.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Да й кажа ли че съм влюбен в нея?

:X

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    на колко години си не се разбира
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Stara Zagora
    не й казвай директно, я обичаш - понажи й го чрез жестове , покажи й че се интересуваш от нея и еава ли не, че би дал живота си за нея преди как си си хващал гаджетата
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Би трябвало да си наясно с тези неща вече, но все пак...
    Поговори с нея, покани я на кафе, разходка в парка /ако е хубаво времето разбирасе / Започни разговор с нея, намекни това-онова, виж тя как реагира на ситуацията която си и устроил. Но бих те посъветвал след като проведеш разговор с нея и видиш как тя се държи и т.н. тогава да прецениш дали да и го кажеш, защото ако и го кажеш направо има вероятност тя да реагира по не толкова приятен начин за теб и ти само ще останеш с болката... Така, че излезте, "опипай" почвата и разбери дали ще е умесно да и го признаеш

Град
    Stara Zagora
    кажи й веднъж за винаги какво чустваш към нея и да видим как ще раегира

Град
    Цитирай Първоначално написано от rikido
    До сега не съм имал сериозни връзки.. може би в това се таи проблема ми..

За пръв път ми се случва да се влюбя толкова силно и паниката надделява пред здравия разум, явно..

До сега сме излизали все с някой друг, никога само двамата.. случвало се е да се връщаме от училище заедно, вечер да я изпращам до тях след купон или събиране.. Дори е имало случаи да ходя до тях сутрин и заедно да отидем на кафе, но винаги е имало някой от познатите ни..

Проблема е че тя, може би без да осъзнава, ми дава някъкви надежди (или поне аз така си мисля) и същевременно е имало моменти в които да говори пред мен за някое момче.. стигало се и до случка в която аз трябваше да я "пазя" от бифшия й..

Относно разходките, не знам как ще реагира на такова нещо, не искам да я уплаша защото до сега не е имало такива моменти.. Пък и дори да излезем аз съм 100% сигурен че ще се паникьосам и няма да знам какво да й кажа, за какво да си говорим..

Знам че звуча като някой супер тъп, но както не спирам да казвам, за пръв път ми се случва да изпитвам толкова силни чувства към момиче и просто не искам да сгреша някъде и по този начин да я отблъсна
    Да разбирам, че внезапната покана да излезнете на саме би я "стреснала". Тогава бих те съветвал да го направиш постепенно. Започвай да се виждаш повече с нея, да си около нея по-често /но не като лепка, защото всеки трябва да си има собственото пространство /, да си пишете в скайп-а или там която и др. програма да е по-често. С 2 думи направи го плавно с малки, но значими стъпки! Отново ще кажа, че идеята да и го изръсиш "Влюбен съм в теб" не е най-добрата идея... като гръм от ясно небе...
    Лека-по-лека и се надявам нещата да се наредят.
    Успехче, надявам се да съм помогнал
    След като решиш, че обстоятелствата да достатъчно добри за да можеш да и го кажеш, сподели тук какво и как е станало

Бъди истински приятел - изчукай я

Сега на сериозно: не и го казвай! ама изобщо! първо разбери тя какво мисли за теб т.е. започни да и намеква а не: аа иванке как да ти го кажа... абе едно такова.. абе обичам те.. и какво очакваш да ти отговори: оо Пешо, ама ти найстина ли? и да те прегърне...

Какво увърташ нещата?! Иди и кажи какво изпитваш и не си губи времето... По - смело го раздавай..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от pebals
    Какво увърташ нещата?! Иди и кажи какво изпитваш и не си губи времето... По - смело го раздавай..
    На тфоя място не бих я послушал тя не е от най-смелите и уверените (просто я познавам мн добре )
    Иначе по темата кафенце а у не бъди стеснителен ... пък и не сте деца .......
    One 4 the money , two 4 the show

Не мнго се бъркаш, ако си мислиш, че се подигравам с теб и може би не схвана лекия намек от моя страна
    Аз имам същия проблем, но мен ме отрязаха май по по-гадния начин - научих от приятел, а не от момичето, защото тя си мислела... ( да *** ма*ката)
    Т, затова ти казвам да не й го казваш директно
    Вкарай й малко филми в главата, почни да я зарибяваш и ще разбереш тя какво мисли

Град
    Еми вие сте доста често заедно което би трябвало да направи нещата по-лесни. А колкото до Скайп-а, не е нужно да са кой знае колко дълги разговорите, важно е съдържанието, пускай по някой намек... Някой път като си пишете и кажи, че излизаш да се поразходиш, питай я дали иска да се присъедини и т.н. има много такива малки неща, които биха обърнали подчти всяка една ситуация в твоя полза. Най-важното е комуникацията.. гледай да се отпускаш покрай нея, а не да се чудиш какво да и кажеш, как да и го кажеш и т.н., защото обикновенно като си влюбен тези мисли ти минават през главата постоянно...
    Радвам се, че до някъде съм ти помогнал, но нали знаеш, че всичко си зависи само и единствено от теб!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    бий чекий и пий бира
    GTA Stunting

пича явно е като мен... все гледа да не убиди въпросното момиче... все си мисли какво тя ще си помисли за него от това което той е написъл

Приятелю... точно спонтанните неща са най-хубавите
    Нагласените... са някакси изкуствени...
    аз винаги като искам да направя с въпрсноот момиче което харесва... никога не става, а понякога точно като не си и представям се получават нещатата

Град
    ДжойнтЛенД
    абе напии я наеби я и ще те заобича
    One 4 the money , two 4 the show

Град
    Цитирай Първоначално написано от andrags
    Приятелю... точно спонтанните неща са най-хубавите
    Нагласените... са някакси изкуствени...
    аз винаги като искам да направя с въпрсноот момиче което харесва... никога не става, а понякога точно като не си и представям се получават нещатата
    Абсолютно съм съгласен
    То, че трябва да облисляш всяка една ситуация, това е нещо нормално, НО не прекалявай... гледай да не ти се върже езика като си покрай нея... и се отпусни!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и ти мисли6 4е можете да бъдете приятели независимо дали тя знае или не ти не може6 да си и приятел така 4е по добре и покажи с жестове пък квото стане

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    не й казвай директно, я обичаш - понажи й го чрез жестове , покажи й че се интересуваш от нея и еава ли не, че би дал живота си за нея преди как си си хващал гаджетата
    +1
    Ако ти отвръща на интереса и т.н. , действай.

опитай се да се сближиш с нея повече, но не натрапвайки й се. Каза, че ходите в една обща компания, накарай я да си мисли, че си нещо повече от останалите. Показвай интерес към нея, пак без да се натрапваш, и така, лека полека нещата ще потръгнат. Но не й натрисай в един момент Обичам те, защото няма да се получи. Просто се сближи с нея и постебенно нещата ще станат.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си