.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Телефонче :)

Здравейте
    Искам мнението ви за едно телефонче , защото го харесах и обмислям дали да го поискам за подарък за Коледа , например Става дума за LG viewty
    Някой от вас има ли го и доволен ли е?

Град
    Чирпан
    Ami ..az go nqmam, no poznawam hora koito go imat i sa dowolni.Toi e pochti syshtiq kato LG KP500 Cookie - koito she si wzimam Taka che moga da ti kaja..che e dobyr
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Не мога да те посъветвам, но аз като цяло не съм останала с добро впечатление за LG. По-добре си вземи една NOKIA.. / мое мнение /
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    Не мога да те посъветвам, но аз като цяло не съм останала с добро впечатление за LG. По-добре си вземи една NOKIA.. / мое мнение /
    nokia all the way

Да, нокиа са най-добрите , определено
    Но имам LG и съм доволна , даже много , просто питах специално за този телефон какви са отзивите , не за марката

аз много исках да си взема такъв от доста време като цяло е много хубаво телефонче.. но аз сега съм се запалила по samsung s5230 star ;dd

ии бтв за да не отварям нова тема само да попитам..
    за нова година искам да си взема samsung s5230 star ако някой има или го е ползвал нека да каже доволен ли е защото доста зор си дадох да навия майка да го взема и едва ли ще остане възхитена ако нещо се прецакам с избора на телефон

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^На мен ми купиха самсунг стар за Коледа ама ще ми го подарят на 24ти ;д хубав телефон е,ще останеш доволна ии майка ти също ;д

А за LG-то не знам,но и аз не ги харесвам като марка телефони...

И аз се присъединявам към тези,които не харесват тази марка.
    I'm not in love this time,this night...

nokia > all
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз го имам. Не е зле телефона, камерата му е добра, дразни ме, че не мога да изключа тъпия звук на камерата. Но..ако ми предложат една нокия веднага го заменям. Не ми харесват кой знае колко елджитата, но нямах избор .
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Нокията - най-здравия телефон ! Макар,че аз съм със Samsung веднага бих го заменила за 1 нокийка

Зависи какво търсиш.Ако търсиш камера телефон ,въпреки че е 5 мегапиксела не е за теб.За музикален телефон не знам
    Със сигурност не е същия като Coockie.Като цяло вторият е среден модел за сега,а Viewty преди 2 години топ модел.
    Аз исках преди 1-2 месеца музикален,камера и добър за филми и стилен мъжки(има и женски вариант)и го получих във формата на Sony Ericsson W902I WALKMAN

И НОКИА СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ.Могат само да си запушат кинефа с тея грозни тухли.

И преди и СЕГА Sony Ericsson СА НА ВЪРХА

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Аз го имам. Не е зле телефона, камерата му е добра, дразни ме, че не мога да изключа тъпия звук на камерата. Но..ако ми предложат една нокия веднага го заменям. Не ми харесват кой знае колко елджитата, но нямах избор .

Ааа ти кой имаш LG Viewty Smart GC900 или LG Viewty KU990 ?
    Този smart май е по-добър , ама де да знам...

Nokia E51 е телефона.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Nokia и SonyEricsson тва са марките! другите са sux :>
    аз съм със Nokia E51 и много си ме кефи
    <N>

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Имала съм LG и не ме кефи самата марка,определено съм с две ръце за Nokia-за мен това е най-добрата марка!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Телефонче :)

Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Здравейте
    Искам мнението ви за едно телефонче , защото го харесах и обмислям дали да го поискам за подарък за Коледа , например Става дума за LG viewty
    Софтуера му е много зле ... след 3 4 месеца упореба трябва да му се преинсталира софтуера ... което означава че през тия 3 4 месеца телефона ще забива , даже и разговорите които ще провеждаш няма да са ти чисти и ще се рестартира сам , попитай във форума на замунда там има няколко човека с такъв телефон и ще ти кажат точно какво е състоянието на тази "сапунерка" Nokia - аз съм с Н73 и съм супер доволен от този телефон и просто мисля че NOKIA са най-качествени на пазара за телекомуникация ... /мое мнение/
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Re: Телефонче :)

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Здравейте
    Софтуера му е много зле ... след 3 4 месеца упореба трябва да му се преинсталира софтуера ... което означава че през тия 3 4 месеца телефона ще забива , даже и разговорите които ще провеждаш няма да са ти чисти и ще се рестартира сам , попитай във форума на замунда там има няколко човека с такъв телефон и ще ти кажат точно какво е състоянието на тази "сапунерка" Nokia - аз съм с Н73 и съм супер доволен от този телефон и просто мисля че NOKIA са най-качествени на пазара за телекомуникация ... /мое мнение/
    Един приятел има такъв и вече плаща да му го преинсталират за втори път,защото забива рестартирва се спира и т.н. Вече Нокия не са това което бяха.Вече не са качествени сапунерки.А само сапунерки май май

Голям фен Аватара на FantaMen
    LG Viewty Smart GC900 Имат доста дефекти един от най големите е камерата... Доста често се е случвало да ходят по ремонти (казвам това защото братовчед ми работи в сервиз за телефони) Та проблема с камерата е че сама променя настройките и доста често просто камерата не работи...Както казаха по горе по добре си дай тези пари за SE. Имат доста добри женски модели..
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си