- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й кажа ли че съм влюбен в нея?
Ако смяташ, че тя ти е дала някакви надежди или сигнали, действай. Отиди и й кажи, че я харесваш. Не вярвам да се "изплаши". Аз не виждам нищо страшно в това някой да те харесва.И й кажи, че много искаш да си с нея, че не издържаш повече така, без тя да знае чувствата ти към нея, но с уговорката, че ако тя не те харесва, ще си останете приятели и всичко ще си дойде по старому, без тя да бяга от тебе.
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
и най-красивити момиче да дойде и да ми каже , че ме обича ще бия отбой
не и казвай ами и покажи
E! така или иначе искаш да и го кажеш, ако държи на теб и да те одреже няма да си промени отношението към теб.. така че нищо не губиш, ако и го кажеш независимо дали директно или чрез излизания и т.н. :P :P действай
Първоначално написано от Metatron
съгласнааа![]()
кажи й!И да не отговори със същото няма дасъжаляваш и да се чудиш какво е щяло да стане ако беше надскочил страха си от отхвърляне.
ОМГ? да я чукнеш или нещо поече? според мене ш си развалите отношенията само. моя съвет да не са занимааш с глупости, да удариш 2 ракий и да си намериш друго животно![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Честно казано, за първи път чувам момче да говори толкова мило за момиче, сигурно изглеждате много сладко един до друг..Мм, аз те съветвам да действаш постепенно и както казаха по-горе не и се натрапвай, много е неприятно, повярвай
Успех, дано мацката изпитва чувства към теб!
![]()
действай
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ще и мине сърдитото, тва да не те притесняваИ аз понякога се държа толкова глупаво и необмислено, за което после съжелявам..но жени, какво да се прави
![]()
А нз
Веднъж аз тази която харесваx ми написа от една песен:
if you want be my boy, lick my pussy for my joy![]()
а аз и отговорих:
if you want be my for girl put my dick in your hand
като разбира се това се пее в песента и тя ми прати отговори:
ама найстина ли искаш.. и после не се сещам кво и казах
но явен беше резултата, че нищо не излезе
пич стига се вкарва във филми
пп. вие кво си лафите еда не са некви тъпотии
пп2. поздравия със 2pac - how do you want it ;]
Поискай да излезете само двамата.![]()
А по време на срещата, ако го усетиш така - целуни я.Думите само пречат... освен ако не говорим за "обичам те", но ми се струва, че не трябва да бързаш да го казваш - поне докато не си 99,99% сигурен, че е така (100% никога няма) .![]()
all day... all night... what the fuck?!
ами докато отивате към кафето... си полафете малко е брато
ако живеете в по-голям град е по-добре ако кафето е по-далеч от вас![]()
ами прегърния и може да се стопли
аз веджъж на въпросното момиче си додох жилетката и аз ходех по дъжда по къс ръкав и това става към 20 Ноември![]()
:X
Защо винаги така се получава?
Защо винаги любовта те предава..
Едно момиче и едно момче..
Ти я обичаш, а тя пък НЕ!
няма е човек.. вие сте в един клас от... колко 5 години ли колко бяха... т какво ще ти каже за тва че си я прегрърнал?!?!
Ако се отдръпне... става проблем и имаш май само 1 вариант: да се откажеш от нея колко и да е секси, добре, чаровна, готина и всично, защото ще е явно, че не си пада по теб
:X
Защо винаги така се получава?
Защо винаги любовта те предава..
Едно момиче и едно момче..
Ти я обичаш, а тя пък НЕ!
тая вечер пиши пак да видим кво е станало![]()