.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    Град
    някъде там...

Това с Андреа-Предложи ми ми се случи снощи и на мен, но беше малко по-различно Излязох с едно момче и като се върнахме си чатихме, но той реши да става и си сложи на скайпа Андреа-Предложи ми Не знам как да го тълкувам това, а се държа доста добре, въпреки, че преди да излезем аз не съм имала някакви надежди, че може да има нещо м/у нас...и днес на даскало доста мило се държа Аз цяла тема мога да направя Момче, има нещо.Просто и кажи, струва ми се, че вече няма смисъл от заобиколки, и на двамата май ви е ясно Действай!

Мии.. поговорихме си.. казах и го...

"Съжалявам мн но чувствата не са взаимни"

Направо умирам...
    Защо винаги така се получава?
    Защо винаги любовта те предава..
    Едно момиче и едно момче..
    Ти я обичаш, а тя пък НЕ!

е, нищо, ще си намериш друга. Карал си прекалено направо, нали?

Скайп - dark_elf2

:X

Цитирай Първоначално написано от rikido
    Мии.. поговорихме си.. казах и го...

"Съжалявам мн но чувствата не са взаимни"

Направо умирам...
    съжалявам че ти пиша толкова късно но с мене се случи абослютно същтото...

аз бях (сега не съм сигурен дали още) лудо влюбен в едно момиче
    1во бяхме приятели и постепенно започнах да имам чувства към нея

много се чудех как да и го кажа...приятелите ми помагаха (всеки с ралични мненния)
    накрая се реших...викнах я за малко да и кажа нещо (в този момент явно слуховете бързо са тръгнали) казах и:
    Аз: ....има нещо което съм написал на клипа за който ти говорех но реших да ти го кажа в очите. Обичам те.

....: И аз, но само като приятел

От тогава чво отношенията станаха по различни тя ме отбягваше нискаше да ми говори но сега станахме по близки въпреки че малко по малко тя пак ме отбяягва.

Сега тя ми помага да тругна е едно друго момче. Чудя се дали да я попитам за онзи момент....

Град
    някъде там...
    Ехх, надеждата умира последна..след време може и да промени чувствата си и тя да ти се обеснява, да осъзнае какво е изгубила Пък и нито е първата, нито последната..Горе главата

Град
    някъде там...
    Защооо да те избягва, много остро ли реагира?Всеки е индивидуален, това, че момичето, за което се говори в предния пост избягва момчето, не значи, че и при теб ще стане така..

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ!
    Стой та я гледай.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Защооо да те избягва, много остро ли реагира?Всеки е индивидуален, това, че момичето, за което се говори в предния пост избягва момчето, не значи, че и при теб ще стане така..
    така е миналата година всичко се случи по това време до към нова година и коледа ме избягваше после малко се отпусна и сега започнахме да си говориме повече споделя ми неща за сегашното и гадже и ми казва че на мене би разчитала да ми казва каквото и да е и че съм бил добър слушател

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Aко стои далеч от теб ще е за да не те наранява повече ..

Град
    някъде там...
    Знам, че сега ти е трудно, но с времето може и седмица да е, може и месец, два празнотата ще се запълни..сега мислиш, че е единственната, ще осъзнаеш, че не е.Няма как, ти сам трябва да го възприемеш, не мисли за нея, колкото и да е трудно.Банално е всичко, което ти казвам, но е така.Времето лекува.

Град
    Милано
    Оффф, това е много тъпо..
    Времето НЕ лекува!!! Кога най накрая ще го разберете, мамка му, и ще спрете да залъгвате хората!! Толкова ли ви е трудно да му кажете истината!?
    Ще те боли, ще страдаш, ще ревеш, ще си депресиран, но ще свикнeш.. Като го изживееш ще започнеш отначало !!

еми покани я да излезнете само 2-та (или ако можеш без покана да уредиш нещата пак става).на срещата се зака4айте,сваляй я и ако нещо може да стане то ще стане.няма как да не си проли4и ако изпитва нещо към теб
    I can't stop myself from loving you <3

не искам да те плаша но на мене ми стана и гадно когато тя си хвана нов тази година при това от училището и от саседната стая като ги лгедам понякога междучасието в стаята направо се побърквам, но това беше преди да ми кажа нещата за който тя е с него

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Времето НЕ лекува!!! Кога най накрая ще го разберете, мамка му, и ще спрете да залъгвате хората!! Толкова ли ви е трудно да му кажете истината!?
    Ще те боли, ще страдаш, ще ревеш, ще си депресиран, но ще свикнаш.. Като го изживееш ще започнеш отначало !!
    +1

;(

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Ще те боли, ще страдаш, ще ревеш, ще си депресиран, но ще свикнаш.. Като го изживееш ще започнеш отначало !!
    Ти сама го каза, "ще" означава бъдеще време, значи след време той ще свикне, ще започне отначало, което означава, че ще забрави, да не напълно, ще се сеща за нея, но това е живота!

Град
    Милано
    ^ Това не е времето, болката не е излекувана а притъпена до търпимото.. Ако случайно я почувства "излекувана" значи не я е обичал достатъчно !!

Град
    някъде там...
    Напротив, не е така според мен.Няма да споря повече

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от alexchooo
    не искам да те плаша но на мене ми стана и гадно когато тя си хвана нов тази година при това от училището и от саседната стая като ги лгедам понякога междучасието в стаята направо се побърквам, но това беше преди да ми кажа нещата за който тя е с него
    Така, както си ги гледал заедно е трябвало да хванеш един стол и да трошиш всичко, което ти падне.. Вярвай ми, помага!
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

@rikido и при мен положението беше нещо от тоя род, но аз не и го казвах, една вечер като много се бях напил и бях заспал тъпите ми приятели са си писали със момичето и са й казали, че съм си я харесал след което тя се промени коренно. Една вечер бяхме аз и още 2 момчета и нямахме какво да прави и изпушихме 1 джос и аз с всичкия си тръгнах към другата част на града където живееше въпросното момиче и като и се обадих малко преди да ида до тях тя ми каза, че като съм до нейния вход да и взънна и тя ще слезе.. да ама не... висях 45 минути никой не дойде... така... пребрах се в къщи по скайпа я наредих едно хубаво... и още съжелявам за това ;( от тогава се променни коренно... затова пичове неправете тъпотий като мен само си проваляте живота и всичко останало... в момента аз буквално се пропивам тука само заради мисълта, че изпуснах един от най-големите шансове, тъй като сме в ново училище никой не те знае какъв си и що си и винаги можеш да бъдеш по-различен стига да не се набутваш сам

т, брат не те знам как си и го казал, а тя как е реагирала, но така или иначе момичето няма да е вече същото към теб (т.е. в разговорите и т.н.) защото тя те е възприела като приятел на който може да се довери, а ти я имаш за съвсем друг човек (според нейните мисли)
    сега няма да ти казвам да я забравиш и да си намериш друга, защото знам, че е трудно особенно ако сте в един клас, защото при мен се получава точно същото

Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Цитирай Първоначално написано от alexchooo
    Така, както си ги гледал заедно е трябвало да хванеш един стол и да трошиш всичко, което ти падне.. Вярвай ми, помага!
    Гаджето й като го знам какъв е несериозен ще вземе да я нарани и на мене ще ми стане по гадно за нея

http://vbox7.com/play:8cfdce3a

Поздрав, andrags.

Правила за публикуване