.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    Утре ще поговоря пак с нея.. ако продължи да се държи гадно.. нз.
    Защо винаги така се получава?
    Защо винаги любовта те предава..
    Едно момиче и едно момче..
    Ти я обичаш, а тя пък НЕ!

Ам само един въпрос? Защо в скайпа и го каза? Поне ако беше на живо би видял реакцията и би разбрал доста повече... но явно е, че трябва да се откажеш от нея Няма начин - ако тя реши, че искам да имате нещо общо ще те потърси тя... спри да се занимаваш с нея

:X

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи й
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Re: Да й кажа ли че съм влюбен в нея?

Цитирай Първоначално написано от rikido
    Здравейте.

От известно време имам един огромен проблем, само за това мисля и нямам никъква идея какво да направя..

Влюбен съм в едно момиче, непрекъснато мисля за нея, всеки път като я видя и направооо

Проблема е , че не знам какво да направя за да разбера дали тя изпитва нещо към мен и дали изобщо да имам надежди че нещо ще се получи..

Учим в един и същи клас, в една и съща компания сме, може да се каже че се възприемаме като приятели.. но нищо повече.

От начало я мислех точно и единствено като част от компанията, приятел и нищо повече.. но с времето започнах да се привързвам към нея, даже вече едва ли не започва да си личи.. Тя е всичко което мога да си представя в перфектното момиче - умна, забавна, красива, невероятно готин човек..

Не зная какво да направя, не спирам да си мисля че ако призная чувствата си към нея тя ще ме отхвърли и ще сложи край на нашето приятелство.. а мисълта за това че може да не съм близо до нея ме кара да превъртам

Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя, с всеки изминал ден аз се влюбвам все повече и повече, само тя ми е в главата.. до сега не съм изпитвал толкова силни чувства към момиче и не мога дори да си представя какво ще правя ако тя не е наоколо..

Благодаря ви предварително.
    И аз имам такъв проблем, но си изгубих времето и сега дори не сме в едно училище а бяхме в клас! Не мога да повярвам! Тя знае че съм влюбен в нея и бих дал всичко за да сме заедно, но тя ме избягва.
    Може ли да е поради причината че сме на 15 и тя не знае как да постъпи или вината е моя? И само да кажа че от 2 клас съм влюбен в нея и всеки ден си мисля за нея. Не съм ли доказъл любовта си?
    А бе, къде е батко?

Ако ще пишете в тази тема прочетете последните две страници...

Също така ще помоля някой от модераторите да я изтрие, вече е безполезна.

Здравейте.

От известно време имам един огромен проблем, само за това мисля и нямам никъква идея какво да направя..

Влюбен съм в едно момиче, непрекъснато мисля за нея, всеки път като я видя и направооо

Проблема е , че не знам какво да направя за да разбера дали тя изпитва нещо към мен и дали изобщо да имам надежди че нещо ще се получи..

Учим в един и същи клас, в една и съща компания сме, може да се каже че се възприемаме като приятели.. но нищо повече.

От начало я мислех точно и единствено като част от компанията, приятел и нищо повече.. но с времето започнах да се привързвам към нея, даже вече едва ли не започва да си личи.. Тя е всичко което мога да си представя в перфектното момиче - умна, забавна, красива, невероятно готин човек..

Не зная какво да направя, не спирам да си мисля че ако призная чувствата си към нея тя ще ме отхвърли и ще сложи край на нашето приятелство.. а мисълта за това че може да не съм близо до нея ме кара да превъртам

Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя, с всеки изминал ден аз се влюбвам все повече и повече, само тя ми е в главата.. до сега не съм изпитвал толкова силни чувства към момиче и не мога дори да си представя какво ще правя ако тя не е наоколо..

Благодаря ви предварително.
    Почти по-същия начин бях ама ми мина с времето и аз не знам как може би като съм я опознал не е била точно за мен. П.П. на 15 съм

аре бе помагайте. Влюбен съм "до уши". Не ми се скача през някой прозорец с бмх-а.
    А бе, къде е батко?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Още ли не се е отказал?

Цитирай Първоначално написано от alexchooo
    не искам да те плаша но на мене ми стана и гадно когато тя си хвана нов тази година при това от училището и от саседната стая като ги лгедам понякога междучасието в стаята направо се побърквам, но това беше преди да ми кажа нещата за който тя е с него
    Ще ти кажа кое е по-лошо. Тя е от моя клас и минава вече втора година и аз не съм я преодолял. Времето определено не лекува, а само ни кара нещата да изглеждат далечни, но ако обичаш някой много никога няма да го забравиш. Трябва да се научим да живеем с това, за съжаление

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Още ли не се е отказал?
    От кво да се откажа?

Днес си поговорихме.. потвърди че нямам шанс, но пък не спира да ми казва че иска да сме приятели и че не иска да се тормозя..

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Още ли не се е отказал?
    От кво да се откажа?

не спира да ми казва че иска да сме приятели и че не иска да се тормозя..
    те всички ти казват така ама после.....нема ме :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си