- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й кажа ли че съм влюбен в нея?
Яяя, стига глупости, два шамара?Първоначално написано от rikido
Как ще си проваляш живота ти, заради едно момиче?
Я се стегни малко, на 18 си, живота е пред теб!!
Мислиш ли, че си струва заради едно момиче?
Не прави глупости
:X
Защо винаги така се получава?
Защо винаги любовта те предава..
Едно момиче и едно момче..
Ти я обичаш, а тя пък НЕ!
На мен живота ми също не е приказен, имала съм моменти, в които ми е било адски самотно, безразлично към всички и са ми минавали какви ли не мисли през главата, но се замисли, знаеш ли колко ще страдат твоите близки, приятели? ;( Моля те, тази история не трябва да завършва така, бъди силен!Ще го преодолееш..
Абе ти добре ли си!?
На колко си!????
Замислял ли си се за родителите си!?
Омг...
Тоа е най-егоистичното, и възможно НАЙ-ТЪПОТО нещо което един човек може да направи !!!!!
Не го прави отново, това не е решението!!
Виждаш ли, това е било знак, че грешиш, че трябва да живееш, ти си един млад човек, нямаш ли мечти?
Самоубийството показва слабост, толкова е трудно..
Моля те, недей, колко пъти да ти повторя, ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕТО!!!
Бъди силен, поговори с приятелите си.
Как да не са се замисляли?
Значи мислиш, че ако отидеш и им кажеш, че ще се самоубиеш, те ще стоят и ще бездействат?
Не говори глупости, ако не ги интересуваше, мислиш ли че щяха да се грижат за теб?
Проклета любов..
да и кажеш, че я обичаш = просиш си секс по най-изтъркания начин.![]()
ухажвай я, покани я да ти е дама на бала, ала бала...
ти да беше прочел последните мнения..Първоначално написано от AntiFashionGirl
Абе стига е пич! Сега ОК разбирам те напълно, въпреки че съм доста по-малък от теб, но защо трябва да си проваляш живота заради 1 момиче?
Знаеш ли още колко ще срешнеш красиви, умни, забавни и т.н.
Немисля, че вашия град е толкова малък, че да не можеш да си намериш едно такова момиче или няокой приятел да те запознае.
Не си струва да се проваляш заради момиче
Предполагам си добър човек и си готов на всичко, само и само на момичето да му е добре, а тя в повечето случай неможе да ти се отблагодари по начина по който ти искаш... затова се стягай сега и без това ще имаш матури и изпити, така че след това ще си намериш някое момиче
Апък и без това сега се цепите класа (ако сте 12 клас) и всеки отива на накъде и си поема своя път![]()
Незнам човек... тая да не е някой бедна курва която ходи да се натиска на богатите батковци с големите *** и БМВ-та? ОК и аз си ходя облечен в маркови дрехи, ама момичетата не се рядат... всичко е до човека
Парите нямат значение, важен си ти, самия ти![]()
rikido
стегни се момче! няма "немога" има само неща които неискам да правя!
искаш ли да се справиш... вярвам че ще успееш! бих ти помогнал ако си в моя град... бих ти дал гръб... и първото което бих направил е да седя до момче като теб и да му помагам.... намери си добър пеиятел! преди да правиш нещо се саветваи с него....! един истински мъй има нуйда от човек до него които да му помага... а да имаш жена вече незнам кфо е...
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
Разбирам те, НО не може ли просто да осъществиш мечтата си с друга?Както казаха по-горе ще имаш изпити, ще си студент, ще се запознаеш с коренно различни хора, почакай, това не може да е края на един човешки живот!
Дръж се!
"Търпението е 50% от успеха" - това е добър показател, не виждаш ли, опитва се да ти каже, че трябва да почакашСтига с глупостите, новини, знаеш ли кви новини ще ти дам
![]()
И още наполувината път, ще осъзнаеш, че няма смисъл да се самоубиваш
Ако искаш дай й на мен на ЛС чата ви да видим какво ти е казала там и да видим кво ще я правим тогава
Едит:
Aз пък сега се радвам, че сървърчето ми на ЦС процъфтява, т.. земи си пусни и ти едно и ще си 6 точки ^^
Разкарай се, нещастнико.Първоначално написано от htr
![]()
Върни се обратно в кочината си, научи се да пишеш, научи термина "чувства" и тогава пиши тук.Първоначално написано от htr