.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

**** ВЪПРОС ЗА ОБУВКИ ****

къде мога да си купя от пловдив такива обувки и колко пари моля ви важно е http://www.prikachi.com/images.php?files/1206797l.jpg извинявам се за снимката но не можах да намеря ддруга

Мега фен Аватара на teenems
    Ами те са стар модел
    От пролетта са.
    Може и да има ,ама последен номер или нещо такова.
    Тръгваш по магазините за обувки ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Сега ли се сещаш...
    Пролетта , лятото , даже и в началото на есента беше БОЛ от такива обувки , всяка 2ра с тях ...
    Сега със сигурност са останали някакви по магазините , ноо няма да има кой знае какво разнообразие , нали се сещаш

Град
    [На Метри От Земята]
    пролетта ги имаше във всеки магазин за обувки :P
    Просто аз

VilleBaby Пуснато на: Вто Дек 08, 2009 12:35 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Сега ли се сещаш...
    Пролетта , лятото , даже и в началото на есента беше БОЛ от такива обувки , всяка 2ра с тях ...
    Сега със сигурност са останали някакви по магазините , ноо няма да има кой знае какво разнообразие , нали се сещаш
    не са за мен а за приятелката ми тя не е от тук ...

Цитирай Първоначално написано от mihaelaaata
    VilleBaby Пуснато на: Вто Дек 08, 2009 12:35 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Сега ли се сещаш...
    не са за мен а за приятелката ми тя не е от тук ...

Добре бе , има ли значение за кой са? Изказах си мнението , нещо проблем ли има? Като не е от тука приятелката ти не променя факта , че цяло лято ги имаше , тя ако е от някой град ( не от село) със сигурност и при нея магазините са били ПЪЛНИ с тези обувки

of ami ne e ot tazi durjava

Цитирай Първоначално написано от mihaelaaata
    of ami ne e ot tazi durjava

Ами ние от къде да знаем Няма значение за кой са важното е , че ги търсиш нали Както и да е , мисля , че вече получи достатъчно отговори , пообиколи малко ;]

Имаше в Дайкман и Мона Лиза. Иначе има такива и в китайските магазини...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си