично(например преди или по време на цикъл),защото корените и си остават под кожата.
    За розовата вода-на мен а и на всеки,който я е ползвал му се е отразила благоприятно н кожата,тя може да се използва като тоник,омекотява,освежава,н да премахне акнето,не.
    antoaneta613 мисля,че серията,която си си избрала е добра,но ще ти препоръчам да си вземеш и кремче,за да може да хидратираш кожата си,понеже след измиването с гела и почистването с тоника кожата се исушава и има нужда от хидратиране.Има и едно важно нещо-препоръчително е преди да се сложи крем да се почиства лицето с тоник,защото ако не се спазва това правило около 40% от крема отиват на кино,просто гел,тоник и крем са трите задължителсни и следствени стъпки при почистването на лицето.Аз ти препоръчвам този крем http://www.nivea.bg/products/show/control%20shine!%20%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%80% D0%B0%D1%89%20%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B3%D0%B5%D0%BB%0D%0A ,но разбира се можеш да си вземеш и някакъв друг,стига да е предназначен за мазна кожа
    Благодаря ти много ми помогна а последен въпрос И тоник и розова вода ли да си взема?
    Ужасно ми помогна отново благодаря
    sladkata_ani4ka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си