- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й кажа ли че съм влюбен в нея?
Утре ще поговоря пак с нея.. ако продължи да се държи гадно.. нз.
Защо винаги така се получава?
Защо винаги любовта те предава..
Едно момиче и едно момче..
Ти я обичаш, а тя пък НЕ!
Ам само един въпрос? Защо в скайпа и го каза? Поне ако беше на живо би видял реакцията и би разбрал доста повече... но явно е, че трябва да се откажеш от неяНяма начин - ако тя реши, че искам да имате нещо общо ще те потърси тя... спри да се занимаваш с нея
![]()
:X
Кажи й
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз имам такъв проблем, но си изгубих времето и сега дори не сме в едно училище а бяхме в клас! Не мога да повярвам! Тя знае че съм влюбен в нея и бих дал всичко за да сме заедно, но тя ме избягва.Първоначално написано от rikido
Може ли да е поради причината че сме на 15 и тя не знае как да постъпи или вината е моя? И само да кажа че от 2 клас съм влюбен в нея и всеки ден си мисля за нея. Не съм ли доказъл любовта си?
А бе, къде е батко?
Ако ще пишете в тази тема прочетете последните две страници...
Също така ще помоля някой от модераторите да я изтрие, вече е безполезна.
Почти по-същия начин бях ама ми мина с времето и аз не знам как може би като съм я опознал не е била точно за мен. П.П. на 15 съмПървоначално написано от rikido
аре бе помагайте. Влюбен съм "до уши". Не ми се скача през някой прозорец с бмх-а.
А бе, къде е батко?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще ти кажа кое е по-лошо. Тя е от моя клас и минава вече втора година и аз не съм я преодолял.Първоначално написано от alexchooo
Времето определено не лекува, а само ни кара нещата да изглеждат далечни, но ако обичаш някой много никога няма да го забравиш. Трябва да се научим да живеем с това, за съжаление
![]()
От кво да се откажа?Първоначално написано от Linns
Днес си поговорихме.. потвърди че нямам шанс, но пък не спира да ми казва че иска да сме приятели и че не иска да се тормозя..
те всички ти казват така ама после.....нема ме :XПървоначално написано от rikido
![]()
![]()