.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Самочуствие

Самочувствието означава самоуважение. То е необходимо, за да живееш в мир със себе си и околните, защото който уважава себе си, не може да не се отнася по същия начин и с тези, с които животът преплита пътя му.
    Да си кажеш: “Да, ти си такъв, какъвто искам да бъдеш!
    Чували сте някой да казва: “Аз не гледам сериозно на себе си, респективно – на това, което правя.
    Според мен, има две причини, за да твърдиш това. Първата е, че искаш да си изпросиш комплименти, а другата – липсата на самочувствие.
    Представете си какво би станало, ако един хирург заяви, че не гледа сериозно на това, което прави. Би било катастрофа за професионалните му умения и главно за пациентите.
    Самичувствието е сам да се чувстваш ценен и няма нищо общо с надценяването и перченето.Човекът със самочувствие е спокоен и уверен,с желание да помогне и на другите да са такива.

Ще допълвам темата с още информация.
    Моля не спамете в темата.
    Които може да допълва нека да заповяда
    Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ти си за Др. Тийн...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на AutomatiC
    хубаво е човек да има самочувствие,но ми е направило впечатление,че тези които го имат в повече са надменни до небето..но рано или късно животът им показва пътя,който заслужават..така че,имайте самочувствие,но до определени граници.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

мноо хуу
    кво общо има с любовта?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    мноо хуу
    кво общо има с любовта?
    Ми и аз това се питам.

AutomatiC, самочувствието е хубаво само в случай, че има покритие. Тогава е оправдано, колкото и да е високо.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Самочувствието е най-важното нещо в живота.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

самочуВствие !!

Re: Самочуствие

Най-накрая, човек който знае какво е самочувствие в този форум. 99% от българите си мислят, че самочувствие означава да си надут, надменен, да се правиш на голямата работа, да скачаш на бой на всеки и т.н. ... Точно тези хора нямат самочувствие, всички тези техни действия са изблици на несигурност и търсене на одобрение от околните. А общото с любовта е, че всички вие жени сте привлечени от него, хубавото е че не го осъзнавате както трябва и ние се възползваме от вас

п.с. Ако целиш да просветиш тинейджърите в този форум с основите на ПУ, желая ти късмет, ще ти трябва

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Самочувствието не е толкова важно колкото покритието... Много от хората си вирят носа с това, че имат огромно самочувствие и се смятат за много по-добри от другите, а когато стане въпрос за покритие се крият като мишоци. Може и да имаш малко самочувствие но като знаеш как да го защитиш си 200 пъти повече човек от някой с огромното самочувствие !
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Самочувствието не е толкова важно колкото покритието... Много от хората си вирят носа с това, че имат огромно самочувствие и се смятат за много по-добри от другите, а когато стане въпрос за покритие се крият като мишоци. Може и да имаш малко самочувствие но като знаеш как да го защитиш си 200 пъти повече човек от някой с огромното самочувствие !
    nuff said

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    хубаво е човек да има самочувствие,но ми е направило впечатление,че тези които го имат в повече са надменни до небето..но рано или късно животът им показва пътя,който заслужават..така че,имайте самочувствие,но до определени граници.
    вярно е
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    защо е в тоя раздел ?
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    защо е в тоя раздел ?
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Най-накрая, човек който знае какво е самочувствие в този форум. 99% от българите си мислят, че самочувствие означава да си надут, надменен, да се правиш на голямата работа, да скачаш на бой на всеки и т.н. ... Точно тези хора нямат самочувствие, всички тези техни действия са изблици на несигурност и търсене на одобрение от околните. А общото с любовта е, че всички вие жени сте привлечени от него, хубавото е че не го осъзнавате както трябва и ние се възползваме от вас

п.с. Ако целиш да просветиш тинейджърите в този форум с основите на ПУ, желая ти късмет, ще ти трябва
    Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ти си за Др. Тийн...
    Той Е Др. Тийн!

Да пишеш тук и да имаш покритие за самочувствието си е оксиморон.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    Да пишеш тук и да имаш покритие за самочувствието си е оксиморон.
    Защо мислиш, че хората, които пишат в този форум нямат самочувствие? Това е малко странно и много егоцентрично. Аз лично съм пускала теми за мои проблеми и съм искала помощ, но общо взето рядко. Повече ме радва мисълта, че мога да споделя опита си с другите и те да не правят моите грешки. Мисля, че има доста хора, които са на същото мнение.

А връзката между любовта и самочувствието - е огромна. Бих казала, че самочувствието е задължително, за да се харесаш на някое момиче или момче. Но в по-голяма степен това важи, за момичетата. Защото мажът [нека го нарека така] трябва да излъчва сила и сигурност, а възможно ли е това без да има увереност в себе си? Ето за това момчетата със по-голямо самочувствие са по-харесвани от тези с по-малко. Като е важно да уточня, че тук говоря за норманите хора, а не са надувковците и кифлите. И за самочувствие в границите. Честито ви!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Да пускаш тема с цел да търсиш съвет не е проява на ниско самочувствие. Но хората, които пишат в нея и се правят на забавни, много умни, знаещи всичко, говорят за всичко друго но не и по-тема и не целят да помогнат на автора -----> Това е ниско самочувствие, можеш да ги видиш във всяка една друга тема, те са едни и същи Те целят да се докажат пред хора, които никога няма да видят, това говори за невероятна вътрешна несигурност.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Защо мислиш, че хората, които пишат в този форум нямат самочувствие? Това е малко странно и много егоцентрично. Аз лично съм пускала теми за мои проблеми и съм искала помощ, но общо взето рядко. Повече ме радва мисълта, че мога да споделя опита си с другите и те да не правят моите грешки. Мисля, че има доста хора, които са на същото мнение.

А връзката между любовта и самочувствието - е огромна. Бих казала, че самочувствието е задължително, за да се харесаш на някое момиче или момче. Но в по-голяма степен това важи, за момичетата. Защото мажът [нека го нарека така] трябва да излъчва сила и сигурност, а възможно ли е това без да има увереност в себе си? Ето за това момчетата със по-голямо самочувствие са по-харесвани от тези с по-малко. Като е важно да уточня, че тук говоря за норманите хора, а не са надувковците и кифлите. И за самочувствие в границите. Честито ви!

Мисля че си много права и подкрепям твоето мнение и искам да добавя че тези надуфковци и кифли имат самочувствие което не само е без покритие ами и само факта че те си вярват е смешен и ако се загледаш в тях просто можеш да се смееш с часове на това как се имат за много велики, а са някакви мижитурки.
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Град
    in the reality : )

Re: Самочуствие

Цитирай Първоначално написано от KOKII
    Самочувствието означава самоуважение. То е необходимо, за да живееш в мир със себе си и околните, защото който уважава себе си, не може да не се отнася по същия начин и с тези, с които животът преплита пътя му.
    Да си кажеш: “Да, ти си такъв, какъвто искам да бъдеш!
    Чували сте някой да казва: “Аз не гледам сериозно на себе си, респективно – на това, което правя.
    Според мен, има две причини, за да твърдиш това. Първата е, че искаш да си изпросиш комплименти, а другата – липсата на самочувствие.
    Представете си какво би станало, ако един хирург заяви, че не гледа сериозно на това, което прави. Би било катастрофа за професионалните му умения и главно за пациентите.
    Самичувствието е сам да се чувстваш ценен и няма нищо общо с надценяването и перченето.Човекът със самочувствие е спокоен и уверен,с желание да помогне и на другите да са такива.

Ще допълвам темата с още информация.
    Моля не спамете в темата.
    Които може да допълва нека да заповяда
    Хората си просят комплименти, когато имат липса на самочувствие. Липсата на самочувствие води до комплексиране, а комплексите водят до просене на комплименти, постоянното натякване "охх, колко съм дебела, охх колко съм грозна.." и т.н.
    Комплексите и ниското самочувствие се получават най-вече от възпитанието. Когато родителите ти са те възпитали да си с гордо вдигната глава, да имаш нужното самочувствие (не прекомерно, разбира се), когато са те научили да не ти пука особенво от чуждото мнение - тогава ще имаш самочувствие в по-късен етап. А когато вашите са ти натяквали "ти си тъп/а, ти си дебел/а, ти си лош/а дъщеря/син" ти ставаш един идеалист, перфекционист ИЛИ много много тих и комплексиран човечец. И в двата случая имаш психични травми.
    Тъй че, родители, моля ви, не натяквайте на детето си колко е грозно и тъпо или колко е прекрасно и единствено. Един човек трябва и да се награждава, и да се наказва. Иначе ще стане малоумен и комплексиран като Вас.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ти си за Др. Тийн...
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си