Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Защо мислиш, че хората, които пишат в този форум нямат самочувствие? Това е малко странно и много егоцентрично. Аз лично съм пускала теми за мои проблеми и съм искала помощ, но общо взето рядко. Повече ме радва мисълта, че мога да споделя опита си с другите и те да не правят моите грешки. Мисля, че има доста хора, които са на същото мнение.

А връзката между любовта и самочувствието - е огромна. Бих казала, че самочувствието е задължително, за да се харесаш на някое момиче или момче. Но в по-голяма степен това важи, за момичетата. Защото мажът [нека го нарека така] трябва да излъчва сила и сигурност, а възможно ли е това без да има увереност в себе си? Ето за това момчетата със по-голямо самочувствие са по-харесвани от тези с по-малко. Като е важно да уточня, че тук говоря за норманите хора, а не са надувковците и кифлите. И за самочувствие в границите. Честито ви!

Мисля че си много права и подкрепям твоето мнение и искам да добавя че тези надуфковци и кифли имат самочувствие което не само е без покритие ами и само факта че те си вярват е смешен и ако се загледаш в тях просто можеш да се смееш с часове на това как се имат за много велики, а са някакви мижитурки.